Meloner till jul?Här är en enkel läckra och välsmakande behandla för dig att göra för din nästa julfest!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mukluks till jul

min pappa brukade snösko många miles i internatskola i Manitoba idrottsliga mukluks och flera par strumpor. Han har talat om sina erfarenheter sedan vi var barn och har velat ha ett par nya ganska länge. Jag började arbeta läder förra året, främst åt...

MAGISK musikalisk nedräkning till jul maskin

Allt detta började när min yngste sonson frågade hur länge är det fram till jul?Jag började tänka på något sätt för en tre år gammal för att förstå vad hur lång tid betyder?Som förhållandet mellan dagar, timmar, minuter och sekunder.Han visste vad va...

Spela kök till jul

Jag bestämde mig att bygga ett kök för mina systerdöttrar till jul. Hela processen inleddes den 11 November och avslutades den 24 December med ett par saker behöver fixas i det nya året. Förhoppningsvis kan min steg hjälpa någon att bygga en för en n...

Nedräkning till jul prydnad

Countdown de senaste 25 dagarna före jul med denna prydnad. Aktivera Tomtens släde för att snurra det planetariska utrusta systemet, i sin tur snurra snöflingor.Denna prydnad är tänkt att skrivas ut på en hög slut FDM skrivare med lösliga stöd eller...

Enkla binära nedräkning till jul

vill göra en räkna ner till jul?Inte har någon 8 segment lysdioder?Väl kan du fortfarande göra en cool liten räkningen besegrar som kommer att ha vänner som frågar hur man ska läsa den.Med samma format som en binär klocka utom bara två siffror skapar...

Göra en "Lovö" till jul: fijianska stil

jul firas överallt i världen, och så i Fiji. Fiji är ett mångkulturellt land med alla raser blommar om. Fijianska fira jul på sitt eget sätt och det gör Indo-fijianerna. Medlemmar går ut till kyrkan och sjunga sånger och heja, mödrar förbereda högtid...

Ja!!! (Nya trumset till jul

jag fick ett nytt trumset till jul. Jag hade för mycket kul... denna video kändes som det var 1 minut lång haha. Nya Rush t shirt...

Hem gjorde hög effekt air BB pistol till jul!

Detta instructable är om hur man gör en hemmagjord BB pistol av mycket allmänt tillgängliga delar, jag har tillbringat åldrar forska och utveckla denna design att göra en cool jul presenterar för någon.Jag var i utvecklingen av att göra ett hem gjord...

Barn Hand Print snögubbe lampa Decor gåva till jul

Hej mina damer och herrar! Detta är en mycket speciell projekt som min 5 år gamla son och jag gjorde tillsammans. Tja, i början iaf. Jag ville ha något för vår julgran som jag kunde sätta upp varje år och det skulle ha mina söner hand skriva ut på de...

Choklad Orange och/eller Rom tryffel till jul!

Som utlovat här är min familj jul tryffel recept. När jag gjorde detta i helgen bestämde jag mig att göra choklad orange de... Men jag ska visa dig var att lägga till din skvätt Rom att göra dem till Rom tryffel om du så önskar :)Dessa tryfflar göra...

Hur man gör en enkelt baka"chokladkaka till jul!

Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en chokladkaka med en (lätt baka). Detta är en kul aktivitet att göra för ett parti eller en speciell händelse. Ha det så kul!!!Steg 1: material Här vad du behöver göra tårtan:1) lätt grädda ugn2) lä...

Bärbar till jul.

Hej alla, vill du göra något roligt och coolt för semesterperioden, här är en Instructable för dig som är intresserad av kläder och mode.Se upp videon på hur detta projekt fungerar.När någon passerar du eller ny person kommer över dig, kommer att din...

DIY ROOM DECOR till jul! Vinter kottar! Decorating idé!

❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1: Material som krävs! ♡ Hey guys! Jag är så glad för julen! Jag börjar in semester videor med en DIY semester Room Decor!Steg 2: När hon gick igenom hantverk but...

Mammas bröd krans till jul

När det är semester säsong, är det alltid så många god mat runt huset. En av mina favorit är min mammas hembakade bröd krans--det ser så vacker och doftar så gott när bakning. Vi gör alltid flera bröd kransar och ge en del till våra vänner som gåvor,...

Super snabb och enkel Fudge till jul

Jag älskar alla de läckra rätterna som dyker upp under semestern. Jag kunde äta den välsmakande måltider och smarriga öknar tills jag behöver en skottkärra bara att gå runt. Den enda dra är tillbaka hur länge du måste stanna i köket förbereder de gud...

Däck din Ukulele till jul

denna tid på året, ukulele klubbar spelar sånger om snö, wassail, tysta nätter och mele kalikimaka. För att lägga till festligheterna, varför inte klä din uke för säsongen? Detta instructable ger dig två sätt att dekorera dina stränginstrument följes...

Geometriska papper objekt till jul

Med 4 mallar med olika utföranden - octahedron, Obelisken, ikosaeder och trapezohedron.Detta är vad du behöver:Skrivare.Färgglada a4 ark.Dubbelhäftande tejp eller vitt lim.Sax.Crafting knivCutting mat.Metall linjal.Ladda ner mallar. Skriv ut mallen p...

Kartong skivad spjälsäng till jul: D

detta instructible visar dig hur du kan skapa en kartong skivad krubba (eller någonting för den delen) med hjälp av 123D fångst och 123D MakeDu behöver:1) ett intressant objekt att fånga2) en enkel kamera (telefonens kamera kommer att göra)3) 123D få...

CD-skivor och dalbanor till jul

En enkel DIY återvinna med CD-skivor för den här julen.Steg 1: material• Gamla CD-skivor• Överblivna jul omslagspapper• Akrylfärg vit• En liten bit kartong• Transparent papper väv• Permanenta märkpennor• Dekorativa element (klistermärken, etc)• LimSt...