Min knex SARBG semi auto gummiband pistoldetta är min knex SARBG eller annars känd som semi auto gummiband pistol, eller SARBR för semi auto gummiband gevär.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Pseudo semi auto Assault pistol

efter komma med en idé, jag trodde jag skulle göra något liknande det och detta är vad som kom ut: en pseudo semi auto pistol kan eller fotografering både skott på en gång, seprate eller i en explosion som läge.Fördelar:Bra utbud för en semi-autoRAM-...

Semi auto gummiband pistol

detta är en instructable om hur man gör en trä semi auto rubberband gun. Jag har gjort mina egna mönster och jag designadeDetta gummiband pistol i 3D på vectorworks 2008 för en klassprojektet. Detta är en komplex växellåda och det är ganska svårt att...

Knex Mini Semi Auto gummiband Gun (MSARBG)

Här är några instruktioner till min K'NEX MSARBG eller Mini Semi Auto gummiband pistol. Utan någon ytterligare adjö, låt oss gå direkt till instruktionerna.Steg 1: Saker du behöverSaker du behöverSteg 2: Handtag, kropp, hjul och trigger Här är handta...

Den semi-auto, Blowback Pistol instruktioner!

Här är den långa väntade semi automatisk blowback pistol av blå mulle, äntligen göra en fullständig utseende. Att föra en verkligen semi automatisk bakåtblåsning mekanism som enkelt kan sättas in i ett gevär plattform. Den dominerar lätt någon inomhu...

Lager för bunduk's semi-auto rbg pistol

detta är ett lager till bunduk's semi-auto rbg pistol. Det OK om du är stadig men lite vinglig om du är skakig,Fördelar:För ökad bekvämlighetkan stabilisera ditt målanvänder inte många bitarser ganska cool!Nackdelar:Kinda vinglig om du är ostadigEn m...

Storm 222 V1.1 knex pseudo semi auto gevär

Hej killar, detta är min tredje instructable, och tredje av fem i storm serien. Jag anser att detta gevär är först i sitt slag. Den använder en mekanism att jag uppfunnit, och en liknande en till detta släpptes av banan uppfinnare, men den använder s...

Hur man gör en lätt semi-auto Spud pistol från en brandsläckare plus räffla

Detta Instructable visar dig hur man gör en air kanon ur en brandsläckare och PVC och hur man gör en räfflad pipa utan några komplicerade maskiner. I slutet av detta Instructable, kommer du lära dig hur man gör en spud pistol som kan hålla ≤200 psi u...

Knex Pseudo Semi Auto pistol

jag väljer att ta ett annat synsätt på mech från min revolver och kom upp med detta. Den har en ganska anständig räckvidd förmodligen 30 fot. Den enda är con hittills hur mag ibland fastnar dvs kula bilderna tillbaka om pistolen lutar uppåt. Förmodli...

Min 76 skott semi auto pistol

detta är en stor, konstiga pistol, krediter går till Ednator55 för tidningen idén...

Knex Pseudo Semi Auto pistol Ibles

om någon vill mod det de kan. Det är bara en prototyp bara ge mig riktig kredit om du görSteg 1: Främre Bit och sidopaneler Alla skär blå stavar i det här steget och nästa behöver inte klippasSteg 2: Hantera, hammare Mech, Trigger, Steg 3: Partiell f...

Knex Freek semi-auto (K.F.S.A)

Det är en sann semi automatisk pistol. Dra i utlösaren drartillbaka av ram och avfyrar skottet.Är 30ft med 2 nya #64 gummiband. (potentiella spänna av 50ft)Om du lägger mer än 2 band, kommer du få mer utbud. Denna skjuter som du är stark. Du kan sätt...

Knex spaken åtgärder gummiband pistol

titeln säger det alla också sjuk Visa några andra mönsterSteg 1: gör den grundläggande mekanismen bygga grunderna ledsen för bildkvalitetenSteg 2: bygga spets detta är där gummi band hållSteg 3: fat bygga fatSteg 4: spaken bygga spakenSteg 5: bestånd...

Recension: Blå Mulles K'NEX Semi Auto Blowback Pistol

Jag låter bara videon tala för det är själv. BTW, jag säger inte att vapnet fungerar inte någonsin, men jag säger att det definitivt inte fungerade för mig. Välkommen att lämna en kommentar.-Röda boken av Westmarch...

Semi-auto K'NEX pistol

denna pistol är en 8 skott semi-auto gummiband pistol med en twist, dess gjord helt från K'NEX!!! När du tänker på det är det en mycket enkel mechinism, kom jag över det när jag försökte bromsa elden i en helt automatisk pistol (fullt auto pistolen v...

Knex Semi auto vector

-THE OVERALL RATING OF HAS TO BE NEAR 4.5 STARS OR HIGHER FOR MAKING AN 'IBLE!-VARFÖR: EFTERSOM OM BETYGET ÄR LÅG, VAD ÄR POÄNGEN ATT SPENDERA MIN TID ATT GÖRA EN "KOMPATIBEL?Hej alla, detta är min efterlängtade semi auto vektor. Detta är min post fö...

Verkligen Semi Auto

jag har läst igenom försöker hitta en K'nex pistol som är verkligen semi automatisk (och skjuter mer än 6 fot). Mitt sökande kom upp med ingenting. Jag menar verkligen semi-auto, en pistol som behöver inte pumpas sträckt. bultad, eller har en ram som...

Hur man gör en halvautomatisk gummiband pistol med en LASER sikte - handledning

https://www.youtube.com/watch?v=zSdHBbzvkf4&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en semi-automatisk gummiband pistol med ett LASERSIKTE du behöver! I dagens video ska jag visa dig en bra idé att min vän delade med mig och han bad mig att visa det i m...

Hur man gör en K'NEX halvautomatiska gummiband Pistol

I denna tutorial får du lära dig att göra en semi-automatisk gummiband pistol ur K'NEX.Beroende på gummiband använder du, pistolen kan hålla upp till ca 8 rundor med ammunition. Ett skott avfyras för varje dra i utlösaren.I en tidigare Instructable d...

Jonaboys semi-auto Knex RBG pistol

detta är resultatet av mitt försök att göra en "billig" (använder några delar) semi-auto knex rbg. (rubberband gun) Jag fick lite trött på att hitta Knex rbg kanoner som är bra men ta en gazillion delar för att göra. Dessutom, ser det inte så il...