Maxi kjol i 5 enkla stegDessa maxi kjolar är så lätt att göra och i några enkla steg och en och en halv timme av fritid, kan du ha en egen. Om du är någonting som jag, har du flera av dina egna inom ett kort tidsintervall.

Glöm inte att stoppa confessionsofadiyjunkie.com xx

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla Maxi kjol

Med hjälp av ett enkelt sticka tribal ut tyg, jag gjorde en snabb och enkel maxi kjol i ca 3 timmar.Leveranser krävs:1/5 - linnen 2 gårdar av jersey3/4" elastisk (tillräckligt för att gå runt midjan)Sax, nål, tråd, symaskinOmslagspapper (för att skap...

Maxed ut Maxi kjol

jag inte låta bli att falla i kärlek med alla dessa långa, flowy maxi kjolar som håller poppar upp på min fashion radar! Svala och luftiga, med en touch av bohemian chic, de helt enkelt rock. Fina med dessa bitar är hur lätt de är att skapa – med min...

Plisserad Maxi kjol

jag nyligen behandlade mig själv till en sömmerskor skyltdocka - ser cool i huset och gör sig bra! Så för mitt första projekt med hjälp av en skyltdocka, jag bestämde mig på en enkel kjol. Jag såg någon bär en maxi kjol och tänkte jag skulle ha en ch...

DIY Maxi kjol

Hej killar, i dagens video kommer jag visa dig hur man förvandlar ett par gamla jeans till en maxi kjol. Enoy = DSteg 1: Videohttp://youtu.be/cDHbUHi4XMo...

Sommaren Maxi kjol - enkel & Stylish

jag är glada att dela detta Instructable eftersom jag älskar denna kjol så mycket att jag har gjort 4 redan! Du kan sy en i mindre än ett par timmar och har en trevlig bekväma och eleganta sommar kjol! Du kan använda en mängd tyg typer och skapa någr...

Förvandla en Maxi kjol till en söt bygel

Maxi kjolar kan vara stor och ser jättebra ut, men ibland de ganska fungerar bara inte. Istället för att bli av med det, förvandla det till en söt snygg tröja! Jag hittade denna vintage 60-talet maxi kjol med vackra mönster. Det passar, men det såg i...

5 enkla steg för att göra en levande saftiga krans

Du kan göra denna underbara krans i 5 enkla steg och under en timme!Steg 1:Som ni vet, är jag en saftiga galning. Jag har många av dem planterade i min trädgård och i krukor. Jag hoppa på möjligheten att göra något med hjälp av dessa intressanta, tål...

4 enkla steg till att skapa en unik vin flaska lampa

att göra en tabell lampa från ett vin (eller någon typ av) flaska verkar vara en mycket populär craft-projekt. Dock lyktorna jag såg nätet var OK, jag alltid betraktat dem lite mer än en nyhet objekt. Det var då jag bestämde mig att ta en spricka på...

Enkla steg för perfekt Overhand Serve

En overhand serven i volleyboll är en serve där spelaren kastar bollen med en hand och slår i luften ovanför sitt huvud med den andra handen. Overhand servering är mer avancerad än lömska men det betyder inte att det är omöjligt. Du kommer inte att b...

3 enkla steg för att skapa en longboard däck

Hej och Välkommen till min Instructable på att skapa din egen anpassade longboard däck med tre (3) enkla steg. Genom att följa och så småningom behärska dessa steg, kommer du att kunna designa och skapa något realistiskt longboard däck på ett sätt so...

Flera enkla steg för att öka datorns hastighet

VERSION 2.0! Jag har kört hela guiden genom Microsoft Word stava Brocket, och gick igenom hela Instructable felkontrollerar. Det bör vara mycket lättare att läsa och sålla informationen. Du kanske märker några nya steg också ;) Njut!I detta Instructa...

Flera enkla steg för att säkra din dator

VERSION 2.0 kommer att vara borta snart. Du kan se på sista steget vad jag har i beredskap för detta instructable, ha tålamod jag sålla igenom allt och få processen rullande.I detta Instructable kommer jag visa dig några tips som gör din dator mycket...

Hur man återställer raderade Data från din Android-enhet i några enkla steg

Om du är som de flesta människor i dessa dagar, ha du förmodligen en eller flera elektroniska enheter som drivs av Android operativsystemet (OS) som du använder dagligen både personliga och yrkesmässiga skäl. Din Android-enheter kan lagra en stor män...

Enkla steg för att hjälpa en PC dator Start-Up snabbare

har du sett dessa dator reklamfilmer, såsom PC Doctor, som erbjuder att snabba upp din dator till ett pris? Innan du spenderar pengar på snabba upp datorn använda dessa gratis enkla steg som kommer att hjälpa. Det spelar ingen roll vad din datorkunsk...

Snabba upp din Mac gratis i 4 enkla steg!

Mac bli lite långsam? Inte säker på vad jag ska göra?Jag har inför detta problem många gånger med familj och vänner oroade över deras äldre Mac-datorer.Denna tutorial ska show dig hur man enkelt snabba upp ditt system utan behov av dyra program.Låt o...

Framgångsrik själv hypnos i fem enkla steg

vet du att sinnet har befogenhet att göra något som du önskar? Du kan finna det svårt att göra men själv hypnos är genomförbart och här är jag ger det i fem enkla steg. Du behöver inte svettas, allt du behöver göra är så här och dra nytta av DIY själ...

Den perfekta Super Bowl parten i 5 enkla steg!

Det är nog bästa att National Football League värd Super Bowl på en söndag för annars det skulle vara en ny nationell helgdag! När det gäller dagar värt att spendera med vänner och nära och kära, det finns inte många som kan konkurrera med Super Bowl...

Installera innerdörr - 3 enkla steg

se hur man installerar en innerdörr i bara 3 enkla steg. Ingen av det hårda arbetet med mellanlägg krävs. Använd Snabb dörren galge fäste kit som finns på nästan alla Home Depot platserna i gången innerdörr. Ungefär $4 per kit. Enklaste och snabbaste...

Craft DIY - Hur man gör en Satin fjäril i några enkla steg!

Ge din listig sida en helt ny dimension med denna vackra och lätt hantverk. Titta på denna slutföra steg för steg handledning om hur man gör en sidenband fjäril i några enkla steg! Ja! Även om det kanske låter otroligt för dig, är inga andra papper h...