Millionaire's Shortbread barerpopulär i Storbritannien och Kanada, kombinera dessa awesome skiktad behandlar några av de mest underbara sakerna: mörbakelse cookies, saltade kola och choklad. Som en Twix på steroider är Millionaires barer inte bara läckra men vacker att boot.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad Carmel mörbakelse (Millionaire's shortbread)

detta recept är mycket göra sval och lätt. Eventough det verkar svårt, är det inte, men den har några steg.Med en liten bit av patienten och ska du göra en läcker dessert eller mellanmål för att tillfredsställa din längtar efter godis.Låt oss börja!S...

Twix Cookie barer

I detta Instructable, kommer att jag lära dig att göra smaskiga Twix Cookie barer. Dessa smak precis som på riktigt! men de är ännu större! Vi kommer att göra dessa twix cookie barer från början med hjälp av enkla ingredienser. Det är ett ganska enke...

Twix Oreo Cookie barer

I detta instructable, jag lär dig hur man gör Twix Oreo Cookie barer, dessa godis barer så super mumsig, enkel att göra och se till att imponera på dina vänner och familj. Twix barer är en av mina favorit godis, jag har en instructable om hur man gör...

Omvandla Bar skrivbord

Bor i en liten lägenhet innebär att behöva göra ett val: skrivbord eller bar? Du kan ha både med Transforming baren / skrivbord!Konstruktionen omfattar en kork med bakomliggande vägg på baksidan av skrivbordet som pivots på trä pluggen inlägg på sido...

12 tim binär klocka, timmar och minuter bara, DS1307 RTC, i2C, Arduino-Nano

Ett tag nu har jag velat göra en binär klocka, men efter att ha tittat jag bestämde mig något bara lite annorlunda. Så jag beslöt att endast visar timmar och minuter och endast visa en 12 timmars klocka, innebär detta du bara behöver 3 kolumner och m...

Bygga/ändra ett armbandsur! En stor gåva eller bara för dig själv!

Trött på tråkiga kör mill handleden klockor? Gör en själv! Imponera på den speciellt någon eller göra en själv. Billigt och enkelt. Allt du behöver är en bruten eller arbetar armbandsur, en givare digital klocka och vissa kreativitet!Steg 1: Material...

Bar Cart

Sprit är ridning en pop-kultur våg just nu, som drivs av en TV-show om en konfliktfyllda, känslomässigt tillgängliga ad man och ett uppsving i cocktail konsumtion. Bar vagnar har vuxit upp överallt, utlåning en lågmäld bohemiska luft även den drabbes...

Lätt Dilbert kostym - bara lim, skum & filt

långt tillbaka i 2008 jag letar inspiration för ett kontor Halloween kostym och för första gången kom på Instructables. Jag såg en enkel Dilbert mask och jag trodde att jag skulle kunna förbättra på det konceptet. Det var bara en vecka tills den stor...

Ett Experiment? En pengar sparare? eller bara en databas?

Purpose:Svaret på din fråga är ja, ja och nej. I denna tutorial lär jag dig hur du enkelt ställa in din egen server med en databas på den. När du har installerat din server och databas, kan du använda den för alla möjliga saker. Du kan experimentera...

Android FBI Virus - även om det är bara malware

Det blir bara en kort en utan bilder eller länkar eftersom det inte verkligen behövs.Du kanske inte vill erkänna att någon gör fel, så jag inte säger att du gjorde ;)Men skämt åsido så kallade FBI Virus vanligtvis landar på en enhet när du kollade en...

Som sagt av ingefära barer

+ 10.000 poäng om du få referensen!Sedan college och lägenhetsboende, har jag haft friheten att laga mat och baka själv och bli kreativ med den, alltför. Jag drog detta recept ur en gammal cook bok om runt huset och justerat det till min egen smak. D...

Ungkarl Chow - 1 havremjöl Cookie - bara en!

Någonsin vill ha en cookie, men ville inte gå ner till butiken mitt i natten få det? Jag också. Inför detta dilemma, tänkte jag på att göra en cookie. Just det, bara en cookie!Jag fick receptet och gjorde matte för att få receptet så ni kan göra bara...

Candy havre barer

Detta är en av mina familjer alla tid favorit comfort cookies. Det är bra för semester och andra parter eftersom du kan använda färgade samordnade godis.Detta recept kan också ändras till choklad chips eller lägga till nötter också.Jag kommer att gå...

Carmel Apple Snickerdoodle barer (med textur variationer)

dessa barer grädda upp snabbt och smakar fantastiskt. De är fulla av apple och carmel bitar, och toppen är dammas med kanel och socker. Baka detta gör hela huset luktar semester. Jag erbjuder tre ingrediens varianter - en för en mer cookie som konsis...

Chocolate Bar fyllda choklad Chip Cookies

upp handen om du gillar godis barer? Reese's Peanut butter cups? Nu, vad sägs om choklad chip cookies? Kombinera båda av din söta älskar genom att baka ditt godis barer i perfekt formad chocolate chip cookies. Sweet tooth Nirvana!Steg 1: Ingredienser...

Candy Bar Cupcakes, feat. Jordnötssmör, mjölkchoklad och saltade kola!

Detta är en mycket läcker multi-Component cupcake. Det kan verka som en hel del bitar, men individuellt de är verkligen lätt och många kan göras före tid--du kan göra dem under loppet av en vecka eller så, lägg dem i kylskåpet, och Lägg sedan allt ti...

An "Indiana Jones" themed Tiki Bar

Continuing with my Adventureland theme in my backyard, I created this 'tiki' bar and deck area. Jag lånade tungt från Indiana Jones ride kön Disneyland som tips från filmer själva.Baren byggdes faktiskt 5 år sedan nu, och den tropiska växter och bamb...

Bar tecken

Efter att jag gjort vår pall bar (kolla in min andra instructable) bestämde jag mig för vi behöver några skyltar. Eftersom vi hade nyligen besökte Kentucky och reste den berömda Bourbon leden jag ville införliva det i vår bakgård.Steg 1: målningDetta...

10 minuters Easy havregryn barer

detta är så mumsigt dina barn och du kommer att bli galen för det de är den perfekta öknen för ditt barn och dig. de är så lätta att göra. människor tänker du köpt dem i en butik. de blir så imponerad.Steg 1: Material Vad du behöver är havregryn, cho...