Min Halloween kostym från 2011detta är min stora pumpa Halloween kostym från 2011. Det består av en bambu T-formad stomme med plast soppåsar täcka den. Armarna är bambu stolpar igen behandlas i trasig soppåsar och händerna är (troll) handskar min granne lånade mig. Huvudet är en skum Sila-Nolla-Lykta jag rört med några ljusa orange färg, (eftersom det var bleka) och sedan imma / nödställda det med svart färg. Jag sprayade insidan av huvudet svart, så ful gul färg på skummet var inte synlig. För att gå runt med det, jag satte på en gammal bok-väska och fäst stolpen vid den med en massa silvertejp. Jag ville flytta armar, så jag spände fast armarna till en gammal långärmad skjorta med mycket mer silvertejp. (Ledsen u se tejpen på ärm och hals, som är reflekterande tejp så att bilar kan se mig. Denna bild togs en dag efter Halloween, och det blev lite missbrukas från utlösning med det, slå träd med det, och att bli träffad med kostym rekvisita från skrämde små barn.)
Relaterade Ämnen

Min Halloween kostym!

Hej alla!Jag vet det är nästan jul, men jag skulle vilja dela min senaste Halloween kostym.Dräkten är min fjärde kostym så långt, de första två kostymer som jag gjorde i första år gjordeskartong, under andra år jag gjorde en kostym av tenn, och i år...

Min Halloween kostym och luft mjuk uniform

förra året jag hade fått en WW2 militär stil Thompson till jul. Jag köpte ett par B.D.U.s, militära träsket stövlar, en kamouflage snusnäsduk och en Bonnie hatt...

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

Corporate Tyrannosaurus Rex Halloween kostym

"Bronto-magen futures är upp?! Köp! KÖP!"Om dinosaurier styrde jorden, hur skulle det vara annorlunda?Min Halloween kostym är en studie i corporate dinosaurie. Han är fortfarande grym, men mer så på handelsplats än på skogsmarken.Det var också e...

Död blir hennes Halloween kostym

skapa en illusion av att se genom ett gapande sår i kroppen. Detta är min Halloween kostym för 2008, baserat på 1992 filmen Döden klär henne. Jag porträttera Goldie Hawn karaktär, som var sprängd med ett hagelgevär Meryl Streep karaktär i ett anfall...

"Nördiga Prom Date" Halloween-kostym

Hey guys! Tänkte bara jag skulle posta en snabb bild instructable av min Halloween kostym. Senare, kan jag tillägga några bilder på Halloween, men jag kan inte vara säker på denna tid.Uppifrån och ned, jag brukade Super styrka hårgelé slick tillbaka...

Min sons 2011 Halloween kostym

Min sons 2011 Halloween kostym. Tillverkade av en hård hatt, papper maché, fuskpäls och trä bollar för ögonen....

Min Dracula Halloween kostym (med make-up)

här är min greve Dracula halloween kostym förberett för 2007.My kostym har en svart kostym, en svart fluga och en svart kappa....

Min Samurai Halloween kostym

i år gjorde jag denna Samurai halloween kostym. Tanken slog mig förra året men det var för sent då. Så jag gjorde det i år med hjälp av skrot kartong, konstruktion papper, färgade papper och målade bitar med akrylfärg. Jag använde band för att göra k...

Little Miss Muffet Halloween kostym

består av fyra olika delar denna halloween kostym:KlänningenFörklädetHatten och andra tillbehörGiant spiderJag ska täcka varje aspekt i de fyra stegen som följer.Steg 1: Klänningen Ingredienser2m blå gingham tyg1 vit zip (40cm längd)Vit trådSvart trå...

Cool Halloween kostymer

Hej, detta instructable är att visa några cool halloween kostymer och vad man får. kommentera vad du tyckerSteg 1: cowboy en cool liten kostym för dina barn är en cowboy.Du behöver:cowboyhattcowboy stövlarBlå jeansSteg 2: thomas TUFFTUFFTÅG tåg en an...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...

Krokodil - Halloween - kostym Peter Pan

det är Halloween dags igen!Eftersom jag arbetar på Instructables lab, min son förväntar sig en hel del kreativitet och DIY. Tala om trycket... I år vill han vara krokodilen från Peter Pan, vilket nu innebär att jag måste göra 2 kostymer, krokodilen f...

Halloween kostym - överste Sanders

Detta var min favorit kostym för vår son, Ian som är lite över 2 1/2 år gammal. Jag gjorde en "Oompa Loompa" kostym för honom förra året och jag trodde att man skulle bli svårslagen men jag lyckades dra bort! Ian hade naturligtvis nej begreppen...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Globe Halloween kostym/geografi lektion

Globe Halloween kostym/geografi lektionMin lilla pojke betyder världen för mig så jag bestämde mig att göra honom en globe kostym för Halloween.Eftersom vår 4-åring har varit intresserad av vår bordsskiva globe och frågar många geografiska frågor, ja...

Halloween kostym: PAPER(Craft) MAN [kostnad: $0.00, återvinningsbart, miljö vänlig]

Halloween-kostym:Paper(Craft) MAN---------------------------------------------------------------------------Kostnaden för att göra: 0,00 krDags att göra: 3 timmarMaterialtyp: återvinningsbart och miljö vänliga-----------------------------------------...

Gör din egen krita Halloween kostym

ett par år sedan var min första razzia i hela DIY Haloween kostym sfären. Jag såg att stor DIY efter ett par år sedan om hur man gör en arbetar Operation kostym som gav mig tillräckligt mod att faktiskt prova det. Det sår upp att vara den stora hiten...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...