Min dröm rum!Hello everybody! Detta är min idé för design din rummet tävling. Jag ber om ursäkt, min dator är gammal och jag inte kan ladda ner design programvara så jag var tvungen att göra min skiss för hand. Theres flera saker i min skiss som jag vill gå över, eftersom de är coola och det vore ganska fantastiskt att ha.

FÖRSTA: LÄSHÖRNA
Jag är en jätte behandlingen nörd, det erkänner jag. Hunger spel, Harry Potter, Charlie Bone, Divergent, åtanke läsare, du, jag har förmodligen läst den. Thats varför jag vill ha en läshörna. Det skulle ha en stor, lång bokhylla att hålla alla mina böcker. Men inte bara min fiction böcker, men mina informativa böcker också. Jag skulle också ha ett stort fönster till vänster om bokhyllan (så den Solar inte direkt i mina ögon) och vissa bönor väska stolar. Eftersom ingenting är mer irriterande då inte kunna få bekväma medan din i en fantastisk del av en bok.

ANDRA: SWING FRÅN TAKET
Jag menar, vem skulle inte vilja ha en av dessa säkert fäst i taket. Dess ett bra sätt att koppla av, och vem skulle inte vilja låtsas att de flyger. Jag får några av mina bästa idéer från svänga. Det skulle vara ett bra ställe för mig att bara komma bort från allt och komma med mitt senaste projekt

TREDJE: HÖRN SKRIVBORD
Detta skulle vara en pärla i mitt rum. Detta skulle vara där alla magiska händer och där mina projekt kommer till liv. Bara några av höjdpunkterna skulle vara: en Lödstation, en 3D-skrivare, en laser-skrivare och alla typer av verktyg. I min engineering klass har vi lärt oss skriva 3D ut (Im stolt över att säga att Im den enda tjejen i min klass och Im en som vet mest om vår 3D Touch skrivare), hur du använder programvaran laserskrivare och även hur att löda. Och det skulle vara bra att ha mina egna maskiner istället för att bara försöka hitta tid i klassen för att göra mina idéer till liv.

FJÄRDE: SÄNGEN
Min säng skulle vara en loftsäng, men i stället för en stege, jag skulle ha en liten uppsättning trappor som leder till sängen. Och för att spara utrymme jag skulle inkludera lådor i de faktiska steg själva. Ovanför den vara jag skulle har blinkande ljus så jag kunde sova under stjärnorna varje kväll. Under sängen skulle vara mer förvaringsutrymme. Jag skulle arbeta den in i en plats där jag kunde hänga upp kläder och sådant.

Tack så mycket för att ta sig tid att läsa detta! Snälla rösta på mig!

Relaterade Ämnen

Min Portal 2 rum framsteg

efter att titta på Treese1's Portal 2 rum det inspirerade mig att äntligen göra något med mitt rum. Det är ett pågående arbete och jag bara började sedan ett par dagar sedan. Jag planerar att göra en Wheatley prop med treese1's instructable, måla min...

Bygga ett hem teatern rum

jag har alltid varit en stor film fan och ett stort fan av upplevelsen av att gå på teater. Jag har nyligen byggt min egen teater rum och ville dela upplevelsen. Hade jag hjälp av en allt runt handyman som lyckligtvis för mig, är min pappa.Jag ber om...

Rum gör över

hur man...Välj flera prover av färg färger du är intresserad.Steg 1:Besluta om en färg som matchar dina sängkläder och inredning.Steg 2: Måla rummet. (Jag skulle rekommendera bara måla en vägg en mörkare färg om så önskas. Sedan måla resten en ljusar...

Förvandla ett bra rum till en året runt Growroom

i min källare hade vi en gammal väl rum som inte kunde användas. Eftersom jag är en ivrig trädgårdsmästare beslutade vi att göra om den till en inomhus växa rum. Jag använder växa rum ca 9 månader av året. Jag använder det för att starta växter inne...

Min första egna iOS app - Gas av nummer - en gas mätarställning kalkylator

jag köpte min första iPad 2 år sedan. Ett år senare köpte jag en iPad2 och en lite mer sistnämnd en iPod touch som min "iPad att gå" (det är bara mer fickan).Efter att ha hämtat ungefär 70 apps över tid (fri och betalas apps), fann jag att några...

