Man i en låda Halloween kostymJag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.

I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrkogård Bar som jag skapat.

Så här går:

Det förväntas av mig nu. Att göra cool Halloween kostyms som är. Varje år jag prova och göra något för Halloween, missförstå mig inte jag älskar kostymer i butiken men man är de dyr, plus att jag också älskar en bra bit av gör det själv (DIY).

Så jag bestämde sig för att göra en annan outfit, förra året skapade jag en av mina favorit Halloween kostymer min Facebook-profil, det var en stor hit. I år gjorde jag mitt bästa att slå det! Med du är domaren naturligtvis.

Jag skulle vilja införa... erm... Fan har jag ingen aning vad jag ska kalla det. Jag tror jag kommer att gå med: mannen i en låda illusion? Skräp jag vet. OK som de flesta av mina Instructables jag är alldeles för glömsk (lat) att ta tillräckligt med bilder att göra ett steg av steg bygga, men jag ska göra mitt bästa för att förklara hur jag gjorde denna skönhet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Android Head Halloween kostym!

Här är hur man gör Android Head Halloween kostym i ca 15 minuter!Delar som behövs:Konstruktion hatt - $7 på hem Depot 1 stor bit av gröna blad av tjockt papper - 69 cent på dollarn butik förpackningsmaterial eller ihoprullad tidning - du har förmodli...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Svärd genom ditt hjärta Halloween kostym

I detta instructable jag ska lära dig hur man gör en awesome halloween kostym. Det är enkelt och billigt. Jag gjorde kostym innan detta instructable så jag inte har bra bilder.Steg 1: Samla ditt materialFör denna instuctable behöver du:En saxLimpisto...

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

Halloween kostym: PAPER(Craft) MAN [kostnad: $0.00, återvinningsbart, miljö vänlig]

Halloween-kostym:Paper(Craft) MAN---------------------------------------------------------------------------Kostnaden för att göra: 0,00 krDags att göra: 3 timmarMaterialtyp: återvinningsbart och miljö vänliga-----------------------------------------...

Hur man fotografera Halloween kostymer

ta ett fantastiskt foto av din Halloween-kostym är något som du kommer att vilja se till att göra när du har skärpt din huggtänder och fått din falska blod splatter letar du bara rätt på natten till den 31: a. Inte bara bilden ger dig möjlighet att s...

Hur man gör en halloween-kostym för mindre.

detta är en instructable på hur man gör en halloween-kostym för inte mycket pengar beroende på vad du har. Jag gjorde detta för min vackra dotter modellering kläder.Först kolla igenom din garderob plocka ut allt gammalt och inte ädla. Beroende på vad...

LEGO Spider-Man Halloween kostym

Så detta var det första året där min son verkligen brydde sig nog att ha någon input i hans Halloween-kostym. Vi diskuterade och diskuterade och slutligen beslutade på Lego Spider-Man.Jag är ingalunda en expert kostym maker. Detta är också min första...

Hur man gör Baby LED kostym Halloween kostym

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga till mig)http://on.FB.me/1lHLtqCJag gör denna Baby LED ljus kostym halloween kostym för min son som har 18 nattfjärilar och med ledde kostym ser fantastiska. Väldigt billigt att byggt, 5...

Hur man gör en barn Halloween musketör kostym

här är en riktigt enkel barnens Halloween kostym. Min 2 1/2 år gammal son hade skitkul bär den! Han höll släppa sitt svärd i sin jakt på godis...Steg 1: materialDu behöver några blå tyg, en liten bit av vitt tyg, en Zorro stil hatt, några vita spetsa...

Hur man gör en låg budget Han Solo Halloween kostym

min co arbetstagare behövs en sista minuten Halloween kostym så efter att ha tagit en inventering av användbara saker jag hjälpte honom gör denna kostym kvällen innan Halloween-vi gjorde det i mitt iskalla kallt garage i ungefär fyra timmar.Det var s...

Cool Halloween kostymer

Hej, detta instructable är att visa några cool halloween kostymer och vad man får. kommentera vad du tyckerSteg 1: cowboy en cool liten kostym för dina barn är en cowboy.Du behöver:cowboyhattcowboy stövlarBlå jeansSteg 2: thomas TUFFTUFFTÅG tåg en an...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Gör din egen krita Halloween kostym

ett par år sedan var min första razzia i hela DIY Haloween kostym sfären. Jag såg att stor DIY efter ett par år sedan om hur man gör en arbetar Operation kostym som gav mig tillräckligt mod att faktiskt prova det. Det sår upp att vara den stora hiten...

Daft Punk Halloween kostym

The Halloween kostym som jag gjorde för 2009.Hjälp från bumpus och bennyjaminny för deras instructables på hur till göra hjälmenBumpus:bennyjaminny:Och till enlighted's instructable om hur man lägger el wire till en kappaenlighted:...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Vårt hembakade Halloween kostymer!

Hej Instructable världen! Vi kunde inte bestämma vad man ska vara för Halloween i år tills en natt, vi tittade på vår majestätiska kattungar och sa till varandra, "Låt oss vara LOLCATS!" Vi följde en fantastisk tutorial för peruk här: Vänligen n...

Russell från upp Halloween kostym för småbarn

jag älskar Pixars upp. Det är en bra film och i år jag ut för att skapa en halloween-kostym för mitt barn som är Russell tema. Jag älskar idén att skapa en "verkliga livet" Russell. Jag ville verkligen att skapa texturer av verkliga livet märken...

Hur man gör Minnie öron (Halloween Special)

I denna video tutorial kommer jag visa dig hur man gör hem Mimmi öron i ca 30 minuter.Du behöver: limma gel, materiella röda, mönster, sax och en svart kartong eller 2 ark A4 svart bundna.Smink är minimal. Jag använde bara vad jag hade i min personli...