Mejeri-fri, choklad-gratis varm chokladibland vill bara smaken av varm choklad, men du kan inte (eller inte) konsumerar mejeriprodukter och/eller choklad. Detta recept är en ganska bra ersättningsprodukter - uppvärmningen och läckra.

Ingredienser:

  • 1,5 msk raw carob pulver
  • 1 mugg full av mjölk-liknande substans (sojamjölk, mandelmjölk, etc.)
  • 1/2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk honung (valfritt - carob är ganska söt på egen hand)

Helt enkelt blanda alla ingredienser och rör om på svag värme på spisen tills varm men inte kokande. Häll i en mugg och njut!

Andra varianter kan innehålla:
-ett streck eller två av kanel
-en skvätt cayennepeppar

Njut, och se till att berätta hur du gillar det!

Relaterade Ämnen

Mejeri-fri krämig glass!

jag gjorde detta Instructable så folk som är laktosintolerant eller på en diet kan fortfarande njuta av läckra glass hemma (Bonus! De flesta fo dem är friska!)Steg 1: Banana-mutter glass (bättre än bröd) Väl detta recept är så lätt - bara 2 ingredien...

Lätt läcker mejeriprodukter gratis varm choklad

Detta är mejeriprodukter gratis varm choklad, och det smakar fortfarande bra. That's right folks, detta är alla kokos (förutom kakaopulver). Detta recept är tänkt att ändras till din egen tillfredsställelse, eller du kan strikt följa varje steg. Det...

Mejeri-fri pasta med hemodlade svamp

Igår kväll, uppfunnit jag denna härliga mejeri-fri krämig pastarätt! Här använde jag hemodlade ostronskivling. För ett tag sedan köpte min man mig en DIY paketet med spawn av ostronskivling i den. Hemodlade gör all skillnad i smak! Så läcker, så bra,...

Göra mejeri-fri-glass med kokos mjölk

Detta är den verkliga affären, du kommer inte tro hur krämig och rik denna glass är. Detta mejeri-fri glass görs med kokosmjölk, en söt behandla för kokos älskare. Detta recept är lämpliga för personer som är allergiska mot mejerimjölk (laktosintoler...

Mejeri fria chokladkakor av mugg

lätt att göra mejeriprodukter gratis kakor, i en mugg. Så lätt barn och göra (och äter).Ingredienser* 4 msk mjöl* 2 msk strösocker* 2 msk osötad kakao1/4 tsk bakpulver1/2 tsk vinäger* 5 msk vatten* 3 msk mejeri-fri spridning. (Hackad)Steg 1: Lägga ti...

RAW soltorkade tomat cashewnötter Pesto sås & Zucchini Pasta (glutenfri, mejeri-fri, soja-free)

PIN detRAW soltorkade tomat cashewnötter pestosås & Zucchini Pasta (glutenfri, mejeri-fri, soja-free)RECEPT:1/4 dl soltorkade tomater, fylla vatten i kopp och njut medan inrättandet1 färsk tomat1/2 kopp råa cashewnötter1 handfull färsk gräslök (eller...

Vegan vispad grädde med kokosmjölk (mejeri-fri)

Lär dig hur man gör vispgrädde från färsk kokosmjölk. En utmärkt toppning för vegan, mejeri-fri dessert och Paleo diet (utelämna socker)Jag använder kokosmjölk utvinns ur färsk mogen kokos för att göra denna vegan vispad grädde. Kokosmjölk kommer att...

Glutenfri, mejeri-fri, lätt jordnötssmör kakor

dessa super lätt jordnötssmör cookies är glutenfri, mejeri-fri, och smakar bra! De har endast tre ingredienser och är kul att göra med dina barn. Prova dem, och låt mig veta vad du tycker!Steg 1: ingredienser 1 kopp krämig jordnötssmör (jag gillar Ji...

Mejeri-fri pumpa Smoothie!

mejeri-fri pumpa smoothie!Steg 1:...

Gluten och mejeri-fri mörk choklad Chip linfrö Muffins

I detta instructable, mina två systerdöttrar och jag kommer att lära dig hur man gör Gluten och mejeriprodukter gratis linfrö Muffins med mörk choklad Chips. En särskild behandling, eftersom båda mina systerdöttrar inte kan ha gluten. På semester i A...

Hur man gör enkelt, baka-fri, choklad doppade Cookies

jag har gjort dessa för vänner och de älskade dem, så nu jag delar detta med dig! Kanske din ugn är bruten? Eller kanske du är en högskolestudent med bara en mikrovågsugn? Vill du bara inte sätta din plats på eld försöker baka? Kanske du går för att...

Gluten fri choklad-Orange Cream kringla Pie

4 Cups Glutino Gluten fri Pretzels, krossade böter1 stick osaltat smör, smältBlanda väl till pälsen. Tryck i paj pan. Grädda i 350 grader i 12-14 minuter eller tills lätt brynt. Frysa tills cool.2 koppar tunga vispgrädde1 3-oz bar Theo ekologisk Fair...

En skuld-fri choklad Malt

när jag var en pojke choklad malt var lika vanligt som Coca-Cola. Nu kommer alla att sälja dig en choklad shake. Malt är mycket svårare att hitta. Men skillnaden mellan en choklad malt gjorde med riktig glass och en choklad shake är som skillnaden me...

Gluten fri choklad Chip Pecan Blondies

dessa blondies är roligare än du tror. De är också mycket fyllning. Men jag lärde mig att alla älskar detta recept. Jag har gett detta recept till en massa människor och beslutade att dela dem med dig.Steg 1: Ingredienser och verktyg Behöver du:1 1/2...

Gluten fri choklad doppade jordgubbar

ingredienser:1 kopp bitterljuva choklad chips1/4 kopp kokosoljatvättade & torkade jordgubbarInstruktioner:Smält choklad, chips och kokosolja på svag värme tills kombinerat... omrörning med en visp. Häll i en stor ramekin (det är tillräckligt djup för...

Asiatiska Fried Chicken Wings (mejeri och ägg gratis)

bästa vingar du någonsin kommer att göra. Fällt. Människor har bad mig att göra en vinge shop. Jag hade snarare att alla bara göra sina egna vingar.Serverar 8 till 10Ingredienser6-7 lbs vingar, separeras i drummettes och vingar (tips reserverade för...

Gluten fri, (sockerrör) socker fri, mejeriprodukter gratis Yummiest frukt sönder

Ok, så efter äta min fylla min yummiest någonsin fuktig blåbär mandel och choklad kakor (också gluten fri, socker fri och mejeriprodukter gratis) i år nu bestämde jag mig för jag behövde lite mer variation och beslutat att arbeta på något mer... smul...

Saltade kola Brownies - (tillval: gluten fri, mejeriprodukter gratis)

en sak ledde till en annan, och innan jag visste det jag hade gjort brownies.Brownies kan mycket beroende på dina ingredienser. Jag älskar min godis, men om jag kan jag försöker alltid göra en friskare ohälsosamma efterrätt.Ingredienser:Saltade socke...

Göra en gluten fri socker fri mejeri fria (och ännu fortfarande läcker) chokladkaka

jag har varit off rörsocker under många år och hade nyligen att sluta äta vete och mejeriprodukter, så istället för att bara döda mig själv jag anpassade ett en pan choklad brownie recept för denna läckra, lätt kaka.Det brukar vara fluffiga kakan i v...