Min High School CNC projektMin CNC endeavor började med en 9: e klass vetenskap fair projekt. Sedan dess (för närvarande i 11: e, 16 år gammal) har vuxit in i min hobby och favorit tidsfördriv, detta är min CNC historia.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett elektriska lapsteel för en high school fysik klass

så detta är mitt allra första Instructable jag gjorde en hel del forskning för detta projekt en det fick mig en A ++ på min high school senior fysik projekt en jag är så stolt jag visar detta att hela internet. Var uppmärksam.Steg 1: visualisera Så h...

Min Space ballong: Projektet Stratohab framgång! High School Student Budget

Stratohab rymdraketer ballong! Bilder av rymden! 08/19/2012 från Kyle Ryan på Vimeo."Vi gör utrymme mer amerikanska. Vi gör utrymme mer demokratiskt. Vi gör utrymme mer tillgänglig, lättillgänglig och verkliga till den genomsnittliga amerikanska.&quo...

Wood muskel bil bygga - ett CNC projekt

Detta var ett mycket roligt och lätt CNC projekt. Jag fick ett sidospår häromkvällen online och likvideras tittar på trä modeller av bilar och båtar och flygplan. Efter att ha sett hur många av dem gjordes tänkte jag det skulle vara lätt att designa...

Hur man tejpa en High School spela (Ja)

Hej alla -Under mina år i High School var jag verkligen med drama-programmet, särskilt med besättning. Började i konstruktion, flyttade till kör, sedan till belysning, och nu när jag har examen, jag drog tillbaka att hjälpa till med belysning och mul...

BAYMAX: Min första Python projekt

Jag har haft detta på / av-förhållande med lärande att koden i flera år (ok kanske tio år). Jag har dabbled i detta och att plocka upp några Java script här, HTML, klipper av VBA och praktiska kunskaper om alla manor industriell logik kontroller. Det...

Min första Steampunk projekt

jag gjorde detta till en av killarna som kommer till min butik är det min knytnäve steampunk projekt måste fortfarande göra några kantning men jag tror det kom ut ganska bra.Låt mig veta vad du tycker.Charlie...

Min första woodturning projekt

så jag tog denna helgen woodturning klass på The Crucible i västra Oakland, och här är vad jag gjorde. Detta är faktiskt min första woodworking projekt någonsin. Onödigt att säga, är jag ganska nöjd med resultatet.(Degeln är en riktigt cool plats, fö...

Hemma gjort billigt Mini svarv bild CNC

Hem gjorda billigt Mini svarv bild CNCDelar och verktyg: 12 st SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2st 500 mm 20 mm linjära skenor 1 st 160 mm x 160 mm x 12 mm Aluminium legering 60611 st 105 mm x 160 mm x 12 mm Aluminium legering 60611 st 6...

Penna kopp: Första CNC projekt

Detta projekt är något jag satte ihop för att lära sig Othermill, en liten, exakt CNC mill främst tänkt att prototypen mönsterkort. Det kan fungera med ett brett utbud av material och kan skapa mer komplicerade komponenter som skulle vara praktiskt f...

Grundläggande nybörjare mini 3 axel CNC mill

jag har varit en CNC maskinisten något under 20 år. Ägde en Fadal 4020 med utökade Z gjorde några snygga prylar med den. Ca 5 år sedan efter sjukdom jag började tillbaka arbetar och tittade in och köpt några mikro-styrenheter. Alla med idén att bygga...

Min första SMD projekt

Detta min knytnäve projektet med SMD krets. Jag ignorerade SMD eftersom de stora smådelar är förvirrade mig. Kretsen av aktuella SMD projektet är hörlursförstärkare med TPA6120.Steg 1: Design Schematisk och fotavtryck jag konstruerade tre PCB av dett...

Öppen källkod CNC projekt

Detta är mer av en dokumentation av processen att göra en cnc-maskin och sedan en instructable på hur man gör en. Jag ville dela med mig av denna design, kanske det kommer att inspirera din, kanske det kommer att hjälpa dig? och även kanske du kunde...

Installera gängade infogar på min Shapeoko 2 CNC

behöva klämma ner några material i din CNC mill? Detta är en av flera metoder att jag valde att genomföra. Jag köpte en förpackning med gängade insatser att sjunka ner i wasteboard av min Shapeoko som låter mig bult ner arbetsstycken utan att skada M...

Min första virkade projekt

jag lärde mig hur man virka med böcker med diagram och Youtube-videor. Mitt första projekt var en enkel filt som jag gjorde för min dotter. Det är bara rad efter rad av dubbel virka med inga kantlinjer med rött hjärta garn och en storlek N / 9mm krok...

Mini pall organisationen styrelsen projekt

Denna mini pall organisation styrelse är ett slugt sätt att hålla ordning! Allt du behöver för att skapa din egen är en trä pall, dekorativa wrap eller papper, klädnypor och crafting basvaror.Besök The Studio för att se vilka produkter vi brukade gör...

Hemgjord Mini svarv av CNC linjär rörelse Guide järnväg maskiner enheter

Dessa planer finns för att göra en hemmagjord mini metall svarv av aluminiumlegering och linjär rörelse Guide järnväg maskiner enheter, bra för modellen att göra och roterande smådelar.Detta aluminium legerar vrida svarv har en kapacitet på upp till...

Min första CNC maskin

Denna CNC skapades med delar köpte men kicken project www.aquickcnc.com.Här är slutade Kickstarted projektet https://www.kickstarter.com/projects/ajquick/cnc-b...Designen var byggt med aluminiumprofiler och 3 tryckta delar.Den stora delen av utformni...

Med en CNC för att minska din arbetsbörda med icke-cnc projekt

ofta när vi arbetar med projekt som inte verkar kräver precision eller utsmyckade carving som en CNC kan ge, vi har utsikt över deras förmåga att spara stora mängder av arbete. Denna video är avsett att visa hur du kan använda en CNC med minimal utar...

Passiva telefon högtalare - ett CNC projekt

Detta var en rolig och ganska enkelt projekt. Högtalaren är tillverkad av billig furu hyllor. Designen skapades i Inkscape bara använda cirklar och rektanglar. När designen gjordes var filerna sparas som .svgs och sedan öppnas i ett program som heter...