Min 1€ antispionprogram som kan slå miljarder dollar statsunderstödd malwareTrött på dåliga regeringar spionerar på oskyldiga människor utan anledning?
Trött för att se något sånt här?

http://www.theguardian.com/World/2014/feb/27/GCHQ...

Trött för att se hur lätt du kan hitta en råtta virus som kan (ab) använda webkameran (som DarkComet)?

Du kan enkelt stoppa dem (åtminstone du kan hindra dem från att missbruka din mikrofon och webbkamera)

Om du tror att "kommer att göra det" eller "är super svårt att spionera någon" titt på länken ovan och notera att jag har skapat ett program som kan (ab) använda webbkameran i mindre än 1 eftermiddag (fråga inte, jag inte kommer ge)

Varför inte bara placera svart eltejp på webbkameran?

-eftersom det inte fungerar för mikrofonen.

-eftersom om du behöver använda webbkameran glaset kommer att vara full av lim.

-eftersom är inte trevligt att se.

Varför är att strömmen en giltig lösning?

Jag kan berätta att om du tar bort strömkabeln från datorn så att det inte fungerar kan du inte få ett virus, detta är sant men det hjälper inte (Använd inte datorn är inte en giltig lösning). Men webbkamera och mikrofon är en annan sak, du använder inte dem varje gång du använder datorn så kan du stänga av dem när de inte behövs.

Säkerhetsmodell:

Vad fysisk växeln kommer att göra:

-Det kommer att förhindra ANY fjärrangripare från lyssna och titta på dig från Din PC medan växeln är avstängd (eller med andra ord när du inte vill ses / när du inte använder den).

"Angripare" här: en person som pysically styr en dator i internet / ditt lan eller en person som kan styra din dator med hjälp av programvara (råtta, bakdörr...); så om din dator är kontrollerad av en malware är detta inte ett problem, är du fortfarande är säkert.

-Det kommer att spara batteritid (inte så mycket, kanske 1 minut extra om du har tur) tack vare kraften skära på webbkamera och mikrofon.

Vad växeln fysisk kommer inte att göra:

-Det kommer inte att hindra eventuella angripare från att fullt ut kontrollera din dator i själva verket en fjärrangripare kan fortfarande titta i dina filer, ta skärmdumpar av din skärm, läsa tangentbord/mus/Urklipp (keylogger), stjäla dina lösenord, titta på från din webbkamera och mikrofon medan växeln fysisk är på.

-Det kommer inte att hindra någon åtkomst om du vill använda din webbkamera utan att slå på dess ledde medan swtich är på (detta är eftersom led ska styras av hårdvara men styrs av firmware/drivrutiner/dll)

-Det kommer inte att skydda dig om någon har fysisk tillgång till datorn tillräckligt med tid för att ta bort den eller förbifartsleden den på ett förtäckt sätt (extra hårdvara krävs)

-Den kommer inte att en fjärrangripare tittar/lyssnar du från en annan webbkamera/mikrofon (som den som du har på mobiltelefon, tablet, smart tv, xbox/playstation, stationär pc,... ja du är full av mikrofoner!)

-Det kommer inte att hindra eventuella angripare från avlyssna/tap/avlyssna den commuications som du har växeln är ON

PRO:

-Ingen materia hur några hackare är skicklig kommer han aldrig att kunna flytta en fysisk omkopplare från remote :)

-Spara lite batteritid

-Kostade mig 0,50€ (mindre än en kaffe)

-Kan lyssna från datorn när du inte vill

-Du kan tillämpa detta också för högtalarna, Wi-Fi, Bluetooth...

-Kan göras också för stationär dator, mobiltelefon, tablet, smart tv, xbox eller någon annan enhet som du vill att mod.

-Det ger enkel och perfekt säkerhet som är nästan omöjligt att ge endast med programvara (Läs säkerhetsmodellen)

CON:

-Alla kan fortfarande lyssna du om den är påslagen (att ha en säker och privat kommunikation är fortfarande svårt)

men när den är påslagen är det eftersom du pratar med någon så du vet att någon är lyssna/titta på.

Ändringsloggen:

10 november 2015:

-fast vissa stavfel

-lagt till desktp mikrofon och vissa Detaljer

-säkerhetsmodellen förklaras nu bättre (särskilt vad "angripare" betyder)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till göra en Mini Spud pistol som kan skjuta bb för

jag hade gjort detta projekt många månader tillbaka så jag tänkte Visa dig alltför.Steg 1: Saker du behöver:- Del -2 - flaskor (du ll behöver en med dess hals och den andra bara den gemensamma jordbrukspolitiken)en penna (det bör vara mer än 6mm i di...

Hacking misslyckades miljarder Dollar gränsen säkerhetssystemet

lika mycket som jag hatar uttrycket, det är ett stort FAIL!"Efter att ha avslöjat förra veckan som en pilot installation av kontroversiella, buggy gränssäkerhetscanner torn hade slutligen godkänts i bruk, den amerikanska regeringen har numedgav att p...

Gör din egen IR-fjärr som kan nå någonstans

Min hemmabio är långt borta från min säng och fjärrkontrollen kan inte nås där. Många gånger, tänkte jag styra hemmabiosystemet från min säng att njuta av musik när som helst (på grund av lathet förstås). Så jag gjorde en sökning och hittade denna fa...

