Marbleized Cameo silhuetterdetta Instructable är för att skapa marbleized cameo silhuetter

När min syster och jag var yngre, fick vi våra silhuetter gjort i Connecticut (tredje bilden).

Jag trodde marbleized papper skulle vara en cool sätt att uppdatera denna traditionella konst teknik.

Hoppas du njuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Papper Castle

slottet i denna handledning har skapats från ett mönster som kallas godnattsagor från SVG skär.Med vanlig cardstock, kan du skapa magiska saker. Genom att lägga till färg och konsistens, kan du verkligen förvandla något enkelt till något underbart. F...

Vinyl fordon Banner med Silhouette Cameo

Det är svårt att föreställa sig behöva göra en vinyl banner, tills du äger en digital cutter och sedan möjligheterna är brett öppna. Bara ha verktyg som öppnar upp fantasin när design utmaningar uppkommer.Vi omvandlas en pendelbuss till en familj äve...

Sy en ram med Silhouette Cameo

detta är ett riktigt enkelt projekt du kan göra med Silhouette Cameo som endast innebär ritfigurerna.Leveranser:Silhouette CameoPapperVirka tråd / broderi tandtråd / tunna garnGarn nål / Cross Stitch nål / nål som passar genom hålenOm du inte har en...

Med kärnhus papper med en Silhouette Cameo

när jag presenterades först med Silhouette Cameo, började jag tänka, "Vad kan jag göra med detta förutom den förväntade?" (Jag har denna dåliga vana att inte vilja göra saker precis som jag sa så som att se vad mer jag kan göra. Som en gång gick...

Laser skär kände Cameos

Cameo pins från laser skär filt. Alla bitar är skära med en 40 watt Full Spectrum Engineering hobby laserskärare.Duken är lasered till en platt design som loopar och väver i sig att göra en upphöjd kant runt ramen. De flesta av mönster omfattar två l...

Papper Butterfly Garland (silhuett porträtt Cutter projektet)

Skapa denna vackra svärm av fjärilar för runt barnets huvud eller som en annan typ av färgglada dekoration!Steg 1: Material som behövs Silhouette porträtt elektroniska cutterDator med programvaran Silhouette Studio installeradNågra flexibla tråd (jag...

Papper krona (silhuett porträtt Cutter projektet)

Göra denna bedårande papper krona (eller en av din egen design) för ett parti eller barnens lek. Det är justerbar så det får plats på någon storlek huvud.Steg 1: materialFör detta projekt behöver du följande:Silhouette porträtt elektroniska skärande...

Hur man gör en profil silhuett

i denna tutorial jag har gjort två profil silhuetter av färgade papper för en brudkläder dusch. Det är super enkelt....

Grafiska djur silhuett kuddar

Göra roliga, grafiska djur silhuett kuddar med ljusa tyger och järn på limmet.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverSilhuett av djur duE-6000 StitchLess järn på limPenselGrafiska tyger i svart och vittBomullstyg i ljusa färgerSyma...

Dorm Room silhuetter

Jag har en mycket tom vägg i mitt nya rum på skolan. Vi är inte tillåtet att måla och jag hatar huvudrollen på tomma väggytor. Detta är ett något enkelt och billigt sätt att piffa upp de kala väggarna i din dorm eller lägenhet.Steg 1: Verktyg och för...

Ta bort bildbakgrund och förvandla det till silhuett (gratis!)

I denna tutorial kommer jag gå igenom de steg som behövs för att ta bort bakgrunden från en bild och eventuellt göra det till en silhuett, använder endast fri programvara och mycket lite kunskaper.Snälla rösta på mig om du hittar detta händig :) Om j...

Runda vykort korg med silhuett

Jag ville göra en pappers korg, och jag kunde inte hitta några mönster online som var för runda korgar som inte också kräver lim av något slag att hålla längst ner. Så gjorde jag min egen.Inte luras av antalet steg. Det är lätt att göra, och snabbare...

Scratch + silhuett

Scratch sprites kan konverteras till SVG-bilder. Detta är praktiskt för att skära Sprite karaktärer av papper och tunna tyger med en maskin som siluett porträttet eftersom det finns Inkscape plugins som tillåter dig att kontrollera dessa maskiner.Här...

Halloween Garage dörren silhuett

Jag älskar Halloween och jag har letat efter en ursäkt att prova Dremel verktyg min man gav mig. Jag trodde en kuslig Halloween scen som täcker min garageport skulle ha mycket effekt. Istället för en standard utstansade klistras på, ville jag lägga t...

Halloween: billigt och lätt släppa spider silhuett

detta var min smuts simple, noll kostnad, sista andra prop för Halloween.Eftersom jag hade installationsprogrammet en massa spindelnät i min ytterdörr, tänkte i huvudsak gör att det ser som om du går in i ett spindelnät, jag en stor spindel var i ord...

Spooky fönster silhuetter med följer-mig ögon

Halloween är nästan här. Men du har fortfarande tid att sätta ihop några riktigt kusliga dekorationer. En bra typ av dekoration är fönstret silhuetten. Allt du behöver för att göra detta, ställer upp ett monster utklipp i ditt fönster. Detta blockera...

Marbleized påskägg

Jag älskar utseendet på marbleized ägg! De ser något komplicerat, men kan inte bli enklare, det är roligt att göra med barnen, jag har gjort dem eftersom jag var tvungen att stå på en pall att nå disken, och tre decennier senare jag fortfarande njuta...

Marbleized papper

gör vackra marbleized i minuter.Din färdiga papper kan användas för valfritt antal stora projekt!Behövs:1 ren 5-gallon hink fylld med vattenPappersark; färgade, mönstrade konstruktion, tjockt papper,... experiment med vad du har på handKrylon sprayfä...

Cameo fjäder hänge

hårdvara bitar omfattas i en vaxad hampa, fäst med tråd. Med en upcycled fjäder cameo bifogas. Tråd halsband med matchande röda grupper av pärlor tillsammans med ett togglelås.Besök min butik för fler idéerhttps://www.Etsy.com/shop/PiXiesBeads?ref=si...