Min andra ps3 bärbaradetta är min andra ps3 bärbara, jag använde ps3 slim, jag minns inte alla steg och allt material jag använt men om någon behöver någon form av hjälp att göra en av dessa kan jag hjälpa lite med den lilla kunskap jag fick
Relaterade Ämnen

Min hemgjorda ps3 bärbara

jag såg många människor gör detta på youtube och jag älskade idén att göra en på min på, allt du behöver är en hel del tålamod och lite ledig tid, det väger runt 25-30 pounds, jag tillbringade ungefär 400 dollar, fall, 19'' hdtv, pc fläktar, dremel,...

Min 3: e ps3 bärbara

på denna ps3 bärbara jag använder ps3 super slim, Hori LCD-skärmen för ps3 slim och en annan jag använde jag minns inte namnet, jag här dess kallas Hideit eller något sånt, det fortfarande ett pågående arbete, im letar efter fler idéer...

Min andra Stirlingmotor

Min andra arbetar Stirlingmotor från konservburkar 'n stuff, hoppa över ca 1:10 om du bara vill ha motor filmen....

Min andra teleskop

detta är min andra teleskop gjorde form plaströr och två speglar.Att bygga teleskop du behöver> 2 speglar> 1 plaströr> Varmlimma> fiberoptiska...

Några av mina andra ägg, utnyttja alla dessa år av fysik!

Dessa är alla stora rhea ägg som har skuren i 1/4" koncentriska ovaler och målade i svart och silver; en är geometriska och de andra är bara målade fast i svart och silver. Tekniken har lärt sig många år sedan av utmärkta lärare Sally LeVan och senar...

Min andra virka project - basketweave med shell gränsen lovey

jag hittade ett mönster online som jag blev kär och var tvungen att lära sig det direkt. Det är den basketweave stygn. Den bit jag gjorde är mycket liten jämfört med mitt första projekt (en full-size afghan), men det var lika mycket arbete och tog ba...

Min andra version av min spel, Controller innehavaren!

Version två av min första version jag byggt. Du kan inte bygga om inte du bygga den första en. Länken är här:Jag är inte ansvarig om du bär det av någon avsnittet och det faller och bryter något alls! Varken är jag ansvarig om det bryter och det bryt...

Min andra mekaniska Iris (Mi segundo iris mec nico)

Ja, efter mitt första försök på en mekanisk iris igår, ville jag göra en detta tid med en komplett öppen bottenplatta.Så jag granska mina teckningar och jag ändra storlek på bladen, så spår stiften resa i en bana alltid inom bottenplatta.och here´s r...

Min andra låten

en originallåt keytar. Låter lite som "Eld på hög" av ELO och "Blue Jay Way" av The Beatles. Teckningen nedan är från min kommande album (när jag gör nog låtar). Jag hoppas att lägga sju låtar på den....

Min andra steampunk skyddsglasögon

min steampunk glasögon mark två!...

Min andra: Testa bänk Powersupply

Om du har en underpowered ATX nätaggregat liggande, är detta en sak du kan göra med den.Detta projekt är tyvärr något vad dåligt dokumenterade. Jag har inte planerar att ladda upp det på Instructables men jag ville dela det ändå.Utspänningar:3.3V. 5...

Min nya hemsida som ska ersätta alla mina andra rollspel metoder!

Detta är bara en video som visar dig min nya hemsida (2010-12-25)En dag senare denna video gjordes, och nu är det 2010-12-26 :DDetta är adressen, glöm inte att håll CTRL-knappen och håll det tryck på knappen D, spara min sida som ett bokmärke, för IE...

Min andra arbetsbänk

denna arbetsbänk är gjord av 2 x 4 och har fyra metall ben. Det är förstärkt med 2 x 4: s och en bit plywood för en nedersta hyllan. Jag har flera pvc pipe vakuum områden av bänken till krok upp till bandsåg, beltsander, och runt bänkslipmaskin. Måle...

Bästa Survival Kit

att starta av samla material du behöver 2lighters, 2flashdrives, en stor Cotten godis behållare, sömnad verktyg, 3 sharpies, skruvmejsel och bitar, två trashbags, Cerat, kryddor, två para sladd armband, highlighter, stark ficklampa, eltejp och medici...

Knex ryska Commander Blade

Hej!Detta är min andra oförstörbara!och min första med steg!Jag ska berätta hur man gör en rysk Commander bladet ur andra världskriget från knex!Steg 1: ledsen det är suddiga!men det är:2 grön/röd stavaroch 18 röda conectors!Steg 2: göra dettaSteg 3:...

Hur man gör en Easy-tår anteckningar

har du någonsin undrat hur man gör ett anteckningsblock som du kunde riva ut sidorna lätt, utan att slita papperet? Tja, upptäckte jag ett enkelt sätt att göra dessa anteckningsblock. Det finns bara ett svar: hotglue. Jag älskar varmt lim vapen. För...

DIY Mini Bärbar Fan

detta är ett enkelt att snabbt sätt att göra en batteridriven fläktSteg 1: Vad du behöver-En on/off knapp-ett 9 volts batteri klipp (om du inte har en kolla in min instructable på hur man gör en genom att gå till min sida och titta under min instruct...

Min bärbara elektroniska komponent Tacklebox(PECT for short)

detta är min bärbara elektroniska komponent Tacklebox.Jag kan ta det vart jag än går. (Jag förmodligen föra det på min nästa semester)Här är hur jag gjorde den.Steg 1: Delar som behövs jag har faktiskt talja-box i julklapp, men du kan nog få en på en...

Mini bärbar Stereo Boombox

Detta är mitt nya projekt. Dess en bärbar mini boombox drivs av två lm386 chip och par 8ohms 3watts speaker.hope du gillar det .du behöver två högtalare, själv bygga Lm386 förstärkare, tråd, batteri klipp och adapter och bit kartong.Steg 1: steg 1 De...