Metall hink smedjaHej i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 10qt. metall hink forge, det är bra för smältande metal, och få metall att glöda för smide, och dess liten nog att passa i ett skåp förvaring

Saker du behöver:

gips av paris (eller en fint kornat cement blandning)

playsand (du kan få en 50lb. påse från home depot)

en 10qt. metall hink (I got mine från åkeriet)

en 2qt plasthink (för att göra hålrummet inuti)

en bågfil (eller en 2 tum pvc borr beroende på hur stor du behöver hål)

ett metallrör (valfri men rekommenderas)

hårtork

silvertejp

och vatten

Se Steg
Relaterade Ämnen

Metall hink produkt skärmar - jag gjorde det på TechShop!

En lokal starta livsmedelsföretag kontaktade mig för att se om jag kunde hjälpa dem med en promotion försäljning display för sin nya linje av het sås. Vad utvecklat var en graffiti täckt metall hink med trä skär för flaskor upp till betraktaren höjd...

Skrot metall kol smedja

Tack för att kolla min första Instructable!Jag hade gjort en forge/smältverket nyligen, men det var inte väldigt lätt att bara värma upp en specifik del av den bit som jag arbetade på på att det är verkligen hög. Leta efter detta Instructable snart.J...

5 gallon, metall hink, vedeldad spis för Camping

Att göra detta projekt bara tog ungefär 20 timmar för att slutföra.Denna kamin byggdes inte för användning med log ved men mer av en liten pinnar och kvistar brinnande enhet. För att användas i korta bränner.(ALDRIG ANVÄNDA ENHETEN INOMHUS)Skicklighe...

Metall arbetar smedja

Jo byggt jag en smedja här är vad jag fick för yaSteg 1: material du behöver 20 fot av 14 tum vinkel, 1/8 tums plattan en dodge rotorn, och en tum 36 tums svart pipa en tum 18 tum svart rör och en en tum stjäla T-rör och 4 3/4 bultar och brickor.Steg...

Faradays bur hink

Hej alla. Tänkte jag skulle dela med dig inte bara en "kompatibel, men med hur sakerna som händer i världen just nu, ville jag också lite information om EMPs, Faradays bur, och hur du skyddar din värdefulla elektronik. Detta är en lätt, kort handledn...

Mini cyklonen hink dammsamlare

Hålla din friska lungor.Om du är involverad i träbearbetning vid det här laget vet du att varje träbearbetning workshop oavsett hur liten den är behöver en dammsamlare.Många säger att hjärtat i en woodshop är tabellen såg, andra säger, det är deras r...

Wooden Fire Pit

Tillverkad brand gropar alla ser likadana ut. Gör din egen med massivt trä, plåt och off-the-shelf järnaffär delar!Steg 1: Design Jag älskade motsägelsefulla idén att göra en vedeldad eldgrop av trä, så jag var tvungen att räkna ut ett sätt att göra...

Hur man bränner sågspån renlig

Här är en kort "kompatibel på bränner sågspån. Om du någonsin försökt att bränna en hög med sågspån, hittar du snart en mycket rökig röra på händerna- och massor av oförbrända sågspån i slutet av den.Av skäl som jag inte riktigt förstå är denna metod...

Biodling honung utdrager fältet Cart

Detta instructable är för att bygga en vagn för att hålla en 2 ram honung utvinna fat, 5 gallon honung hink med sil.Och en metall hink att hålla utjämnade vax.Detta kom förra året när jag skördas honung och släpade alla ramar tillbaka till garaget fö...

Äppelpaj skott

Jag ville göra detta för en stund och slutligen sett till att göra det. Jag hittade detta recept online och var ganska lätt att göra. Det viktigaste jag behöver var 5 gallon vattenkokare koka saker i. Även svalnat likör för att göra detta flamable så...

1. hemlagade kniv (W/ Limited verktyg)

detta är min första hemlagade kniv. Jag hade några 16 gauge kolstål liggandes och bestämde mig för att prova min hand på att göra en liten kniv över den grova på två dagar. Även om det är tunt fungerar det fortfarande bra för sin storlek. Jag vill nä...

Döda Ronald McDonald: Jag är lovin braaaaaaaaiiiinnnnnsssss

detta är den kostym jag gjorde till Halloween 2011.Jag hade en begränsad mängd pengar och tid så jag fick improvisera med några av dräkten, det skulle förmodligen bli lättare om du har tillgång till en röd och vit randig tröja eller en gul overall re...

Aluminium gjuteri och degeln

Köpa gips i Paris, lek-sand, en 5 gallon hink tillverkad av stål, en 2,5 qt hink tillverkad av plast, två U-bultar, en hårtork, en tum stål ledningar som är 2 fot lång, en brandsläckare, två öga hål skruvar,.75 tums pvc rör, en t-gemensamma gjorda av...

1. ordning Stormtrooper hjälm

Flera månader sedan det släpen för episod VII var utsläppt, och ett antal nya karaktären mönster avslöjades vad stod upp för mig var den omgjorda Stormtroopers den 1: a ordningen. Jag ville verkligen göra en, och lyckligtvis några vackra 3D designers...

Använda vänster över juldekorationer

varje år jag har diverse jul objekt vänster över efter dekorera huset. I år bestämde jag mig att göra några utanför dekorationer.Steg 1: rester jag använde vänster över påsar med tallkottar, lampor, pine tree gräsklipp, en båge, och två runda lampor....

Som önskar väl bränna fat

ett fat burn är ett roligt sätt att ha en säker och bekväm brand på webbplatsen när du camping, på stranden, eller hänga i din bakgård. Jag förvärvat en tvättmaskin trumma att använda som en burn fat och jag ville lägga till lite av kreativ design i...

Vedspis värmeväxlare

jag ville bygga denna värmeväxlare för att återkräva några av värme som försvinner upp i skorstenen av min vedspis. Jag använder vedspis för att värma min verkstad under vintermånaderna. Jag har sett värmeväxlare enheter tillgängliga i butiker för ru...

3D-utskrifter, mer än bara plast

Modern teknik har tillåtit oss att göra verkligt fantastiska saker.Med några freeware programvara, en Reprap 3d-skrivare (eller liknande) och en grundläggande gjuteri ugnen en person kan skapa verkligt fantastiska saker tidigare endast möjligt av män...

Elektrisk ugn

Uppdatering: Så efter några månader elementet äntligen bryta, även om det var delvis mitt fel. Efter läsa några av kommentarerna och göra mer forskning, rekommenderas en enkel styrenhet att cykla elementet på och av som elementet är mer sannolikt att...