Mediacade 4.0 bygga handledningväl bestämde jag mig att eftersom jag gör allt för kunder id göra en till mig själv den här kommer att använda min egen design att jag använder på min mediacades men detta kommer att ha några upgrades.since detta kommer att vara min huvudsakliga mediacenter jag vill kunna använda det för arbete och kul så här är idea.modifiy min ursprungliga design för min hytt lägga 2 monitorer ledde knapparna ljud mods och ett ton more.harware klokt det här kommer att vara ett monster här är en lista över vad det kommer att ha.
1. enheten baseras bort av en modded xbox med ett mod chip och 1tbhdd med ram-uppgradering laddad med alla xbox spel plus emulatorer och xbmc med anpassade UI dash och allt.
2. sedan rummet dess i är liten kommer jag att lägga en 32-tums 3d-tv.
3,23 tums widescreen lcd-tv/monitor som marquee/datorskärm (för arbete/modding)
4. gaming PC som media hub/gaming/arbetar
5. nya appletv
6. byggdes dock för den nya ipad
6. tangentbord bricka
7. modded ps3/xbox 360 jtag
Jag har några andra idéer men detta är den grundläggande idén om vad im going för hål-systemet kommer att kontrolleras med ipad.
i denna tutorial ska jag visa dig hur att bygga din egen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Tricopter med Rotor bitar

Detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en tricopter med Rotor bitar. Detta Instructable innehåller också teoretiska diskussioner, tips, tricks, och annan information som jag hoppas kommer att få dig på din väg till att bli en expert tr...

En SK450 död katt Quadcopter att kalla din egen

Innan vi börjar vill jag bara ta den första meningen i detta Instructable att du vet att det finns inga döda katter inblandade i att göra den quadcopter som beskrivs i de kommande stegen. Anledningen till att titeln på detta Instructable innehåller "...

Den största gitarr bygget någonsin lärt

Har du någonsin velat bygga din egen gitarr? Kanske trodde du det omöjligt eller för svårt eller ens för dyrt, jag är här för att lära dig att bygga din egen super häftigt, super anpassade elgitarr oavsett spelstyrka. Ännu bättre kommer du göra det u...

Hur man gör slaget redo skum kämpar Svärd!

Flera år sedan tog jag en klass i medeltida stil fäktning. Jag var inte mycket bra på först men efter några veckor jag slog mig igenom halva raden. Jag var besatt, fäktning var som ingen annan sport hade jag någonsin spelat, och jag önskade att bli e...

Minecraft pe "Hem MORJENS hem"

Bygga ett hus på Minecraft Pocket Edition kan vara skrämmande speciellt om du är en ny spelare eller om din inte shaw hur du ska utforma ditt hus.Så är vad jag trodde jag skulle göra att se ett hus bygga handledning.Detta hus har 3 stora sovrum, en s...

Bygga din egen Butler Robot! -Handledning, foton och Video

redigera: mer information om mina projekt kolla min nJag gör även konsulttjänster för robotics, mekatronik och specialeffekter projekt/produkter. Kolla in min hemsida - narobo.com för mer information.Någonsin ville ha en butler robot som talar till d...

Hur man bygger hinder undvika Robot för nybörjare med Arduino handledning

Denna Tutorial är för alla att komma igång med arduino. Vi kommer att bygga ett hinder att undvika robot som använder en ultrasonic sensor för HC SR-04 för att upptäcka objekt och 2 kontinuerlig (360 grader) servon wired till ett externt batteri. Det...

Hur man bygger ditt eget hårt guitar case (eller andra instrument) handledning

Steg för steg instruktioner i video...

Bygga en Z-Rack Whiteboard

I denna kortfattade handledning visar vi dig hur man bygger en billig whiteboard med ett plagg rack, zipties och showerboard. Vi visar också några användbara tillbehör vi utformade i CAD och tryckt på våra Makerbot, inklusive en hållare för whiteboar...

7-Key reglaget/hjul handledning med synt

Detta är en handledning för att använda den 7-Key reglaget/hjul Breakout från Rakels elektronik.Jag ska visa dig hur man löda in header stiften för maximal användarvänlighet. Rakels har QT1106 datablad på deras webbplats, och en stor arduino bibliote...

Hur man bygger stjärnor avfyra

Star brand eller indiska brand är som namnet antyder är det en traditionell brand design används främst av indierna av vilda västern. Denna typ av brand är bränsle effektiv och bäst för överlevnad och primitiva situationer. Bränsle för elden kan vara...

Bygga en billig bärbar Wii Laptop

Min dagliga bussresa till skolan och tillbaka tar upp totalt en timme, och har tagit upp sammanlagt en timme för de senaste åren. Detta har aldrig varit mycket av en fråga för mig... men jag tror att det är de bästa DIY projekt som lösa icke-frågor....

Bygga din egen Wifi-radion

Internet är värd massor av online radiostreams, de flesta med ett visst tema, allt från gamla tiden klassiker till tibetansk riverdancing. Jag måste erkänna att jag älskar att lyssna på dem medan jag bygger grejer, så jag kan välja vilken musik jag g...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Bygga en vertikal aquaponic veggie & fiskodling för små gårdar & hus

detta billiga vertikala aquaponic system kan odla bladgrönsaker, örter och höja fisk för en liten familj året runt, och det passar i en 5' 3' utrymme. Sean Brady, kretsloppsodling projekt koordinatorn vid centrum för hållbar kretsloppsodling och ger...

Hur man bygger en Walk-In dusch (del 1: Wedi dusch Pan)

Jag älskar min duschkabin.Här är berättelsen, min fru och jag byggde våra master drömbadrum. Vi sparade pengar och splurged på remodel. Den viktigaste faktorn var anpassade kakel duschkabin. Det är långt mer praktiskt att promenera in i duschen steg...

Hur man bygger en Walk-In dusch (del 2: Wedi vägginstallation)

Detta är en episk tutorial...Jag lovar att du får lära dig hur man bygger en duschkabin i 1 timme eller mindre.Det är en allvarlig garanti men jag står bakom den.Varför?Vi gjorde det medvetet steg för steg så att någon kunde följa med.Tätskikt är vad...

Bygga en Whisky fortfarande

Om du läser detta, antar jag att du är intresserad av teoretiska omvandlingen av en relativt svag alkoholhaltiga blandning till en relativt stark alkoholhaltiga blandning. Det vill säga att destillera whisky.Om du bara intresserad av att skapa din eg...

Bygga en riktig Ray pistol hemma (hemlagad strålpistol eller brinnande Pulse Laser Pistol)

Steg 1: Att få kameror För mer cool projekt, besök min youtube sida: http://www.youtube.com/channel/UCksEFn8xaLP0z4rsiHa9zcA?feature=mheeTill att börja med, kommer du att behöva massor av Engångskameror. Beroende på hur stark vill du ha din strålpist...