Målade "Bokeh Lights" magnetiska konst (från gamla cookie ark)Detta är en uppdatering till din vägg som du kan hålla å uppdatera! Dessa "bokeh ljus" har målats på gamla cookie blad. Ändra bara det med hemgjord magneter--foton på familj, kul silhuetter, och märker att göra slagord-- och du kommer att ha en vägg som ändras med varje säsong eller av någon anledning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vägg konst från gamla kalendrar

Så jag hade en gammal kalender i Italien som jag ville bli av med, men har inte hjärta att kasta bort. Så jag kom med en bra idé att upcycle min gamla kalender foton till nya unika konstverk för hemmet.Steg 1: leveranserHär är vad du kommer att behöv...

DIY konst Jeans: Ge gamla Jeans nya liv!

Detta är min första instructable, så klippa mig något slack på eventuella misstag. Jag ska visa dig hur du däck ut bleknade jeans i cool konst jeans som visar din personlighet! Hoppas du njuter!Steg 1: Samla ditt material Måste du först samla in ditt...

Konst från gamla tidningar, skräppost och catelogs

när jag var i college var jag ganska besatt av Van Goghs "stjärnklart". Jag beslöt att göra så många återgivningar som jag kunde. Jag olja pastell, färgat Ritstift, krita och penna. Då beslöt jag att göra ett collage. Mosaiken tog mig ungefär fy...

En annan magnetiska makeup ombord

jag hatar klotter. Ett ställe jag har en hel del trassel är i min makeup väska. Inspirerad av en instructible av användaren deathrouge, beslöt jag att försöka göra mitt eget smink styrelse. Jag hade en cookie blad som var på väg mot papperskorgen som...

Handgjorda magnetiska knappar. Botones Magneticos hechos sv Casa

tid till gåva alla...? Väl it´s bara roll för att låta fantasin flyga.Du kunde gjort häftiga presenter från grundade material.ES tiempo de compartir y celebrar y que mejor regalo que un sorprendente Logo de tus Personajes Favoritos.CON cosas que exis...

Mod brödrost och har retro konst rostat bröd till frukost

Ja, jag har fångats av toast modding vågen och gjorde min egen. Bara några aluminium eller rostfritt stål och en vanlig brödrost kan göra susen.Steg 1: säkerhet Innan du börjar, måste du vara helt medveten om att det här drivs från elnätet ochsom såd...

Kopiera Stand - billigt och enkelt för att bygga

jag samlar massor av dokument som en del av mitt arbete; Nyligen bestämde jag mig för jag skulle låta täcker av "tree saker" återgång till miljön och klara upp min boyta och office genom att skanna allt jag kunde. Jag hade nyligen blivit av en p...

Apple tårta

En av mina favorit saker om hösten är överflödet av äpplen som det medför. Apple desserter är min favorit oavsett om en enkel paj med apple och blackberry eller en ganska fancy tarte aux pommes.I detta instructable jag har använt två typer av apple f...

Shovel-nosed river canoe experiment

Jag kan läsa en bok och tror jag förstår ett ämne, titta på en video jag plocka upp några mer information och är säker på att jag behärskar det. När jag har faktiskt gjort det hittar jag hur lite jag vet.Infödingarna i Pacific Northwest används flode...

Familjen hjärnan av Sandy Angeh ålder 9

vad gjorde du?Jag gjorde en gips hjärna skulptur.Hur gjorde du det?Volontär hjälpte mig att blanda gips och vattnet tillsammans och sedan vi hällde det i en hjärna mögel. Nästa dag, när det hade torkat målade jag det i konst rum. Jag målade varje avs...

Termoplastiska papper & Cameo Cutter

Hej! Alla,Idag vill jag visa dig hur du kan ta papper utskärningar och förvandla dem till ett mjukgjord material.När modellering miniatyr landskap, vatten är en viktig del av designen och jag är lite otålig när det gäller mitt arbete så jag kom över...

Hur till skapa bakgrund bild överlagra bilder och skriva ut mönstret på tyget

Jag har haft designa min egen tyg och skriva ut dem med min bläckstråleskrivare. Jag gjorde dessa mönster med Paint och förbättra ritningarna med Pixlr Editor och Pixlr Express. Följa upp och jag kommer att visa hur jag gjorde bilderna och hur jag an...

Super Mario Shine Fort (katt storlek och Kid storlek)

fort. Thunder var detta min favorit sak som barn än legos. Det var bra att mina föräldrar hade en bra storlek lekrum i källaren som var alltid full av udda bitar av grejer. Våra standard forts verkar väl företrädda här, från soffan kuddar till säng a...

Hur man gör en billig 16 MHz Arduino oscilloskop med hjälp av Excel och skärmen till Visa

Ofta kommer att en elektronik hobby designa och bygga något bara för att upptäcka att det inte beter sig som han eller hon tänkt. Ibland i dessa situationer är problemet relaterat till en elektrisk signal, men att saker rör sig med ljusets hastighet!...

Hur till backningen din Collectible kortspel (CCG) med visitkort

Om du älskar spela kortspel samt köpa/sälja/handel/samla är detta en bra idé som kommer att hålla dina samlarobjekt kort intakt.Som en samlare, jag vill ha mina grejer intakt och i perfekt skick. Jag köper kort för att samla in och spela men du kan i...

"Roadkill Zombie hund"

jag justerat min hund sele för att passa hennes snuggly och sedan tagit bort den för att börja skapa revbenen och organ. Jag täckte sele med en plåt av vit filt som trimmats bort efter organ fästes. Revbenen var tillverkade av klädhängare tråd, täckt...

Coffee Cup för papperstillverkning

göra mycket cool papper kan vara faktiskt ganska lätt. Detta instructable visar en metod har jag funnit för att fungera mycket bra även för små barn eller människor som har gjort något som att göra papper.Om du råkar vara på Kauai, komma av Art Night...

Hur man bygger en MYSTIKER från THE DARK CRYSTAL

The Dark Crystal är en 1982 Jim Henson film. Det innehöll en maktkamp mellan de onda Skeksis och mild mystiker. Mystikerna var naturliga guider med fyra armar och rustik livsstil.För Halloween gjorde jag en mystiker på helgerna under några månader. H...

Pratsam Cathy Costume w / arbetar Pullstring Voicebox

efter att ha sett Geico reklamfilmerna som används den ursprungliga Chatty Cathy TV kommersiella filmen, min flickvän plockade Chatty Cathy för hennes Halloween kostym för 2009. Hennes val var lätt. Dra det hela kostym bort visade sig vara ganska svå...