Min hemgjorda högtalareHej killar, detta är min 1: a instructables jag blev riktigt inspirerad av denna webbplats att bygga sak så idag har jag byggt en hem högtalare du kan driva den med USB för leverans av power 5 volt (använder bara 5 volts USB-laddare elleren power bank bara annars ic förstärkare styrelsen kommer bränna)

Jag har byggt det här eftersom det är för människor som inte förstår elektroniska kretsar och diagram. (även jag vet inte hur man använder förstärkare och högtalare eftersom jag endast i årskurs 9 och jag har inte studerat elektronik men jag skulle vilja studera den i framtiden) jag folk som kan hjälpa mig så jag kan bygga bättre högtalare

Anyway är här de saker du behöver.

1. 2 högtalare på 5 watt (jag köpte min i en i lokal elektronik butik. om du bor i Indien eller usa köper högtalarna från dx.com)

2. förstärkare styrelsen (jag använder pam 8430) här, s länken

http://www.ebay.in/ITM/PAM8403-Super-Mini-Digital-...

3. trä hantverk box som för väggmontage.

4. 3.5 mm audio domkraft förlängningssladd.

5. oanvända USB-sladd (för att ansluta högtalaren till laddare eller power banken)

6. handgjort papper

7. kablar att ansluta

8. lim

9. skruvar och bultar

10. borr

11. och gamla eller oanvända bälte

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min hemgjorda alla i en PC

detta är min hemgjorda alla i en dator. Sakframställan från plastlåda målade i svart och monteras i den bakre skärmen med 4 skruvar. och strömförsörjning samt som för foten.Specifikation:Intel Pentium DualCore2GB RAM160GB hård16 tums Monitor (Philips...

Min hemgjorda motorcykel!

Detta är en video av min hemgjorda friktion driva motor cykel. Jag och min pappa byggt detta som en vecka slut projekt. Vi hade många motgångar som hur man monterar motorn och om att sätta gasen. Hem-ljus ogräs whacker motorn är monterad på cykeln me...

Mini ko högtalare USB uppladdningsbara

Denna mini ko högtalare är först och främst design ett projekt att utveckla min produkt design färdigheter. Det hade varit bra att utveckla projektet vidare och förvandla det till en säljbar produkt men för nu är det fortfarande en teenage dream. Föl...

Hemgjord högtalare

Många människor använder högtalare för att höra högre ljud. De är bara slösa pengar men det fortfarande användbart när det finns tillfällen. Men för mig, jag använder bara Hemgjort högtalarna toalettrullar och två koppar. Alla typer av koppar. Jag an...

Hemgjord högtalare elektronik

Någonsin velat bygga din egen billiga, ändå värdefulla och bra klingande Speakers.This Instructable kommer att ge dig en enkel översikt över elektroniska grunderna för en Boombox. Installationen kan integreras i en mängd olika fall som kan anpassas i...

DIY Mini telefon högtalare

Vill du höra några hög musik men högtalarna i din telefon är inte högt nog för att tillfredsställa dig? Oroa dig inte, detta projekt kommer att lösa ditt problem. Titeln på projektet avslöjar redan hemligheten bakom det men fortfarande kort förklara...

Driver mina logitech surroundhögtalare med ren dc.

De flesta surround-högtalare för pc-system använda en transformator och likriktare för att omvandla 120 volt AC till DC som elektroniken behöver.Eftersom min dator är dc ström från min Solar battery bank, ville jag bli av med transformatorn i mina hö...

Min hemgjorda Raegan från "Exorcisten" kostym

jag har varit ett stort fan av Exorcisten i år, jag tittade på filmen när jag fick idén att vara henne för halloween... vissa människor har berättat för mig att vi har de samma ansiktsdrag så jag tänkte... Varför inte? på tiden av denna kostym, det f...

Hemgjord högtalare Explorations

I detta instructable, jag kommer att gå igenom några av mina upptäcktsfärder i att göra hemlagad högtalare, som du sedan kan använda som en hoppande punkt för egna upptäcktsfärder.Material:-Papper högtalare krets (inklusive TIP12x eller MOSFET-transi...

Min hemgjorda ps3 bärbara

jag såg många människor gör detta på youtube och jag älskade idén att göra en på min på, allt du behöver är en hel del tålamod och lite ledig tid, det väger runt 25-30 pounds, jag tillbringade ungefär 400 dollar, fall, 19'' hdtv, pc fläktar, dremel,...

Några av mina plasma högtalare

Plasma högtalare med en flyback transformator. Den använder ett SG3525 chip byta två MOSFET i en halv-bridge mode.Kan du göra en med en enkel 555 timer krets här...

Min hemgjorda PC RACING spel CONTROLLER anges (** uppdatering 2 **)

här är den senaste uppdateringen på min hemlagade rigg. en ny pedal set + sittbrunnen är klar....

Min hemgjorda Cigar Box gitarr

en vän och jag var med en 4 månader lång tävling på som skulle kunna göra det bästa hemmagjorda instrumentet, vi vet inte riktigt vem som vann, men min är mest känd community (vänner, skolan, etc.) men ja, kolla upp. Halsen är en bit av curly maple,...

Min hemgjorda mini PC fall

vännerMin är resultatet av en lång kamp... I själva verket har jag en dator med en modifiering av PCDess design är att producera din egen från grunden istället för att ersätta det med en dator...Mitt mål var klart!... Som är i min gamla dator och ald...

Min hemgjorda Full skala Rambo överlevnad kniv

denna kniv är tufft. Jag har försökt allt med den för att se vad det tar för att bryta. Jag har kastat det, doppade den i vatten, knivhöggs en tree med det, och jag kan fortfarande tänder matcherna som kommer med min hemmagjord mini survival kit. Des...

Min hemgjorda stål Tonfas (Okinawa Nightsticks-sidohandtag batonger)

detta är den stål tonfas jag gjorde i början av januari. Jag gillar dem mycket, och jag har använt dem flera gånger sedan dess. MYCKET tuff, bucklor trä och krossar plast med lätthet, jag en gång använt dessa i en all-out kumite (sparring match) med...

Min hemgjorda rc pickup från skräp

detta är en av mina mönster som jag bygger med hjälp av min egen idé och begreppet startas upp och rc toy...Syftet med projektet är använder min skräp som källa (oftast är det en begränsad källa) och använda endast en sändare, mottagare och en liten...

Min hemgjorda solcell steg för steg

Här är en strömsnål låg effektivitet solcellen som du kan göra dig själv i köketmed material från järnaffären.Den här cellen är tillverkad av kopparoxid istället för kisel och du kan bygga en fungerande solcell i 2 timmarför att bygga det jag följa d...

Min hemgjorda PC RACING spel CONTROLLER anges (** uppdatering **)

här är uppdateringen på min hemlagade racing wheel.Jag la några färg, EPDM skum på hjul, handtag och skiftande knopp för att ge känslan av grepp.Och tangentbord ramen ändras till lutande typ så jag kan skriva enkelt.Im går att bygga sittbrunnen för m...