"Maria hade en liten lamm" Tote BagI min klass på Ungdom och teknik i biblioteken utformade vi projekt med hjälp av LilyPad Arduino. Jag valde att göra en Tygkasse med ett lamm som lyser upp och sjunger "Maria hade en liten lamm." Jag hade aldrig kodat eller sytt innan, så jag tror att detta projekt är ett bra bevis på hur tillgänglig det Arduino systemet kan vara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino Song - Maria hade en liten lamm

Detta arduino projekt är en melodi spelare, som spelar en låt när du trycker på en knappSteg 1: Konfigurera ArduinoHär är arduino set-upSteg 2: kod#define c3830 / / 261 Hz#define d 3400 / / 294 Hz#define e 3038 / / 329 Hz#define f 2864 / / 349 Hz#def...

Hög kvalitet Duct Tape Tote Bag

detta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!Steg 1: Saker som behövsCa 120 varv silvertejp (jag använde 3 olika färger med 2 rullar att vara 60 gårdar av s...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Kvinnor att hjälpa kvinnor Tote Bag

Jag designade denna tote i stöd till våra lokala våld skydd, Kvinnor att hjälpa kvinnor. Ganska ofta när ett offer för våld flyr hennes missbrukaren, lämnar hon bokstavligen med ingenting utan sina barn och kläder på ryggen. Vi har börjat att donera...

"Essentials" lista Tote bag

objekt som kommer att behövas för detta projektTom duk Tote BagPre klippa ut bokstäver (helst plast så de inte tänja på grund av fukt) dessa finns i avsnittet klippbok i din lokala hantverk butikInkodye av LumiVattenTom sprayflaskaglasruta (kan tas f...

Quiltad Diamond Tote Bag

dag ville jag dela en gratis nedladdningsbara DIY sy projekt för helgen som kommer att få dig att se cool och är super praktisk på samma gång! Quiltad Diamond Tote Bag!Jag är ett stort fan av tote påsar. Jag lämnar sällan huset utan en. De flesta gån...

Easy-Peasy reversibel Tote Bag

jag gillar att göra mina egna kassar eftersom färgen, design och specifikt storlek är helt upp till mig.Jag skapade min egen design i Adobe Illustrator och skickade bort till Spoonflower.com ha tyget tryckt för mig. Himlen är gränsen om du designar d...

Vikt Sensing Tote Bag

Detta instructable är för en vikt sensing väska. Det hjälper människor som bär en hel del i sina väskor och förbättrar på skalor genom konstant omgivande feedback och en automatisk varning varning för övervikt.Hur det fungerarDet fungerar med hjälp a...

Feed väska Tote Bag

en vän till mig har en liten gård och hade sparat upp en massiv stack av foder väskor från hennes kor att veta att något crafty kunde göras med dem. Naturligtvis kan något crafty göras! Jag åkte till jobbet med väskor från kor, fåglar, hundar, och ja...

Söta reversibel högspänningsnätet Quilt Tote Bag

detta instructable visar dig hur man gör en söt och unika tote från vänster över projektet scraps! Min färdiga väska mäter 16 inches bred, 12 inches lång, och 4 inches bred... Perfekt för att bära runt några bärbara datorer till klassen! Dock kan du...

Lätt utbyggbart filt Tote Bag

för de gånger när jag har gått med en söt liten påse, bara för att ha behövs för att göra ett köp och hamnade fastnar något som inte passar in i min alltför litet påse eller väska en ful plast emblazoned med namnet multinationella konglomerat, jag gj...

Duct Tape Tote Bag

Hej, i denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör denna somriga tote väska! BTW detta tog mig en och en halv timme så avsätta en liten bit av tid.Steg 1: material You will need 5 stycken konstruktion papperSaxSilvertejpMåttbandSteg 2: skär Sk...

Lilburn Day Camp Art Gallery Tote Bag

Jag slutade nyligen en bra vecka som ledare för Junior 7 vid Girl Scouts Lilburn Dagsläger Konstakademien. Vi hade två äldre scout Camp medhjälpare att hjälpa vår enhet. Som en gåva för dessa underbara medhjälpare inrett vår enhet en väska för dem. V...

Tote Bag

jag gjorde denna Tygkasse från artiklar fann jag två av mina favorit butiker och några överblivna saker jag redan hade. SKROT i Portland är som Goodwill för craft älskare och Goodwill utlopp är där de säljer saker av det brittiska pundet och du har t...

T-shirt tote bag

har du en gammal t-shirt du inte vet vad man ska göra med men är trött på att göra nya tröjor ut i gamla kära? Försök att göra detta tote väska... det även har fickor!Steg 1: Material som behövsDu behöver:-en gammal t-shirt, helst med en design som d...

"Capri Juice Tote Bag" - sommar Tote Bag - Halloween

göra för att göra en "sommaren hänger lös" och "A "Trick or Treat väska " för att använda för sommartid gå någonstans Tygkasse och senare vända den in i en Halloween tote... strandväska eller enkelt lägga till Halloween dekoration...

Återvunnet Tote Bag

mina vänner hade en kläder swap och jag fick denna ganska a-linje kjol. Det var för liten för mig, men jag var kär i broderad blomma. Så, jag bestämde mig att göra det till en enkel Tygkasse.Steg 1: Trimma kjolen. jag trimmade bort botten och toppen...

GINGHAM och volanger - sommaren Tote Bag

skapa en vacker & oömma Tygkasse för sommaren. Jag använde ett par varv gingham bomull från min tyg stash men någon icke-stretch tyg skulle fungera. Sömmar och råa kanter är alla inneslutna att göra väskan mycket stark och praktiskt vändbar.Läs vidar...

Hur man gör en barn Dinosaur Tote Bag

tid: 20-30 minuterMaterial:TygPinssymaskin och verktygMenyfliksområdetSteg 1: Klipp och fäst jag köpte denna dinosaurie bok tyg från goodwill för $2 och beslutat att göra dinosaurie påsar istället för boken.1. först skär tyget i sektioner.Jag hade no...