Cool hacks life som kan förändra ditt liv

Dessa är bara några saker som kan göra livet lättare...Steg 1: Telefon laddning för långsamt? Flygplansläge!!!Om telefonen laddas långsamt, det finns ett sätt att påskynda saker upp... och det är flygplansläge! Så nästa gång du tar ut telefonen, akti...

Hur man gör en iphone/android/web kontrollerbar förlängningssladd som kan användas för att styra din crockpot, garageport, kaffebryggare, riskokare, smoothie mixer... fisk tank bubbelflaskan eller någon annan elektronisk enhet från var som helst med tillg

Detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en dator/iPhone/Android-kontrollerbara nätsladd som kan styra något elektriskt från var som helst med tillgång till internet. Bygget kostar 60$ och det är ganska lätt att göra. Det kommer förmodlig...

TRÅDLÖS DÖRRKLOCKA som kan rädda ett liv

hur många gånger vi har sett, comercial av en äldre person att ha en emergengy och trycka på en knapp som meddelar ambulanspersonalen.Bor du med en äldre eller handikappad person? Om så, du vet att även när du är i samma hus med den personen saker ka...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Förvandla Raspberry Pi till en Bluetooth-enhet som kan upptäckas av fjärranslutna bluetooth klient

IntroduktionJag har en Bluetooth Radio USB-enhet som samlar damm när jag snubblat på det. Så jag tänkte jag skulle ta den i bruk med Raspberry Pi. Detta instructable är om mitt lärande resa för att lägga till en bluetooth-gränssnitt till Raspberry Pi...

Hur man gör en Mockingjay Pin: som kan ses på Hunger Games

Ok så detta instructable är väldigt enkel att göra men det tar mycket tid och tålamod. För att göra detta Mockingjay stift behöver du följande:-lera (som kan sättas i ugnen)-kniven-guld och svart färg (jag använde nagellack)-en PIN-kod-scolpting verk...

Min läkare som Dalek klä

jag gjorde detta för länge sedan för 50-årsjubileum och jag hade tänkt att göra instruktionerna på det, så här de är - min dalek klänning.Min Tumblr: the-kvartal-blod-princess.tumblr.comDu behöver:För klänningen-1 klänning-Svart filt (jag tror att ja...

Liten footprint Arduino Nano med USB-laddning krets (Li-Ion eller LIPO) som kan stänga av sig själv (mjuk spärren power)

När jag började min första Arduino projekt, insåg jag att jag behövde använda ett litet format Arduino så att jag kan bifoga den i min enhet. Att vara ny på Arduino, visste inte jag att alla de utmaningar som jag skulle ha med batteri förvaltning!Eft...

Canbot (en robot som kan)

Hej vänner...Detta är min andra Instructables.Det är namn är Canbot (en robot som kan)Syftet med att göra denna robot ärJag vill göra en robot att gå någonstans.Denna robot kan sence färg, hinder, djup etc.Steg 1: Samla material 1: jag köper en rad k...

En vattning controller som kan användas i hem nätverk

Ett par veckor sedan, jag publicerade en stor liten controller modul som tillhandahålls 6 reläer kan styras från en dator via ett nätverk. Efter att jag publicerat det, måste jag tänka att samma grundkonstruktion, med ett par ändringar kunde tryckas...

ANTAGONISTISKA böcker: Nyfikenhet - hur man gör en bok som kan bara öppnas en gång

detta är en instructable om hur man gör den andra boken i min antagonistiska böcker som (en som kan bara öppnas en gång). Här är ganska lätt (även om det kräver grundläggande kunskaper om svetsning). Förutom att ska theres bara en hicka som kan hända...

4 servo drive CellBot som kan fjärrstyras.

jag började med en idé om vad jag ville från början men ett försök efter den andra fick jag äntligen till där jag är nu. Denna robot distans kontrolleras från någonstans i världen och åkt runt huset. Jag kan se med sina ögon. Här är en kort körning n...

3 tekniska prylar som kan förbättra din hälsa

Om du tror handlar att få frisk om att hålla saker naturligt - det inte är nödvändigtvis fallet. Sanningen är att tekniken kan hjälpa. Det finns massor av prylar ut där syftar till att göra just det - få dig frisk. Men hur vet du att välja mellan när...

3 enkla hemmagjorda verktyg som kan vara mycket användbar

Hey Guys!i denna video från nyfikenhet underhållning och DIY.Jag kommer att visa dig hur man gör 3 hemmagjorda verktyg som kan vara mycket användbart för dig.hoppas du njuter!...

Mina personliga favoriter som inte är mina Faberge tolkningar!

Folk frågar alltid som är mina favoriter av hundratals ägg som jag skapat. Jag har valt mina tre favoriter. Först är en upplyst skåp rhea ägg där jag har ca 12 små och mycket små ägg inredda och placeras på två hyllplan. Detta var designad av en av m...

Bygga en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare.

Hur man bygger en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare. Vi kommer att använda en färg orgel och en förstärkare.Steg 1: Reservdelslista1 - 8 Ohm transformator1 - LM324 integrerad krets1 - RGB gemensam katod LED3-1k...