Förbättra din rum ungdom Design Challenge

detta är min dröm rum. Det är en konstruktion av ett rum som har allt som jag älskar att göra. Detta instruerar är för förbättra ditt rum ungdom Design Challenge.Steg 1: studsmattor En massa studsmattor omgiven av varandra att studsa runt på.Steg 2:...

Förbättra ditt rum - mitt rum!

Hello,Välkommen till min post för att förbättra ditt rum, och mitt första inlägg på instructables!Jag hoppas att du gillar mina idéer för mitt rum, och omröstningen upp!Jag har avslutat precis i tid, med timmar att skona (det var något fel med min so...

Hur man ljudisolerade ditt rum? Fattig Mans ekofritt rum.

H ello alla, denna tid m går att visa dig till super solida bevis du rum, oavsett om du bor i en lägenhet byggnad, hus eller källare. Denna handledning är inspirerad av NASA: s ljud experiment rum.Här är hur jag låter bevis på min lägenhet rum. En gå...

B & Q homeeasy hemautomation centralvärme controller hacka

B & Q Homeeasy hemautomation centralvärme controller ModHej är detta ett billigare alternativ till standard hem lätt centralvärme styrenheten säljs av b & q.Jag skulle köpa ordentlig centralvärme controller H105 men fann det vara lite för dyrt och...

Bananflugan Fix

I min butik är bananflugor alltid ett bekymmer, särskilt under frukt säsong. Människor få färsk frukt i min butik att göra vin. Även om frukten är ren, krossning och trycka av frukten doftar gott och flugorna kommer efter.Bananflugor som mogen frukt....

Rutan Frame Lego Display

Välkommen till en annan instructableMedan re dekorera mina brorsöner rum och känner smärtan av att kliva på hans Lego jag tänkt på ett bra sätt att visa och montera några av uppsättningarnaSteg 1: Du behöver... Tjock ram box (£5 från last)Önskad Lego...

Hur man bygger en Plywood bokhylla

efter flera år värt frustration med de hängande hyllorna av el-cheapo bokhyllor förlagda full av böcker, och en begränsad budget, bestämde jag mig att ta saken i egna händer. Denna bokhylla är tillverkad av 3/4" plywood, 2 x 4: s och lite trim. Den m...

Loft säng med inbyggd bokhylla och bricka

jag gjorde denna säng för min dotter, hennes rum är ganska litet, och lagringsutrymme är begränsad. Flytta sovrumsdel högt upp gör golvyta i rummet mycket mer mångsidig.Steg 1: Main sektioner Sängen byggdes i mitt skjul, i 4 delar. Detta tillät mig a...

Göra en ett skrivbord om elektronik Lab (i en liten plats, för nybörjare)

Levande utan garderober och utan ett arbetsrum är inte lätt, tycker verkligen inte att jag har ett litet rum. Vi har en helg hus, som jag besöker ofta eftersom jag har en hel elektronik lab där (med Arduino stationer och många fler), men här hemma i...

Billig blomma väggdekorationer i minuter.

Dessa väggdekorationer är så enkla att göra och kostar mindre än $ 1 per blomma. Jag tog dessa vävnad ark från Costo för mindre än $10 och kan göra mer än 14 stora blommor. Det kom i en uppsättning av 120 ark. Dessa kan användas för att piggna upp vi...

New Room for a Little Man

Hello! Mitt namn är Damien och jag behöver ett nytt rum. Alla mina gamla möbler är baby saker som jag har ute vuxit och jag behöver ett nytt utrymme. Just nu jag sover på min föräldrar gamla madrass på golvet och om det är skitkul att hoppa på, den t...

Pimpa ditt medicinskåp

Efter remodeling mitt badrum, behövde jag en ny medicinskåp. Jag kunde inte hitta något jag gillar, så jag köpte en begagnad tråkiga, enkel medicin skåp och gav den samma behandling som jag gav min gäst rum vägg.Jag dekorerade den med drakar och enhö...

Modern/nutida 3D Room Design

här är min dröm rum designad av mig. Jag använde dwr (design inom räckhåll) 3D planeringsverktyg. Njut av (:...

Band och tejp hållare från Kemtvätt hängare

jag är trött på att försöka hitta mitt band i min lilla trånga låda! Aargh! Jag jobbar på att organisera min "studio" som en helg projekt. (något jag tror detta ett livslångt projekt)Sedan såg jag denna Pinterest pin om att använda en stapling b...