Mångsidig hatt för sällskapsdjurhär är min omvänd konstruerad instruktioner för stickning en monterad hatt för ditt husdjur. Hatten är försedd med hål för öron och en hakbandet. Det finns många sätt sed och personifiera hatten för att skapa det perfekta tillbehöret för ditt husdjur.

Mössan är Stickad med strumpeband stich och förutsätter att du vet grunderna i stickning.

Detta garn är Patons klassiska ull i rött.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Origami hatt för sällskapsdjur

Denna handledning visar dig hur du gör en origami hatt för ditt husdjur.Material:1 bit 8 1/2 "x 11"-papper1 häftapparat (med minst 2 häftklamrar)1 gummibandSteg 1: Vik det övre högra hörnet av papper ner som visas i bilden.Steg 2: Vik botten ban...

Kartong "Brick" hus för liten sällskapsdjur

denna söta lilla hus är inte bara mycket lätt att göra, men metoden är mycket mångsidig, så att du kan göra alla typer av olika versioner av det! Extra tjocklek gör det också mer tålig mot lilla nibblingsmaskiner tänder.Steg 1: Samla materialDu behöv...

4-i-1 hatt, halsduk, halvvantar & vante Pocket Combo!

Detta 4-i-1 combo av en halsduk, mössa, halvvantar och vante pocket sparar utrymme (inget behov att hitta ett ställe att lägga din hatt och handskar) och tid (inget mer letande oändligt efter den förlorade handsken). Hatten håller öronen varma så du...

Sy en Fox öronlappen hatt

min systerdotter ges helt över till "Vad säger räven?" galenskap. Så jag ville göra henne en vinter fox hatt som jul gåva. Men jag var inte glada över möjligheten att köpa fake päls. Det är dyrt, stökigt, och oftast syntetiska fibrerna inte fakt...

Lätt peasy söt pillerask hatt - återvunnet, alltför!

Göra en enkel och söt pillerask hatt i mindre än en timme!Användning:+ återvunnen papp+ resterna av ditt favorit presentpapper+ och några hamstrade band.Jag gjorde detta för en "Hat-party" som var en riktigt varm sommardag (så en faktiska hatt i...

Monterad rådjur trofé sällskapsdjur klädedräkt

denna dräkt är mycket snabbt och enkelt att skapa och kommer att producera massor av spänning och skratt eftersom det inte är din typiska sällskapsdjur klädedräkt.Du kommer behöver kontakta papper med en trä design skumgummiplatta, läger redskap, hat...

Sällskapsdjur examen mössor!

Min Bostons har gått igenom ett par kurser och jag märkte den första gången, att det fanns bara 2 matcher för hela klassen att dela och de var fula. Inget brott, PetsMart. Hahah. Så jag bestämde mig att föra min egen för deras kommande examen, så jag...

Sopor enzym - mångsidiga användningsområden & Safer och renare alternativ

jag har använt sopor enzym i flera månader nu.Min papaya träd är så blomstrande är andra växter (Obs: Överanvänd inte).Blanda sopor enzym med mitt schampo så att de giftiga kemikalierna är neutraliseras av enzymet sopor.Ta ut illaluktande lukt från t...

Sällskapsdjur nödutrymning Pack

Trots det roliga omslagsfotot är detta en allvarlig kompatibel. Jag har märkt att The Walking Dead sällan visar tamdjur, förmodligen eftersom Svaren på frågorna "var skulle de gå? Vad hände med dem?"är mer sorglig och hemsk än vi önskar att begr...

Oak topp kök Bar med sällskapsdjur mataren låda och rulla ut papperskorgen

min syster och hennes pojkvän är nya husägaren och hade en lista med projekt att slutföra innan de var redo att gå. De bad mig komma med en mångsidig användning för en skåp bar som inte var till specar. De behövde en sällskapsdjur utfodring station s...

DIY sällskapsdjur trappan/steg

Jag beslöt att göra trappor för en av mina katter efter några misslyckade försök att hoppa i soffan vilket resulterar i hennes falla på hennes rygg. Hon är 16 år gammal och på den större sidan, så någon onödig stress på hennes kropp är dålig. Jag såg...

Papper Mache 3d hatt (Scarlet Witch)

Jag in en tävling kallad Outside the Hatbox genom en hatters grupp - där du måste skapa en hatt, men du får inte använda traditionella milinery material (läder, halm, woolfelt, sinamay, jinsin, modevaror tråd, fjädrar etc).Så beslöt jag att gjort en...

Duct Tape hatt del två - Baseball Classic

keps är förmodligen en av de mest kända hattarna runt. Med ursprung i tidigt 1860 har de blivit några av de vanligaste hattarna i världen. När jag ser en annan duct tape hatt instructable är det oftast för en keps (som är fylld med kartong). Denna mö...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Skönheten och odjuret hatt handledning och kostym

Hoppas att ni uppskattar detta instructable precis i tid för Halloween! VARNING! Denna mössa är verkligen varmt för att vara i så föreslår jag att bära det på en kall höst dag/natt.Steg 1: Anledningen till att göra hatten Till att börja med vill vi g...

DAVID ROSE som MAD HATTER

detta är min SON som MAD HATTER, det tog över 2 timmar och 4 burkar av ORANGE HÅRSPRAY att få håret gjort ensam. DET ROLIGA MED DETTA ÄR ATT DET ÄR HANS HÅR....

Hatt Box spöket kostym * uppdaterad *

hat box ghost är en av Disneys 999 glad tillhåll han är förmodligen mest kända spöken i Manson eller från herrgården?? Vi ska vad gör han göra?? Huvudet försvinner i till en låda som han håller i sin hand kallas en hatt låda Walt Disney säger detta o...

Hur man gör en Robin Hood hatt

Jag har nyligen infört mina fyra barn till en av mina favorit Disney filmer genom tiderna, Robin Hood. Mina fyra barn har blivit helt förtjust i heroiska historien som jag själv i deras ålder, och de tre pojkarna i synnerhet har varit igång runt huse...

Sy en Where the Wild Things Are hatt + mönster!

Är ni glada för filmen? Jag geeking ut över här. Jag är helt klädd denna premiär.Detta är ett riktigt enkelt mönster - hela hatten är endast åtta bitar!LÅT VILDA BRÅK START!Mönstret är på steg 2 - bläddra längst ned i det steget och klicka på PDF-dok...