MAME TRON arcade KontrollpanelenDetta är en fortsättning på min andra Instructable som ger en översikt över en bar top MAME kabinett. Eftersom detta är en förenklad version av att bygga kan du få mer information där.

Den ursprungliga baren top är bra men det är mycket tung och tar upp en hel del utrymme. Tanken här var att bygga en mindre version som innehåller de knappar och joysticks och har MAME programvara installerat på en laptop eller PC. På så sätt får du en mycket mer portabel MAME gränssnitt som låter dig spela spel hur de var tänkta att spelas. Kodaren har ett USB-gränssnitt, är panelen helt plug and play.

"box" var tillverkad i MDF och plywood med en plexiglas panel som täcker Tron teckningen. Knappar, joysticks och kodare köptes från olika online-leverantörer som du kan hitta länkar på min andra sida.

Den Tron teckningen ändrades något innan du skriver ut främst för att få det till rätt bildförhållande för panelen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bärbar Arcade Kontrollpanelen

en tid, jag har velat bygga min egen arkad kontroller för att återuppleva några av mina favorit spel från när jag var liten. På grund av utrymme, tid och budget tvången, jag bestämde mig för att avstå från att bygga en hel arkad kabinett och istället...

Supercade - hur att designa och bygga en Bar Top MAME Arcade

Gör en MAME (flera Arcade Machine Emulator) maskin bygga är en av de mer utmanande DIY projekt du kommer över kunskaper och verktyg. När du är klar, kommer du har använt din arbetande/möbler i byggnaden, elektriker, målning/behandling, PC byggnad och...

Arcade skåp - spela arkad spel gamla skool

Rio - The göra klass bloggDetta instructable är för dig som gillar spel men missat eller vill återuppleva gånger där de beroendeframkallande mynt suga maskinerna var på toppen av spelet livsmedelskedjan.Det finns ett par instructables om arcade hytte...

MAME Bar övre skåp

Hej, jag byggde detta ett par år sedan och har tänkt att dela den men inte haft tid förrän nu. Som jag är i en viss ålder, tillbringade jag mycket tid (och pengar) med mina kompisar i chip shop och arkader spelar alla ursprungliga arkad spel. Jag är...

MAMEFrame - batteri-drivna MAME systemet

jag älskar MAME . Vad jag älskar inte flyttar MAME skåp. Detta projekt beskriver de olika stegen med att bygga en MAME skåp en controller i rutan så att den kan flyttas eller lagras. I detta projekt kommer vi att bygga en MAME controller som är frist...

RetroPie Gaming/Arcade System

Bygga en bordsskiva controller gaming/arcade system med en Raspberry PI 3 - kan utökas för att använda USB-N64, NES, SNES och andra styrenheter med frontmonterad USB-portar. Detta bygga kräver en laserskärare (jag använde en LaserCAMM) för att minime...

Portabla trådlösa MAME Controller

Beskrivning/kontroller:Detta projekt gör att du kan tillverka en bärbar trådlös MAME handkontroll. Rutan MAME (flera Arcade Machine Emulator) jag använde var en Raspberry Pi kör avancerade Mame men någon låda stödja USB kan användas.Idén:Många år sed...

Raspberry Pi soffbord Arcade

Raspberry Pi drivs MAME maskin i en IKEA soffbord.Skulle jag nog inte rekommendera försöker bygga upp detta om du inte har lite erfarenhet med elektronik. Detta är bara en grundläggande köra igenom av hur jag gick om att bygga min Raspberry Pi arcade...

Förvandla en gammal CRT-TV till en Raspberry Pi drivs MAME Cocktail skåp

här kommer jag visa dig hur jag gick om att bygga min arcade maskin som använder en Raspberry Pi kör MAME för att emulera spel. Eftersom allas setup kommer att vara olika detta kommer att vara allmän karaktär men förhoppningsvis kommer att leverera t...

Linne Hybrid Arcade Machine!

Som en hyllning till min hög elektronik och teknik skolklasser, bestämde jag mig att lämna dem en gåva som skulle locka nya studenter och vara underhållande. Vad bättre för att göra det än en AWESOME arkad maskin! Designval:För denna arcade maskin ja...

4-spelare piedestal Arcade skåp för MAME

Detta kommer att visa dig hur jag byggde min 4 spelare MAME piedestal skåp. Det finns en massa saker kan du anpassa efter dina behov. Jag kommer att visa dig hur jag gjorde min, du kan gärna justera den efter dina behov. Detta hus en vanlig windows-P...

Tabell Top Touchscreen MAME Arcade

Detta projekt startade mer så eftersom jag hade en hel del delar som skulle kunna utnyttjas i arcade mer så då min önskan att äga mitt eget MAME Arcade. Så mitt mål var att spendera så lite som möjligt och utnyttja så många delar/material jag hade re...

4 sätt/8 sätt omkopplingsbar joysticks för arcade eller mame använder analoga styrspakar

tillbaka i början av videospel som Pac-Man och Donkey Kong spelaren bara hade fyra sätt att flytta. Upp ner, vänster och höger. Det var en enkel tid, det var en bra tid.Men spel som time pilot kom och plötsligt 4 riktningar var inte tillräckligt bra....

Arcade MAME enhet Del1

Detta är den första delen av en mini diy serie på att göra dittvarje egen MAME arcade system. Nu den första delen kommer att vara den billigaste delen av detta och den andra delen kommer att bli lite mer pengar att göra. Men låt oss komma igång.För d...

Arcade högsta mellanstorlek - MAME

MAME maskin projektet kan vara lite ambitiös, eftersom jag har insett i efterhand. Det är en mellanstorlek MAME maskin med gamla skolan 24" hunch tillbaka röret TV... Jag hade en vision, för mina två små killar, en stand-up maskin bara för deras höjd...

MAME arcade skåp starta upp (begära instruktioner om du vill:))

Hey guys! Detta är bara en kort video av uppstarten av min Mame arcade maskin. Tyvärr har jag inte gjort en fullständig instructable... (det fanns en hel del av försök och misstag), men om din undrar hur jag gjorde något jag mer än gärna göra en steg...

Mini mame arcade

detta är en en av ett slag anpassade gjort mini arcade machine.it har över en miljon spel installerade system på denna hytten inkluderar (super nintendo, nintendo, sega geneis, neo geo, capcom emulator, turbo graffix, Mame, varje system har everygame...

Tangentbord-kodare för MAME arcade

här kommer jag visa dig hur man gör en kodare för en MAME arcade (eller liknande) från en gammal USB-tangentbord att du troligtvis kommer att ha liggandes i den hög med saker du ska aldrig använda (jag har 3)Jag gjorde nyligen och publicerade en inst...

Bordsskiva Arcade Mame låda för Raspberry Pi

Hej!Välkommen till att bygga en 2-spelare bordsskiva Arcade emulator! Rutan är tillverkad av laserskuren 6mm baltiska Björk, och bortsett från trädelar, du behöver.En Raspberry Pi - jag använde ett B +, men B får också plats. Ser fram emot att försök...