Min flicka som en cookieJag ville imponera på min tjej så jag bestämde mig att baka några kakor :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min flicka som en docka

.... Vi ville gå till en rockkonsert men tyvärr min flicka faller sjuka och kunde inte gå med oss... så jag bestämde mig att göra henne en överraskning och göra henne en fotobook av vår resa med något speciellt...Så jag sy en kopia av henne.) .. .so...

Min flicka som ett ägg

Så nästa projekt, denna gång lite närvarande till påskSteg 1: Få formen Jag använde ett foto och importerade det till Microsoft word och redigerat bilden tills jag fick såvitt jag har bara formen på hennes ansikte.Steg 2: Att få konturernaSå efter ja...

Hur man gör en Mini helikopter som flyger

denna video visar hur man gör en mini helikopter som du arbetar genom att snurra den i dina händer.De flesta människor har material redan på sina hem så det skulle kosta mycket lite om något alls.Ha kul och vara säker.Om du vill se mer filmer så här:...

När som helst Cookies

det finns få saker i världen mer delikat (och som gör din hela huset luktar fantastiskt) än färskt bakade cookies. Vissa tider på året (som runt sportlov) kan det vara lite svårt att hitta tid att baka. Med några enkla steg och lite förberedelser kan...

Vinbär från min trädgård Cookies

Jag växte upp äta dessa kakor med russin istället för korinter och alltid undrat vad vinbär var och vad de smakade. Så jag planterade en vinbär buske i min trädgård och fick en gröda av bär förra sommaren. Jag plockade dem och gjorde vinbär cookies m...

Teddy Bear "Muff" för en liten flicka som förlorar sin vantar...

När det finns en aktiv liten 2-årig flicka i ditt liv och det är vinter i Kanada en sak är säker... Vantar kommer få förlorat (eller indränkt) och små händer kommer att bli kallt. Men små flickor tenderar att aldrig förlora sin Nalle så jag tänkte va...

Min gitarr som jag klädde, slipat och målat

stund tillbaka jag köpte denna Ibanez av en vän för $40, han hade målat den vit med kylskåp färg. Jag klädde, slipat och målat den här killen. Jag har fått lite bättre på detta eftersom jag gjorde om min elbas. Dess varit ett par månader nu och jag f...

Mini papper som star bottle halsband/berlock

Detta är en enkel och lätt men bedårande idé. Jag gör detta halsband att ge som en födelsedagspresent.Steg 1: Vad du behöver -Remsa av papper för att göra origami stjärna.-Liten flaska (jag tog min i en lokal butik, var fyllning med små plast inredni...

Min ta som en pappa

jag tror det är naturligt att tänka ibland på vår egen död. Men att tänka på alla är nära förestående förstörelse? Ja, det stämmer! Jag tänker på det hela tiden.Jag är helt klart inte ensam i denna tanke tåg. är jag redo? Vad ska jag göra? Hur kommer...

Bärbar Mini schack som gjorts av bara papper och band

detta är en av mina bästa spel och jag är bara 10 år gammal. Detta innebär enkla material.Steg 1: Delar Check Allt vi behöver är papper, vanlig tejp och förpackningstejpen. De verktyg vi behöver är en fungerande dator, skrivare och sax.Steg 2: skriva...

Hur man gör en Mini kanon som skjuter - PVC pipe projekt

här är en stor leksak att göra för dina barn. Det är en mini kanon främst av polyvinylklorid. Det kan sköt små föremål som dryed pinto bönor.I den här videon Visa jag dig hur man gör det och testa skjuta den. Det tar lite arbete som gör det starkt, m...

Min bas som jag klädde, slipat och målat

ett tag sedan jag köpte en Fender Squier bas på en pantbanken för $60, det hade haft en grov liv. När jag köpte basen det hade några sprayfärg på ställen av det, och det hade varit doused i glitter. Det var ursprungligen blått och jag tror någon slip...

Min flicka på ukulele

en handledningSteg 1: skaffa en ukulele mine är en stagg us10 så det är en bra make!Steg 2: sätta fingret på detta bandet.Steg 3: och sedan enSteg 4: sedan detta enSteg 5: härSteg 6: härSteg 7: sedan detta enSteg 8:börja igen då det låter bra! :p...

Min fort som gör slumpmässiga saker

detta är min träd fort berätta hur du gillar det berätta och om du inte gillar det inte vara elak. också berätta vad jag bör lägga till och ta bort....

Hur man gör en mini Musse Pigg socker cookie (lera)

Hej alla! Idag kommer jag att visa dig hur man gör denna lera Disney socker kaka. Jag hoppas du njuter!Steg 1: materialLinjalenSand leraVit leraOrange leraRosa leraRöd leraGul leraTandpetareSteg 2: Steg 1Dela din sand lera i tre stycken, två små och...

Hur man gör en kraftfull bindemedel klipp Mini katapult som kan skjuta upp till 100 fot

jag har lekt runt med idén att göra en hög effekt katapult med ett bindemedel klipp, men designen höll undkommer mig. Det var tills denna design upptäcktes. Jag använder här några jumbo hantverk pinnar och zip band för att förlänga armarna på bindeme...

Hemgjord Djembe afrikanska Hand trumma

jag har alltid älskat den utseende och ljud i de etniska instrument kallas handen trummor. I synnerhet djembe. För er som inte känner, är djembe en flammande formade Handtrumma som uppstod i västra Afrika nära Ghana, och har blivit känd över hela vär...

Chocolate Chip Cookie och jordnötssmör Mini smörgåsar!

A super lätt att göra behandla som är gjord med välkända New England produkter som ingredienser!Freihofer's Chocolate Chip Cookies och Teddie All naturligt jordnötssmör(Bilder av lådan av cookies och burken jordnötssmör är från Freihofers och Teddie...

Hur man får en flicka: en guide för nördar som jag själv.

i detta Instructable, du, ja du får lära dig hemligheterna i landa dig en sann girlfreind. Detta är inte en guide bara för nördar, men för varje kille som kan säga "Im enda" Följ dessa enkla steg och den verkliga damer kommer att flockas till di...