Min gitarr som jag klädde, slipat och målatstund tillbaka jag köpte denna Ibanez av en vän för $40, han hade målat den vit med kylskåp färg. Jag klädde, slipat och målat den här killen. Jag har fått lite bättre på detta eftersom jag gjorde om min elbas. Dess varit ett par månader nu och jag fortfarande känns som om jag har kylskåp måla i min näsa. Men det var värt det, jag gillar utseendet dess gillar mitt varumärke.
Relaterade Ämnen

Min bas som jag klädde, slipat och målat

ett tag sedan jag köpte en Fender Squier bas på en pantbanken för $60, det hade haft en grov liv. När jag köpte basen det hade några sprayfärg på ställen av det, och det hade varit doused i glitter. Det var ursprungligen blått och jag tror någon slip...

Bärbar Mini schack som gjorts av bara papper och band

detta är en av mina bästa spel och jag är bara 10 år gammal. Detta innebär enkla material.Steg 1: Delar Check Allt vi behöver är papper, vanlig tejp och förpackningstejpen. De verktyg vi behöver är en fungerande dator, skrivare och sax.Steg 2: skriva...

Childs mini gitarr

Hej... det intressant att dela vad du gör, och dess roligare att deladin kunskap. så här är jag ger detaljer att göra en mini gitarr som är lätt att göra och intressanta för ditt barn. De älskar dem. Det är inte bara en modell gitarr du kan spela det...

3 x 3 x 3 ledde kuben med en 555 timer och en 4020 SKIFT array IC - ingen programmering (för fullständiga nybörjare som jag själv)

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

Min billigt, lätt att göra, kartong Iron Man klassiska hjälm som jag har gjort för denna Halloween för under $3

här är min billigt och lätt att göra kartong järn Man(TM) hjälm som jag gjorde för under $3. Jag använde kartong (låda board), lite glansigt papper, akrylisk guldfärg och en sharpie. Verktygen är sax, knives(paper cutters), märlor och en nål (för bes...

INSTANT färg ostadigt ersättning hörlurar svamp / öra MUFF /SPONGE för alla storlekar och modeller (inte den AVIATIOR som, jag tror) (Jugaad Technology)

alla av oss har ett par hörlurar som vi älskar och svampen har nästan slits bort och i sitt slutskede men vi älskar det fortfarande.Som modeller kommer och går, kan inte vi hitta den ursprungliga svampen eller ens ett bekvämt lätt alternativ.Jag förs...

Mina ThreePersonal favoriter av alla hundratals ägg som jag har

detta bildspel ger dig en titt på mina tre personliga favoriter som jag skapat i design seminarier under de senaste åren.Jag kredit Joan Huff, Sally LeVan och Dot kanon med lära mig några av deras fantastiska designkoncept. Dessutom ger jag dig en ti...

Hur man får en flicka: en guide för nördar som jag själv.

i detta Instructable, du, ja du får lära dig hemligheterna i landa dig en sann girlfreind. Detta är inte en guide bara för nördar, men för varje kille som kan säga "Im enda" Följ dessa enkla steg och den verkliga damer kommer att flockas till di...

Använda en combo förstärkare som ett skåp (billigt och lätt)

detta är det enklaste sättet att använda en combo förstärkare som en högtalarlåda för ett separat amp huvud. Jag använder en Line 6 Spider IV combo här men de flesta combos fungerar detta sätt. Obligatoriska delar bara kostar £8,50 ($13) och detta pr...

Mini gitarr

denna mini gitarr är verkligen kul att göra och fungerar ganska bra! Bra för dekoration och om du är uttråkad.Steg 1: Delar/verktygDelar:Stick (minst en 1/2 tum breda)Elastiskt snöreGitarr plocka (valfritt)Verktyg:DrillSönderfall knivGerings Box/Saw...

Hallick min gitarr (fine woodworking)

Jag målade en gitarr med airbrush. klienten betalat aldrig mig och aldrig återvända tillbaka för sin gitarr så jag beslöt att göra ett experiment med ett stämjärn. Jag hade redan min design på gitarr och försökte med platt men liten mejsel.Jag upptäc...

ÖL, öl BRIGHT, första lättöl som jag dricker ikväll.

Lägga till en säkerhetsfunktion till din öl kan och dryck försiktigt med hjälp av konkava reflexion på basen av varje öl kan.Beckmörker blandat med insobriety har sina problem; faller ner hål, krocka med andra, att förlora spår av din dryck osv... är...

Sand låda med lock som öppnar i bänk och ett tak

Tack för att kolla mitt projekt. Jag ska försöka att göra dessa instruktioner så enkla som möjligt om någon vill bygga detta. Fråga om du har några frågor.Detta är en 4' x 4' x 6' sandlåda med lock som öppnar till bänkar och ett soltak för skugga. To...

Läs med mig som jag gör trä Chess Set på TechShop.

Mål: att lära sig hur man gör billig schackpjäser och schackbräde.Programvara och maskinvara: Google bild söka, Corel Draw och Epilog Laser fräs och Kantskärare.Särskild anmärkning: trä för att göra schackpjäser var gjorda av överbliven skrot woods.G...

Min flicka som en cookie

Jag ville imponera på min tjej så jag bestämde mig att baka några kakor :)Steg 1: testaFörsta jag försökte få ett formulär med hjälp av FIMO och skulpterade modellen för att ta reda på hur kakan ska seSteg 2: Att få formenEfter att jag hade min idé h...

Använda ogräs som en fri, välsmakande och hälsosam sallad

Många människor ser numera ogräs som onyttiga växter som de behöver för att utrota. Men inte alla ogräs är "dålig" och många av dem är även ganska goda.I detta instructable får du veta och lära sig att skörda massor av olika ogräs & vilda vä...

Motion känsliga glödande ögon som lyser upp slumpmässigt och blinkning långsamt

Letar du efter en hel armé av glödande ögon som blinkning på och sedan långsamt wink som dina gäster gå upp din uppfart? Eller kanske din armé av onda minions vaknar när dina gäster når en behandling? Jag ska lära dig hur man gör båda!Artikellista--S...

Att säkra IoT program som bygger på Intel Galileo och Raspberry PI

Att hålla dig uppdaterad med säkerhet vid utveckling av webbapplikationer är nog svårt, men när du börjar att ge sig ut i världen av sakernas utveckling är det en helt ny match. Precis som förr i tiden när jag först började utveckla Facebook applikat...

Med en digitalkamera som en andra par ögon och förstoringsglas.

jag nyligen upptäckt medan du gör en liten elektronisk projekt som min syn inte var håller måttet som jag först trodde.Tyvärr, jag trodde jag kunde arbeta förbi mina tillkortakommanden och fortsatte jag med att sätta mitt projekt ihop.Detta resultera...