MEGA DPDT Switch - Tank stilDPDT "dubbla pole - dubbel kasta" switch kan användas för att vända polaritet. Alla om denna metod kan vara lite rå, det fungerar bra för att ändra riktningen av en motor-analog stil. Detta skulle kunna användas för styrning av motorer för robotar, animatörerna och Halloween dekorationer för att nämna bara några bra idéer! Se det sista steget för bilder av stor robot slaget, styrs från denna mycket växel!

Nu deras har varit stor Instructables på denna alla klar som denna, av Troy (Firgelli automatiseringar) och hans Instructable, hur man: tråd en DPDT rocker switch för att vända polaritet finns här:

Men jag tror inte många har täckt idén om faktiskt producerar växeln själv, åtminstone i en sådan skala. Bilderna nedan visar dig hur. Gruvan användes för att styra en stor striderna robot jag byggt för en annan Instructable finns nedan.

Jag ville Lil' Timmy att ha en tank stil känsla till kontroller, eftersom det hade tank styrning. Kontrollera det från lilla radio shack stil DPDT inte skulle växlar bara klippa det. Jag ville ha dessa växlar att ha vissa heft till dem, något jag kunde slam hårt när att göra svängar. Så jag sökte på internet och bortsett från vissa industriella växlar ingenting kom nära. De köpta var astronomiska i pris och även då riktigt har inte heft jag var ute efter. Så när något inte finns, gör det det finns. Inte så svårt faktiskt, med några enkla varianter som alla kan göra det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mega Man E-Tank virka kan mysiga mönster

har bara några barer liv kvar? Slå någon drink i en E-xtraordinary dryck med detta kan mysiga!Mega Man-serien är känd för ett objekt som kallas en "E-Tank" eller "E-kan" som ser ut som en läsk kan och, när det används, fyller din hälsa...

Motorer med reläer (tank stil motorstyrning)

schematiskt visar hur du ansluter till en PIC utgångar, bara fyra linjer behövs. OR,Använd en leksak radio att styra stora motorer för tank-kontroll.På mottagaren, avskurna leksak bil/tank motoriska trådarna på motorerna och Anslut dessa ledningar ti...

Fixa en LitterMaid Mega (den under $15 bättre Version)

detta går med min andra instructable. Fixa en LitterMaid Mega för under $5Jag var inte nöjd med hur motorn var igång. Ibland stannar när det träffar en stor "tårta".Den här kostar mer då annan, men det har nu mer ström när den träffar en "k...

Nyfiket litet Audio Switch

För några år sedan jag köpte en audio switch för mitt skrivbord, gör att jag kan ändra produktionen mellan mitt headset och högtalare bland andra mindre använda funktioner, och det förenklat min erfarenhet enormt. Nu jag på jobbet ofta byta mina hörl...

Hur man bygger en 1/8 tum (3,5 mm) stereoljud switch med Legos

jag kom upp med denna idé när jag var inställningen upp min nya dator. Jag har två datorer, och jag ville köra ljudet till en uppsättning högtalare. Min första tanke var att bara köpa en enkel 2 kvinnliga till 1 hona 'Y', men som tydligen kan orsaka...

Rocker Switch och Joystick ledningar med linjära manöverdon

I detta Instructable kommer vi gå över tre olika växlar och lära sig att styra ett manöverdon förlängning och upprullning. De tre rocker växlar kommer vi att gå över är våra RC-03 rektangulära switch, våra RC-07 runt switch med ett ljus, och våra RC-...

Förseglat batteri box 12v/24v med en DPDT växel

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en förseglat batterilåda. Det är inte helt vatten tätt men regn är inget problem för det. Sedan bygga detta har jag funnit det vara en stor mobil strömförsörjning för många saker även kör el...

Enkel dubbelriktad Switch

Har du någonsin behövt ett enkelt sätt att styra riktningen som en DC-motor roterar vid hjälp av en strömbrytare? Någonsin varit avskräcks av komplicerade kretsar eller inte har utrustning för att göra PCB? Tja har du kommit till rätt ställe! Idag ko...

Röst kontrollerat Switch med Arduino

Detta är för första gången ladda upp mitt projekt i Inscrutable. Så om ni hittar något dumt misstag Vänligen ignorera det.Så, om mitt projekt, det handlar om ljusets röst drivs inspirerad från IRON-MAN filmen. Så används JARVIS av Michel c, programva...

Retro trä gitarrförstärkare A / B Switch Box

en lätt att bygga, gitarr A / B inmatningsrutan för att växla mellan (2) 1/4 Jack utgångar. Innehåller (2) ljusdioder, till dig (vilken) kanal är aktiv.An Instructables artikel som hjälpt mig göra detta ganska enkelt, var kopplingsschema finns här:St...

Radiostyrd bil med DPDT växlar

INTRODUKTIONEn fjärrkontroll fordon definieras som varje fordon som kontrolleras distans ett sätt som inte begränsar sin rörelse med ett yttre ursprung till enheten. Detta är ofta en radio kontroll enhet, kabel mellan kontroll och fordon, eller en in...

USB-Switch

Jag letade efter en USB-switch med 1 ingång och 2 utgångar, så jag kunde byta min USB-hub med mus och tangentbord mellan min PC och laptop. Har inte hittat det billigt nog så jag beslöt att byggt en själv.Steg 1: Material och verktyg Material 2 USB-f...

Enkel 3.5 mm audio switch

Är du trött på att ständigt behöva krypa under skrivbordet att dra ur en högtalarkabel och plugga in Hörlurarnas kabel? Och sedan inser att du kopplat in den i mikrofon hål istället. Detta kan vara en riktig krångel men en liten enhet kunde underlätt...

Chua's Chaos Circuit

** Obs: Detta Instructable är baserad på delar från RadioShack, som inte längre i business. Vi uppmuntrar andra beslutsfattare att erbjuda alternativ. Detta är den råa stycklista. Vi har skrivit denna akademiska papper på att göra Chua krets av delar...

Fristående 7 x 7 x 7 ledde kub

LED kuber är sann 3D-skärmar som arbetar med belysning upp punkter i ett 3D galler av lysdioder.På 3D-visningen kan du producera vissa verkligen fascinerande animeringar. Detta Instructable kommer att gå igenom hur du skapar en LED cube själv som är...

Bygga "RevIO" (Arduino klon) min väg

uppdaterad 23 Aug 2012Tre månader sedan jag lämnat in instructables till en av utmaningarna, och valdes att fått gratis 3D skriva ut. Jag valde att ha min 3 x 3 x 3" 3D utskrift i stället för en berömda 3D instructable robot.Min 3D utskrift fick leve...

DIY råtta klon snedvridning gitarr effekt Pedal - The död råtta

detta är inte någon Mickey Mouse distortion pedal!Denna pedal är en klon av en på min favorit effektpedaler från 80-talet... ProCos råtta distorsion. Det är en grundläggande OpAmp distortion pedal med det klassiska LM308N IC-chip som är en ganska enk...

Gitarr A / B Växla

detta instructable täcker hur man gör ett A / B switch (utformad för en gitarr).Den hela instructable är uppdelad i tre huvuddelar:Steg 1 ser på min forskning och prototyper.Steg 2-3 titt på den enkel switchen – det grundläggande konceptet som kan mo...

R2D2 - Dark Roast Edition

detta instructable är äntligen klar med åtgärder som nu saknas. Dome och torso täckning avsnitt var lite kortfattat första gången som en av mina SD-kort försvann. Det konstaterades sedan när slita ut vissa golv listerna i köket. Jisses, varför jag al...