Michiels Knex Shell utmatning pistolockså kolla in min andra Instructables:
-Min Knex Wii Zapper:

-Min Knex slaget Bot:

-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:

-Min Knex gummiband med Ammo pistol:

Detta är min Knex Shell utmatning pistol.
Den använder "TheDunkis" mekanismen för Shell utmatning. Dess en ganska enkel pistol, men den har en grundläggande utlösare. Jag postat dessa instruktioner för att jag inte kunde hitta några tydliga anvisningar och på grund av att jag tog mig lite tid att få mekanismen räknat ut. Det är mycket exakt ('Cause den använder de beskjuter).
Tyvärr måste du klippa två stycken, jag gillar inte att. Men du har egentligen. De svarta boll Sockets ser liknande till grå kontakter måste du klippa, men de kommer inte att fungera.

Reservdelslista:

STAVAR:
Grön stavar: 25
Vita stavar: 9
Blå stavar: 7
Gul stavar: 3
Röda stavar: 1
Grå stavar: 4

ANSLUTNINGAR:
-Grå kontakter: 26
-Orange kontakter: 16
-Gul kontakter: 11
-Snö flingor / vit kontakter (8 tänder): 9
-Små blå kontakter (mindre än enstaka tänder grå): 4
-Svart kontakt: 5

ANDRA:
-Blå distanser: 4
-Grå distanser (att göra 4 skal): 12
-Gummiband: 3
-Cutten grå kontakter (enstaka tand, bild 4): 2

Om du har någon fråga eller Problem eller något... Lämna bara en kommentar, jag hjälper dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Michiels Knex gummiband med Ammo pistol

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex Shell utmatning pistol:Hej killar,Detta är min Knex pistol. Den använder gummiband mekanismen men det eld ammunition! E...

Michiels Knex Wii Zapper

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Rubberband Gun med Ammo:-Min Knex Shell utmatning pistol:Detta är min Knex Wii Zapper.Jag hoppas du gillar det!Och för varje fråga, du får p...

Michiels Knex slaget Bot

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex Rubberband Gun med Ammo:-Min Knex Shell utmatning pistol:I detta Instructable jag ska visa dig hur man gör min Knex slaget Bot.Här är en Vid...

Michiels Knex Wii Wheel med Auto-centrering (V1)

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Rubberband Gun med Ammo:-Min Knex Shell utmatning pistol:Detta är min Knex Wii Wheel med Auto-centrering. Detta innebär att när du vrider ratten, det kommer au...

1/3 grundläggande skal utmatning pistol.

3 veckor ska jag försöka få till du stötarna skal avkastad steg i att börja på grundläggande då nästa t jag kommer bygga en mellanliggande shell utmatning pistol och då är kommer att göra en expert shell utmatning pistol. så 3 veckor hoppas jag kunna...

Knex pistol med mag och shell utmatning

först och främst, detta är inte helt min pistol. Jag fann det, jag byggde det, och jag ändrade det. Kredit för trigger mech går till Karma Charger18 som också heter det. Denna pistol kallas R45-S. Denna pistol har en ok avstånd av 10-25 beroende på g...

Knex Semi Automatisk pistol

här är det: min knex semi automatisk pistol. Instruktioner kommer inte att publiceras....

Knex RBG Plasma Pistol (bättre instruktioner)

detta är en KNEX Halo Plasma Pistol. Kom ihåg att jag inte gjorde detta. Denna pistol är egendom av Halo 123 kanoner. Han skapade denna pistol från Halo 3. Återigen, är det en redskap RBG (gummiband gun) plasma pistol från träffen shooter spelet Halo...

Knex Walkie-Talkie pistol.

jag har gjort en knex walkie-talkie pistol.Du behöver inte någon gummi band.Steg 1: Viktigaste Walkie - Talkie Follow pics.Steg 2: Utlösare och grejer. Again, follow the pics.Steg 3: Bränning och omlastning. Följa vad? ...Bilder!Steg 4: klar.Yay du k...

Dubbel Knex marmor, Penny eller Knex bit skytte pistol. av bannana uppfinnaren

begäran jag postat detta en dubbel shooter typ av knex pistol. Den kan skjuta kulor, slantar, knex bitar eller något annat som passar i skytte facket.Steg 1: Att bygga den första delen av handtaget. Bygga den första delen av handtaget för pistol, du...

Knex armén Pistol AP-03

den sista block trigger som jag någonsin gjort. Alla som gillar denna pistol vet inte vad en riktig knex pistol är eller om de är en komplett n00b....

Knex hänga pistol

Knex hand pistol som har en bild åtgärder som låter din tändstiftet dra tillbaka och ladda. Det ser också ut som en cool hänga pistol.Steg 1: Handtaget på pistolen Detta gör den mycket stark och lätt.Steg 2: Fat pistol Denna Bit är lite svårt du behö...

Knex ingen gummiband Pistol!

Hej instructable medlemmar! Detta är min första instructable. Det är en knex pistol som kräver ingen gummiband. Dess en sann utlösare (himla för inga band) och det går ca 15 fot max PTG (parallell till marken) och 20 fot ATG (vinklad till marken) i c...

Knex RBG: Plasma pistol

A Knex repeater RBG, som liknar Halo Plasma Pistol.Plasma RifleFördelar:-Halvautomatisk-Bekväma-Ser och bränder som Halo Plasma Pistol-Liten och lätt. Gömma den i en urholkad lärobok :DNackdelar:-Inte riktigt semi-auto eftersom det kan ibland brand e...

Knex Semi Auto Pistol med flyttbara Mag

Hej vänner,Här är en stor ny pistol. Det är en sann semi auto pistol som har löstagbara mags. Denna pistol har lite olika uppsättning upp då de flesta normala knex pistoler. För man har ingen ram rod. Pistolen använder tanken att Louis XIV kom med un...

Knex bild Action Pistol

länge sedan i en avlägsen sovrum, långt, långt borta jag gjorde en bild action pistol men jag hade problem med i bilden faller av, och sen en natt fick jag en enorm belastning på knex, hittade jag den ursprungliga magazine och sedan VOILA! detta född...

Knex tunga anfall pistol: pounder

detta är min knex överfall pistol. Det är enda skott, men otroligt kraftfull och använder en ny toppmatade system. Jag använde en slightley modifierad version av utlösaren:kroppen av pistolen är mycket robust, och du kan döda det agsainst ett bord me...

Knex utbytbara delar pistol modell

min bror försökte skapa sin egen knex pistol modell men misslyckades. Jag tog hans design, lagt till en utlösare, stjälk, fat och klipp. Jag tog allt isär igen och upptäckte att det fortfarande såg söt med olika kombinationer av delar. det skjuta int...

Knex lag bringer pistol

detta vill jag säga är en riktigt kraftfull knex pistol och du kan ha det om du bygger det och ge alla dina vänner welts, yaaa pain.the enda con är mag fungerar inte så bra så jag kommer att visa dig olika ammo men det är kraftfullSteg 1: kropp follo...