"Mecha Man" - LEGO Mega Man uppgradera"Mecha Man", mekaniserade strid uppgradering till Capcoms Mega Man! Byggd med grundläggande legoklossar, Technic delar och några Bionicle komponenter, har jag konstruerat ett fullt ledade actionfigur som står på 15", och har en avtagbar Mega Buster arm bifogad fil.

Detta var bara avsett att vara en liten slänger bort skapelse jag tänkt nyligen, men i stället höll stapla på bitar tills det luftballong till en enorm actionfigur. Inledningsvis jag inspirerades av de senaste DC och Marvel ledade LEGO actionfigurer (i likhet med Hero Factory) för att göra en i stil med Mega Man, men jag svängde sedan i riktning mot Bandai's Mobile Suit Gundam modeller att göra denna anpassade leksak mycket större och hotfulla än den ursprungliga chibi Mega Man sprite! Vad var svåraste? Att skapa huvudet/ansiktet. I själva verket var försöker komma fram med ett passande huvud för detta projekt ungefär lika svårt som att spela den ursprungliga Mega Man för NES. På tal om huvudet, påpekade en av mina vänner att hans fysisk beskrivning faktiskt ser ut som något ur Sonic the Hedgehog--som om Dr Robotnik själv tog ett hugg på fylla i för Dr. Wily!

-Baron von Brunk

Relaterade Ämnen

Nerf Mega Magnus uppgradering

Detta Instructable kommer att omfatta hur du uppgraderar din Nerf Mega Magnus genom att ersätta våren, och att ta bort luft strypningen. Obs: Om du uppgraderar till en 15lb / 7kg fjädrar, inte måste du ta bort luft strypningen, som en fjäder som star...

R/C Lego bil

Jag gillar Lego modulära systemet, särskilt Lego Technic.Jag har en samling av Lego Technic fordon, dvs Road Rally V (8225), grov Terrain Vehicle (8270), formel 1 loppet Ca r(8808), etc. Dessa små Lego fordon kunde uppgraderas för att använda (sällsy...

Hur man gör en Lego-Robot Mech

om du behöver en Lego mech att förstöra en stad, slåss en dålig kille eller något annat, här är en bra att bygga.Steg 1: materialSteg 2: kroppen Steg 3: Ben Steg 4: huvud Steg 5: Klo Arm Steg 6: Eldkastare Arm Steg 7: Färdigställande Steg 8: gjort! N...

LEGO Man kostym för barn

jag såg en annan lego man kostym instructable ( och jag var bara TVUNGEN att göra det för mina barn. Jag hittade en fantastisk sida med massor av DC hjältar: http://www.flickr.com/photos/levork/4966756896/in/set-72157603262151483/lightbox/ men mina b...

Hur man bygger en säng. En Mydal säng uppgradering

Lång historia kort:Som en professionell assembler, uppgradering har blivit en naturlig följd av mitt yrke. Thats varför jag älskar att inte bara göra den faktiska möbler församlingen utan att göra faktiska IKEA hacks som följer.När det gäller IKEAs k...

Hur man gör ett Lego raketgevär

Hey guys, idag jag kommer att visa dig hur man gör ett raketgevär med Legos Lego och mega blockerar bitarBitar som behövs2 svart ljussabel hilts1 normal blaster1 torsk megabloks raket warheadSteg 1: Först ta blaster och hjalt och fäst hjalt i varje ä...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Mega Man kostym

detta år jag ville bygga kostymer för min familj från grunden. Eftersom jag är en Retro Gamer, ville jag göra en cool dräkt för min tre år gamla. Den ursprungliga Mega Man från NES var vad jag hade beslutat om. Vad som följer är de steg som jag tog f...

LEGO Man kostym!

Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre mån...

LEGO Man kostym - minifigurer - Lego trollkarl och Lego Sir

jag och min kompis gjorde dessa Lego mannen kostymer. Vi plockade våra favorit lego tecken. Jag var en Lego trollkarl och han var en Lego Sir. De tre huvudsakliga material är affischen styrelse, kartong och frigolit. Vi skär först ut kroppen ur korte...

LEGO-Man Guy Fawkes

Lego-man Guy Fawkes. Tillverkad av kartong och limma....

Hur man demonterar och uppgradera ASUS G53SX/SW

det finns massor av olika modellnummer för 15-tums ASUS G53SX och G53SW gaming laptop tillsammans, men de delar alla samma grundläggande layout. Vad skiljer är järnvaror konfigurationen och främst som den nyare G53SW har ett NVIDIA GTX 560M grafikkor...

Anpassade Lego minifigurer (göra Batman, Star Wars Clone, Minecraft, Avenger, Disney, Spider-Man, Star Wars, Superman, Hulk, X-Men, Wolverine, transformator, IronMan, DC superhjälte, Sagan om ringen, Disneys fryst och LEGO film minifigurer)

Lär dig hur man gör en tio del lös LEGO man!Steg 1: Samla material 8oz rensa gjutning plast4oz vegetabilisk olja mögel Release10-40oz ComposoiMold4oz Bubble BusterMikrovågsugn containersäkerhetRör om pinnarAluminiumfolieLEGO minifigurX ACTO knivTwist...

Gör en Lego Man tårta

Hej, i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en Lego Man tårta. Denna lego mannen kaka är awesome! Vill ha en lego teman man? Har ett barn som älskar legos? Denna lego kaka är perfekt för detta tillfälle, även om ingen speciell dag...

Lego Man Lamp

Bygga en Lego man lampa!(Om du använder en mobil och vill se den i aktion, klicka på den sista bilden (det är en GIF)Om jag kunde vara någon lego människa skulle det vara vintage utrymme människan. Definitivt den coolaste och lyckligaste killen som n...

Hur man gör Lego Double Decker soffan för mindre än $250

Allt är awesome allt är cool!Alla utom den Double Decker soffa, en bra idé av en galen person (eller minifigur).Det enda sättet att korrekt få en av dessa tekniska underverk är att köpa en $250 uppsättning och det kommer som en del av en scen.Jag had...

Mega Man 8-bitars Mega väggmålning från keramiska plattor

Vårt företag hade en stor, grå cinderblock vägg i vårt annars väl inredda reklambyrå. Jag såg en möjlighet för en gigantisk 8-bitars Mega Man strid scen. Designen är baserad på Mega Man spel från 1987.8-bitars tecken i Muralmålningen skapades med 4'...

Hur man gör en LEGO penna | Raket penna

https://youtu.be/Pf86XRaXnNYSteg 1: För att göra en Lego penna du behöver!I detta Instructables jag visa dig hur man gör en LEGO penna | Raket penna!Steg 2: Det är mycket enkelt omvandlingsprocessen. Steg 3: Ett enkelt och roligt raket penna kan vi p...

Mega Man pumpa

Halloween är en av de bästa semester, andra bara till jul. Jag får klä sig i kostymer som är helt geek med. I år fick jag även göra kostymer som gjorde det som mycket bättre. Men en annan sak som är häftigt om denna semester finns pumpa carving. Jag...