Min Hand dras logotypdetta är min egen design för en logotyp. Den brinnande skalle INC.
Det är lätt att göra din egen logotyp, eftersom det egna.
Relaterade Ämnen

K'NEX mini Hand pistol KNEX

detta är min KNEX Mini Hand pistol som skjuter farely snabbt.Detta är min första instructable. Den har en block utlösare. Jag gjorde detta när jag var uttråkad och se hur man gör en instructable.Steg 1: Knex Mini Hand pistol Min Knex mini Hand pistol...

IPAD Mini Hand stå

målet med detta projekt var att skapa en unik stå för en Ipad Mini. Jag trodde först detta projekt när jag sett annonsen bilder av Ipad som hålls i en personer hand! Jag hade en mini jag sett för kreativa stativ för det men tyvärr jag kunde inte hitt...

Mini Hand ugnen

en mini hand ugn för att aktivera alkohol spis och...Steg 1: utveckla material som krävs för material:nål bollenljusare bensintankmatcheroch 2 minuterSteg 2: ansluta ansluta nål bollen till bensintanken med plaströrSteg 3: eld tryck på sponsor och br...

Gips kalciumalginat avgjutningar av min hand DIY

I konst och design skola denna förflutna falla, gjorde jag några experimentera med dental-grade kalciumalginat, lera, gips och färg tillsatser. Detta är inte en steg för steg-jag-ble. Jag ville bara dela bilder av tre separata gipsbandage, alla av mi...

Peace, love anta hand dras art

Peace, love anta hand dras konst med paw'sMaterialCardstock, frame8/10 i, färg skiss pennor, skärbräda, brytkniv, lim, pennaHur1. Rita, klippa, markera med färg pennor skiss.2. stick med lim och sticka svansen med skum lim ge svans till popup-look3....

Min Hand smidda Viking stil knivar

Jag tänkte jag skulle dela några bilder av min favorit sak att smeden. Jag gillar dessa knivar eftersom de är balanserade och de är en bra all-round kniv att arbeta med. Alla dessa knivar har hand smidda av mig. De är gjorda från 1/2 av 1/2 kvadratme...

Prova min hand på: laserskärning och etsning [Pittsburgh Tech butik]

idag på Pittsburgh Tech Shop, tog jag en klass i laser skärning och etsning. En laserskärare är en maskin som använder en fokuserad laser bränna eller smälta bort en bild på ett ark av råvara. Laserklingor kan användas till etch eller skära en mängd...

Prova min hand på: mögel att göra och gjutning med silikon RTV [Pittsburgh Tech butik]

idag på Pittsburgh Tech Shop, tog jag en klass i mögel att göra och gjutning. Detta är en bra teknik för att göra flera kopior av en bit av harts. Det har använts i skulptera, prop making, specialeffekter makeup och många fler program. Detta Instruct...

Hand dras plogen cart (KidsPullyPlough)

Här är hur man gör en plog vagn, som dras av, säga, 4 vuxna och 8 barn. Den har 2 hjul och ett tillägg som kan glida på marken. Man står på den att stödja vikt och att driva bladet i marken av foten, enligt avdragare styrkan. Det bör inte bromsa vagn...

Prova min hand på: Sand blästring och pulverlackering [Pittsburgh Tech butik]

idag på Pittsburgh Tech Shop, tog jag en klass i sand blästring och pulverlackering. Pulverlackering är en fantastisk teknik för målning nästan vilken metall du kan tänka dig. Inte bara att det är ganska enkelt, säkrare än andra metoder, och ger dig...

Min hand gjorde tillbehör

jag har tråd och pärlor och sten... det är allt jag villJag älskar att göra tillbehördessa är några av mina handgjorda accessoreis...

Miss La Sen stående hand dra

Rita en stående är Miss La Sen ganska lätt.Steg 1: Använd pennan för att rita en runda för huvudet.Steg 2: Dra 2 öron.Steg 3: Rita huvudbandet.Steg 4: Rita bågen i mitten.Steg 5: Använd radergummit för att rensa den redundanta drag.Steg 6: Rita blomm...

Min hand gjorde tråd och pärlor tillbehör

örhängen från koppar plåt och pärlorJag skära plåten den form jag vill haoch hamras det för att ge denna textur...

Min hand gjorde kistor

Jag hantverk kistor alla genom scratch och dess något jag älskar att göra!Steg 1Klipp ut kartong botten i form av en kista.Steg 2Sedan klippa ut enskilda rektanglar med storleken på kanterna placera dem runt och tejpa fast denSteg 3Efter att applicer...

En LED Menorah med Chibitronics krets klistermärken

I December våra hackerspace, krasch utrymme i Culver City, värd en Instructables bygga natt featuring Chibitronics krets klistermärken. Med Channukah runt hörnet trodde jag en LED menorah skulle vara ett perfekt projekt att se vad jag kunde göra med...

Miljö Air Quality Monitor

Jag ville bygga en miljö monitor. Delvis för att se vad som händer från dag till dag och också eftersom jag ville jämföra alla olika MQ sensorer och se hur de svarar på olika saker. Med hjälp av en Linkit en får mig att lägga till GPS-loggning för at...

Ihålig trä kitesurfboard

Detta är hur man gör en ihålig trä kiteboard från marin plywood. Konstruktion och tillverkning av denna styrelse har förenklats så mycket som möjligt underlätta snabb och billig konstruktion med ut särskilda verktyg.Styrelsen består av tre lager av t...

Monogram handgjorda papper hantverk i en ram

Hej var och en,Jag vill bara att dagen dela Monogramed hand dras papper hantverk i en ram.Jag älskar att göra något handgjorda.Handgjorda presenter är så spännande eftersom de är något helt unikt.Hur:Material:1. 8/10 fotoram2. lim3. cardstock papper...

'GetUnderTheSkin' - hacka och att göra sensoriska leksak stil Radio.

Detta dokument kommer att visa dig hur man gör en "GetUnderTheSkin" Radio som jag utformat som en del av ett universitet projekt.Vi fick i uppgift att konstruera en radio med befintliga komponenter från en vi fick. Jag började med att designa de...