Min Bluetooth räckviddsutökarejag använder Bluetooth med Lego Mindstorms NXT för mesta, men när jag måste ansluta till det när det är i vardagsrummet 20 fot bort och runt hörn/genom väggar, det fungerar inte! Så, jag använde denna I'ble: att lägga till en extern antenn till min Bluetooth dongle, och gjorde en reflektor ur en burk kan (med en Dremel!). Jag vet inte hur mycket det hjälper, men det definitivt gör.
Relaterade Ämnen

Mini Bluetooth resväska (återvunnet vatten högtalare)

För några månader sedan, kom jag över många uppsättningar av hoppande vatten högtalare som hade läckt ut alla eller de flesta av vätskan. Jag kunde fylla på och försegla ett par uppsättningar men många skadades bortom reparation. Jag trodde dessa hög...

Mini ful Drum rökare (MUD)

För några år sedan köpte jag en offset rökare som någon var att bli av med. Sedan dess har jag fastnat på röka kött. Alla sorter, revben, axel, kyckling och Turkiet. Jag har sedan dess vuxit ur den gamla trogna offset rökaren och ersatt det med en 55...

3D tryckt Mini Bluetooth Stereo högtalare

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Denna lilla Bluetooth stereo högtalare är super kul och lätt att skriva ut och bygga!...

4 steg till par Ecsem Mini Bluetooth hörlurar med iPhone

i thanksgiving day jag har precis köpt en iPhone i apple store med $ 50 presentkort för min dotter. Hon älskar det så mycket. Tyvärr är den ursprungliga hörlurar trasiga som hund bita. Jag har precis köpt en ny bluetooth en för henne. Bluetooth hörlu...

SPLITA en NETGEAR RÄCKVIDDSUTÖKARE

FICK EN NET ADAPTER MED UT EN ANTENN?HAR EN NETGEAR RANGE EXTENDER?SKÄR EN ANTENN UT ATT ANVÄNDA PÅ ANDRA DATORNSteg 1: Verktyg du behöver 1 SUNDET POKER2 EXTO KNIF3 SAXSteg 2: Öppna höljet MED BÄNDA VERKTYG IN RUNT SÖMMENPOP KLIPPEN OCH DIN ISteg 3:...

DIY Bluetooth högtalare

uppfyller PartyBar™! Gör en trådlös högtalare, högt nog för att fylla ett helt rum! Med en budget mindre än $15, kan du ha din egen Bluetooth högtalare från scratch material! Det är smart, snygg, härkomst och mest av allt det är kompakt och passar i...

Bluetooth väder lampa

detta var ett 2 timmars projekt jag piskade upp för att lära sig använda en ny Bluetooth LE 4.0 modul jag plockade upp på redbearlab.com, kallas en BLE Mini.Jag har sedan tänkt av flera mycket enklare sätt (och mer pålitlig) att utföra samma sak, som...

DIY Bluetooth MicroPCI Express från Billigt £1 USB-adapter.

Detta är min första instructable, det kan vara användbara för andra medlemmar som vill göra sina egna billiga Bluetooth-lösning för sin laptop.Vissa människor kanske tänker, varför inte bara använda dongeln i USB-uttaget istället för att gå till allt...

Lägga till Bluetooth till en motorcykel hjälm

ridning min motorcykel för långa perioder utan slag eller radio fick tråkig quick. Jag började att bära min bluetooth hörsnäcka inuti min hjälm, men det var allt annat än bekväm. Så jag bestämde mig att lägga till bluetooth i min hjälm, men hjälm kit...

Android kontrollerade Arduino Bluetooth Panzer

Remote Control bilar är kul att köra runt i rummet eller vandrande huset. Vad kan vara roligare för det? När du har synligheten som om du rider i den. En trådlös IP-kamera är svaret. Eller låt oss säga att du har övervakningskameror runt huset eller...

Bluetooth LE Go-Anywhere Sensor Pack

IntroduktionUnder senare år har har bärbara sensor enheter fått en hel del popularitet på grund av deras förmåga att ge dig omedelbar, korrekt information om den lokala miljön. Några av dessa enheter inkluderar Sensordrone, Smart medborgareoch Storm...

Ammo kan Bluetooth Boombox

Intro:Här är en annan enkel ammo låda instructable. Jag byggde detta med avsikt att hålla det enkelt som möjligt och att WW2 krig rivna titta till rutan. Jag valde att använda en liten Altec Lansing mini Bluetooth-högtalare, en ammo box, akrylfärg, s...

Bluetooth FM-sändare för bil/hemmet

Detta är min första instructable så gå lätt på mig. Jag trodde att skapa enheten ett tag sedan och nu delar min idé med dig. Har du någonsin haft ett fordon utan BLUETOOTH inbyggd? Vad sägs om en utan även en AUX-ingången? Här är där min skapelse kom...

Inbyggda kall rökare för elektrisk rökare "Brevlåda Mod"-mod

detta instructable är ett ramverk för att skapa ett betongblock kalla-rökare box speciellt framtagen för masterbuilt elektrisk rökare.Det tar sin inspiration från "brevlåda mod" med målet av att vara mer permanent, bättre snygga och funktionella...

Gör din gamla Joystick Bluetooth!

Jag hittade denna föråldrade joystick i en gratis bin och beslutade att ge det ett nytt liv som en bluetooth controller för en Raspberry Pi. Denna joystick var avsedd för en Xbox 360 men du kan använda en liknande enhet eller ens en gammal gamepad.Ve...

Billig 2-vägs Bluetooth-anslutning mellan Arduino och PC

uppdatering31 augusti 2013: Jag har publicerat en guide om hur du ändrar standardinställningarna för modulen HC-05.5 juli 2013: Se min andra guide på Kontrollera Arduino med Android via BluetoothINTRODUKTIONI guide, kommer att jag förklara hur jag ly...

Läkare som böja halsband

Japp jag gillar Doctor Who, är det någon chockad? Min första läkare var Christopher Eccleston och även om han alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta min favorit läkare är Matt Smith. Jag älskade bara hans påhitt och jag gillade verkligen fö...

Mindflex EEGEN med raw-data via Bluetooth

Mindflex (och Mindflex duell--relevanta hårdvaran är tänkt för att vara samma) leksak kan du kontrollera höjden på en boll med mental koncentration. Jag kommer att förklara hur du bifogar en $10 Bluetooth-modul för att göra detta till ett fullt funge...

Knex transformatorer sökare

detta är min knex transformatorer sökare! Jag kallar honom Slipstream! Han är storleken på en scout! Njut!Steg 1: Ben Pic 1: Ben Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 2: vapen Pic 1: vapen Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSt...