Månen fas pärlor och armband!Hellooo ^ u ^
Hoppas du njuta av denna lilla instructable :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fantastiska binära kalender och klocka med månen fas i en ledde matrisen

Hej, alla!Detta är mitt projekt med fler funktioner än min binär klocka som du kan se också på min en annan Instructables.Huvudtanken är att tillämpa i en enkel LED Matrix Display en massa funktioner, inklusive en komplett månadskalender med dag, mån...

Armband med pärlor och knop

Den vackra armbandet för tjejer... :)Steg 1: Material som behövs:Juvel mutter (med dess smak och varje pärla som du vill)En sämskläder strängSmycken tångSteg 2: Sämskläder inuti ringen muttern Sämskläder till din handled storlek din sax.Du bör sätta...

Vävda armband med pärlor och Silver tråd - en särskild gåva för din bästa vän

I denna tutorial, kommer att jag berätta hur man gör en vävd armband. Du kommer bli förvånad att vissa pärlor och tråd kan göra ett vackert armband.Steg 1: Material och verktyg som behövs i vävd armbandet:10 MM vit pärlemor pärlor8 MM vita pärlorRhin...

Pärlor och kedja :)

i detta instructable jag använde:beading trådmångfärgade pärlorkedja med hummer låsstängning från ett halsbandoch 2 hoppa ringar-Knyta beading tråden säkert till ett hopp ring, kan du börja threading på pärlor-Ett par centimeter före utgången, binda...

ABC halsband och armband för barn

ett halsband och armband som är både modern och pedagogisk. Min två år gamla dotter älskar halsband och armband, och hon älskar bokstäver. Jag trodde det skulle vara en bra idé att kombinera två. Jag gjorde dessa för några veckor sedan, och har försö...

Princess pärlor och Crystal Set - första gången smycken projekt

detta var typ av en begäran projekt som jag bara hälften svarade. Jag blev tillfrågad för en lång strand pearl halsband utan spänne. Detta Instructable använder knäppen. Jag kommer att göra en uppföljning Instructable där jag kommer Knut efter varje...

Göra en humanistiska projekt; högblank pärlstav halsband och armband

jag tilldelades ett kreativt projekt för min humaniora klass, och eftersom detaljerade instruktioner krävdes, och det visade sig så bra, jag var bara tvungen att göra en instructable.Steg 1: Vad du behöver. Här är vad du behöver* Ett koncept för vad...

Band och Pearl halsband och armband

jag gjorde detta band och pärla halsband och armband som. Jag älskar hur det visade sig och du kunde göra det med alla färger du vill.Jag började med några band som jag gillade, några pärlor, beading elastisk och en STOPPNÅL (denna nål har större hål...

Pärlstav ring - handgjord ring med Swarovski kristaller och Miyuki pärlor och utsäde pärlor

Pärlstav ring - handgjord ring med Swarovski rivoli och biconer och Miyuki pärlor och utsäde pärlor....

Hur man gör skärp och armband av soda pop flikarna

detta instructable visar dig hur man gör skärp och armband av flikarna finns på soda burkar.Detta projekt är ganska enkelt men tar lite tid.Armband i genomsnitt 10-20 minuter och bälten tar ca 1-2 timmar beroende på hur snabb du är.Steg 1: leveranser...

Med hjälp av pärlor och geometri för att dekorera ägg

Seed beads är nära mitt hjärta, de är en av de första crafty saker jag någonsin fått in. De är otroligt mångsidig och i detta fall ganska festlig, alltför. De fungerar bra med matte, en massa vanliga pärlarbete stygn påverkas av fraktal-liknande ökni...

Desk Lamp halsband och armband hållare

har du en skrivbordslampa som sitter på skrivbordet oanvända? Har du trassliga smycken som du ignorerar? Om så är fallet, har du någonsin funderat med hjälp av din skrivbordslampa och en smycken hållare?Steg 1: Saker som behövs: skrivbordslampa och s...

DIY en Silver Angel Wing halsband med pärlor och tråd

Angel: sanning, godhet och skönhet; Jag tror slitage en angel wing halsband får dig att vara vacker och elegant; du behöver bara att förbereda aluminiumwire, några pärlor och så vidare. Nåväl, låt oss börja att göra silver vinkel wing halsband nu.Ste...

Knappen halsband och armband

enkla halsband och armband med knappen.Steg 1: leverera 1. knappar - jag väljer pastell färg och transparent knappen2. lås och hoppa ring3. sträng för halsband - jag använder pu läder snöre. Kan också använda nylon snöre4. sträng för bracelete - elas...

Wire Wrapped cirkel hänge med pärlor och pärlor

Sterling silver vaggor varje krämig delikat pärla och kristall pärla. Bedövning när den bärs som en choker, vågad när buren på en kedja. Jag älskar att göra dessa wire wrapped hängen! Effekten är också helt fantastisk med sidan borrade naturliga ädel...

Min nya tråd och pärlor och ädelstenar träd

Hej alla saknar dig så myckethär är min nya kollektion av tråd och pärlor och ädelstenar träd och blommorhoppas du gillar dem...

Smycken att göra hantverk-lätt halsband designidéer med pärlor och snören

dagens smycken att göra hantverk är om halsband designidéer med pärlor och snören. Det krävs ingen extra färdigheter och tekniker! Detta är ett stort projekt för konsthantverkare på alla nivåUnder en varm sommar, kan ingenting vara mer ute än en bit...

Pärlor och knop vänskap armband

Chevron vänskap armband är söt men visste du att de är också mycket lätt att klä upp med pärlor? Det symmetriska mönstret lämpar sig fint för en snygg liten rad med fina pärlor längst ner i mitten!Vänligen kolla in min andra instructables, och rösta...

Hur man gör ett halsband och armband som ur trä & Cording

Jag blev förälskad i en bit av mörkt trä (tror jag det är afrikanska Blackwood) och ville skapa något vackert med den. Som tur är det, var min systers födelsedag närmar sig som gav mig ett perfekt tillfälle att experimentera.Jag hittade detta specifi...