Manly Shot glas Cupcakes* Plus maskulina strö alternativ! *

Detta kan lika lätt, vara en feminin snapsglas cupcake. Jag ville bara utmaningen att göra något "fruktig" (söta cupcakes med bedårande strössel), omvandla till en acceptabel behandling för manliga män. Jag använde några Jägermeister shot glas, blå och svart kaksmet och speciella saker för toppning.

Kom ihåg - med tanken på att baka muffins i snapsglas, du kan verkligen Visa färgerna i ett litet paket. Jag älskar regnbågar och enhörningar, men kanske du gillar svart och rött (som jag också älskar), och du vill visa dessa awesome färger i ett snapsglas cupcake. Plus, om du har en samling av glas, skulle detta vara en cool sätt att visa dem på en fest, med alkoholhaltiga recept cupcakes, och sedan dricka ur dem efteråt.
-----------------------
Disclaimer - jag var galen nog att sätta snapsglas i min ugn. Jag lever farligt. Litar inte på mig. MEN om glasen verkar tillräckligt tjock för att hantera det, kanske de är. Inte skruva upp värmen längre än 325, eftersom jag inte. Men kom ihåg, inte lita på mig, detta är en ansvarsfriskrivning. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla socker Cookie Shot glas eller koppar

jag har gjort dessa cookie snapsglas för flera parter, och de är alltid en hit! Du kan verkligen använda alla deg recept du vill och fylla dem med vad du vill, men för detta instructable jag har använt en enkel socker kaka recept och fyllde dem med i...

Gummi Shot glas

det är alltid samma... ou bli full, du blir hungrig. Vore det inte bra att ha ett snapsglas du kunde snarf ner så snart den var tom?Gummi snapsglas visas här, men samma idé skulle kunna tillämpas på choklad med eller utan olika sylt som fyllning elle...

Gummy Shot glas

jag bläddrade igenom min månatliga tycker Geek tidning och såg de sålde gelatin snapsglas, och tyckte inte prislappen är associerade med dem. ($15 för 6). Så gjort jag om om det och bestämde sig för att göra min egen eftersom jag hade redan hemmagjor...

5 minut DNA-extraktion i Shot glas

trots exotiska klingande namnet DNA är allestädes närvarande - det finns i varje cell av alla levande ting och nästan överallt på jorden. Ändå, vi komma sällan ansikte mot ansikte med molekylen själv - och det är inte för DNA är svårt att hitta eller...

Ice Shot glas Oyster Shooters

dessa is snapsglas är den perfekta bilen för din favorit skott! Jag är en big oyster fan så det här var en no brainer. Jag har haft några ostron skyttar i mina dagar, men är ingen jämförbar med dessa med ett färskt kall is glas att hålla ostron perfe...

Hur man äter en Cupcake - på rätt sätt

trött på att få glasyr över dina läppar och ansikte medan man äter en cupcake? Inga bekymmer! Jag är här att visa dig hur man gör cupcakes roligare att äta, även om de redan är läckra! Ha det så kul!Steg 1: Dra bort Wrapper Helt separera cupcake från...

Belysta Shot glas hylla

så jag har denna massiva Shot glas samling.Istället för att låta dem sitta och samla damm, trodde jag det var dags att ge dem ett hem!Tänk på att detta är ett Test av din DIY uthållighet.Du kan göra en enkel vit en i stället för RGB att förenkla proj...

Ekologisk Shot glas

med några djärva carving slag (och hjälp av en apple PIK), förvandla några enkla gurkor till dessa guest-behaglig snapsglasDessa organiska gurka snapsglas är ett fantastiskt sätt att få din nästa festen. De är ett bra komplement till tequila, gin, vo...

Hur man äter en Cupcake

ultimate guide om det bästa sättet att äta en cupcake. YAYAYAYAY CUPCAKES!Steg 1: Cupcake M.C. Langer förde oss cupcakes, det var mycket snällt av honom. De är läckra.Steg 2: Metoden Ta bort papperet från cupcake, sedan försiktigt vrida från botten a...

Hur man äter en cupcake ordentligt

hur man ska äta en cupcake utan att få grädde över hela dig.Steg 1: krävs... cupcakeKnife(optional)Steg 2: Steg ett klipp eller riv av den nedre delen av cupcakeSteg 3: Steg 2 plats underdelen på isbildningSteg 4: Steg 3 Njut!Steg 5: Också prova...mu...

Choklad omfattas Strawberry Shot glas

inget säger "Jag älskar dig" ganska som alkohol serveras i en ätligt snapsglas. Och när det ätbara snapsglas är gjord av en choklad täckt jordgubbe, vet du din älskling kommer att svimma. Eller kanske det är bara dem passera ut från spriten, men...

Hur man äter en Cupcake till frukost

Detta är en choklad espresso muffin med frosting choklad espresso toppad med kanderad bacon och lite svammel. Jag blev inspirerad att göra denna cupcake eftersom frukost är den absolut min favorit måltid, och min favorit saker till frukost är kaffe,...

Hur tar man bort glas från ett gammalt fönster i ett stycke.

Efter att få byta fönster för mitt hus jag sparat de gamla Fönstren tänkande om flera projekt för dem. Det stora problemet är flera av skärp är målade med blyfärg. Ingen Martha Stewart du kan inte bara måla över trä. Åtminstone inte i Massachusetts....

Hur man bygger glas Top Shadow Box soffbord

En nyligen projekt jag avslutat var ett glas top shadow box soffbord. Kunden ville tabellen refinished och vi gjorde några kosmetiska förändringar att uppdatera utseendet. Se bilder.Också hennes vän hade letat efter något liknande på internet men haf...

Shot glas bricka Display

Idag ska jag göra ett snapsglas fack visas.Jag gjorde detta på TechShop! www.Techshop.wsUtrustning:Chop sågDrill PressHålsågar Bit (1 3/4")BandslipTrälimSpikpistolerMaterial:Trä (jag använde tall, eftersom det är vad jag hade tillgänglig gratis i trä...

Hur får man ett glas vatten!

Hej! Idag kommer jag lära dig hur du kan få ett glas vatten! För detta Instructable behöver du:• Händerna (detta är en stor del, så glöm inte att få dem!)• Ett glas, kopp eller andra dricka behållaren (du kan dricka direkt från källan, men vem vill v...

DIY Shot glas gjorda av is

gör ett snapsglas av is är en enkel match. Jag använde faktiskt två smaker av en Kool-stöd-liknande dryck för att göra dessa glasögon; blå hallon och blåbär granatäpple. Inte bara gör de isen snapsglas en härlig nyans av blå, de smakar bra också. Men...

Hur man gör en hjärna blödning Shot

detta är en awesomely brutto letar skott för halloween!Steg 1: Häll i 1 oz av några persika snaps i din Shot glas.Steg 2: Lägg i 1/2 oz av din favorit irländska grädde. Det är tänkt att flyta.Steg 3: Lägg till i en liten mängd Grenadine. Det bör sjun...

Cupcake kaffe Cup Cup Cakes - litium regn Half Baked varor rättfärdighetens

göra kaffe mugg formade muffins från din instant anpassade mögel. Inte sett på TV, men du kan göra dem nu om du agerar snabbt.Där uttryckligen presenteras för ibler litium regn för hennes förkärlek för java-liknande kod och skummande operativsystem....