Min garderob verkstadAtt ha nedskurna från ett hus i en förort till en lägenhet på stranden har fördelar. Tyvärr har inte de mindre livsrum plats för verktyg för en hobby. Efter ett tag, det blir tröttsamt arbetar av verktygslådor och skåp och många små jobb tar mycket mer tid än nödvändigt. Min lösning var att använda en bit av en gäst rum garderob och göra en "mini workshop".

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min utomhus verkstad (Minha Oficina)

Alla som har läst min många Instructables har märkt att de har skapats på två kontinenter: Nordamerika och Sydamerika. "Utomhus Workshop tävlingen" har inspirerat mig att dela några bilder av en av mina baser med drift. Min utomhus workshop (ell...

Min gamla verkstad

jag har nyligen flyttat och inte har den gamla verkstaden jag brukade ha. Vi brukade bo i en 1800 kvm hus i USA...Nu lever vi i en 1400 kvm Lägenhet i Japan. Jag förlorade mitt garage och några av mina verktyg till lagring, men jag kan fortfarande gö...

Min lilla verkstad/Utility rum/Cathouse.

Jag fick samtal idag berättade att min efterlängtade shoulder kirurgi kommer att äga rum i drygt tre veckor.Det blir den tredje sprickan på fastställande av en gammal skada & att döma av tidigare erfarenheter jag inte kommer att göra någon sågning el...

Min Wannabe verkstad

ta en titt på dessa bilder. nu är det inte en vacker workshop! Det är vad jag ser. se bortom de skräp och skräp. När jag rensa denna plats och tätning/måla golven, ska jag vara redo att ställa in min butik. $$ jag vinner från denna tävling kommer att...

En rundtur i min rc verkstad!

:)...

Min källare verkstad

detta är min lilla verkstad i basment; Jag hoppas en dag för att expandera den. finansiering väntande....

Hur konvertera en garderob i en mini vinkällare

bestämde jag mig att bygga denna webbplats efter blir frustrerad när du söker på Internet för praktisk information om hur du billigt omvandlar en kappa garderob till en vin garderob. Det verkade som om allt var antingen webbplatser för företag som sä...

DIY komplett verkstad

detta är en video rundtur i min home Workshop som jag byggde ett par år sedan. Jag har avslutat den första Instructable på byggandet av min verkstad: bygga en DIY komplett verkstadJag tillbringade ett par år förbereder, forska och planering projektet...

En mer effektiv garderob med bälten

När jag vaknar efter att ha frukost och borsta mina tänder jag börja köra eftersom jag inser, som varje dag, att jag inte har tid att ta bussen. Det är nu när jag går till min garderob och jag blir galen. Det är en fullständigt röra, massor av kläder...

Arbetsbänk i garderob

Jag byggde denna workbench eftersom min bakom kulisserna gick från att vara bara ett arbetsrum till ett arbetsrum och en tvättstuga. Så jag var tvungen att bygga en ny arbetsbänk. Denna arbetsbänk hade varit på mitt sinne ett tag eftersom jag trodde...

Min Man Cave behöver arbete

skämt, inte får. Jag tyckte bara det var ett roligt klipp :) Så mitt rum har varit under förändring i år sedan jag flyttade in i den. För tre år sedan jag ärvde detta rum när min mamma flyttade ut, nya och gamla möbler har gått genom min dörr i delar...

DIY garderob gardin dörrar │ billigt lätt Room Decor

Jag hatade dörrarna på min garderob eftersom jag inte kunde få använda min hela garderoben. Så jag satte gardinerna på istället! Här är hur jag gjorde det, hoppas det inspirerar dig! Bli kreativ och skicka mig bilder på instagram med #seamonster, jag...

Garderob Auto ljus

Vi får en hel del strömavbrott här i mitt land (Indonesien) och det är omöjligt att ta ut en tröja med en hand utan Messina upp högen, medan andra håller en blixt ljus. Om du tar använder en från översta eller om du en bärbar fackla.I mitt fall inneb...

Enkel hylla för en garderob - TechShop

bestämde jag mig för att min garderob behövde rensas. Varje gång jag har rengjorts mitt rum under de senaste åren, har min garderob fått mindre ren. Jo jag hade fått nog av detta och beslutade att det enda verkliga sättet att rengöra garderoben skull...

Super enkel automatiserad garderob LED lampor.

Min garderob är som en djupa mörka avgrund om på dagen eller på natten. Jag var tvungen att jaga för mina kläder med en fackla. Jag var tvungen att hitta en lösning på detta problem som jag anser kan möta många andra också...Så jag kom med skulle idé...

Lägga till automatiska garderob/skåp ljus

I detta instructable jag kommer att dela med dig ett projekt av min egen som inte är mycket komplicerat och mycket cool. I grund och botten jag installerat rader av lysdioder och ansluten dem så att de lyser upp varje gång jag öppnar min garderoben d...

Garderob med dolda säkert rum

Garderob med dolda säkert rumMin kund hade en blygsam storlek walkin closet med en L-form. Det hade mycket högt i tak. Hade den traditionella enda hylla och rod. Han ville omforma utrymmet för att lägga till mer lagringsutrymme. Det fanns en hake. Ja...

Lätt Extra garderob hylla

Bor i lägenhet, jag behövde för att maximera lagringsutrymme i mina garderober men att vara en hyresgästen, jag ville inte att göra permanenta ändringar. Så kom jag upp med detta lätt sätt att lägga till en extra hylla att dra nytta av alla de vertik...

Garderob dörr fastspänning Tie Rack

det är ingen hemlighet - jag gillar att se bra ut. Och en stor del av min stylings bär en klänning skjorta och slips. I mitt korta liv, har jag köpt en hel del band, (bara några som visas här, de flesta är i lager). Jag har haft några olika typer av...