Min lärare berättade för mig att gå flyga en drake, så jag gjorde.Med detta Instructable kommer jag att visa dig hur man bygger en diamant drake med lite matematik bakom den.

Jag fick i uppdrag av min lärare att bygga en drake med material jag har om runt mitt hus. Jag kan till exempel använda en plastpåse och några pinnar. gör sedan följande:

  1. Hitta yta.
  2. Hitta centroiden.
  3. Flyga din drake och registrera hur lång draken stannar i luften.
  4. Hitta en partner och rita yta vs tid i luften.
  5. Svara på följande fråga: tycker du att en drake med mer eller mindre yta kommer att flyga längre? Motivera ditt svar med matematik.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

MicroSlice V2 Aurum | En guld mini laserskärare & gravör.

MicroSlice historia började redan 2013 ett inträde till Instructables 2013 RadioShack Microcontroller tävlingen. MicroSlice V1 vann det stora priset och ange grunden för en framgångsrik Kickstarter kampanj några månader senare.Det har varit en spänna...

Min armband samling berätta om du tutorials

Hej alla! I detta instructable jag kommer inte att ahowing en handledning, istället jag kommer att visa dig några av mina armband så du kan berätta för mig om du vill någon tutorial, snälla kommentar :) Jag hoppas du gillar dem!Steg 1: Double cross f...

Hur du använder Epilog Mini laserskärare

Hej stötarna, idag vi kommer lära dig hur du använder den populära Epilog Mini laserskärare. Vi kommer att gå steg för steg från slår på maskinen för att med rätt inställningar för varje material.Här är en lista över de steg som vi kommer att gå över...

Fejkade Die skära klistermärken på en laserskärare - jag gjorde det på TechShop!

Som del av ett projekt, jag behövde die cut etiketter att ansöka till en punkt av köp display – när jag undersökt kostnaden för stansas klistermärken, de verkade rimligt tills jag fick veta jag skulle också behöva betala för en specialitet dö skära d...

BYOB-caddy - jag gjorde det på Techshop för min mans bday! (www.techshop.ws)

Så när vi är iväg till en kompis, jag trodde vi skulle gå i stil! Du vet jag allt om återvunnet material, men denna design. Jag kunde inte hitta något återvunnet och det var en present till min man.Så jag skulle splurg - men han ville fortfarande trä...

Dr Blinkenlights... (eller hur jag lärde mig att ha råd med BlinkM)

jag älskar tanken på BlinkM (individuellt adresserade RGB LED kontrolleras med 2 stift), men inte så mycket priset (nästan 15 pund varje!).Lyckligtvis, hårdvaran är öppen källkod och någon har gett ut en alternativa firmware (även om du vet var du sk...

Hur jag gjorde min awesome lego mansion

för posten att Visa jag älskar Legos, började jag spela med dem med min äldre bror när jag var 8 och har varit byggnad med dem sedan, på grund av den stora mängden Legos jag har samlat under åren jag bestämde att det skulle vara kul att göra en Lego...

Jag gjorde det på Tech Shop - School Project mini samhälle - www.techshop.ws

http://www.techshop.wsSo min son hade ett projekt han behövde göra för skolan. Han behövs att tillverka en produkt att sälja på en marknad på skolan. Vi gick till TechShop 3 skäl:1 - han älskar TechShop2 - hans produkt måste vara önskvärt och säljer...

Från skärmen till mig: att göra en prop

i detta, min första instructible, jag detalj hur jag (med hjälp) skapade en variant på en propeller från BBC Visa Torchwood. Stöttan i fråga är "Vortex Manipulator" hittade på handleden av kapten Jack Harkness. Nedan är en skärmdump från Visa ar...

Måla din egen bil för under $200 (eller hur jag lärde mig att älska Rustoleum)

jag har en 1971 VW Westfalia husbil buss. Det var i dåligt behov av en lack när jag fick den. Någon hade målat det med vad jag anser vara husfärg. Ingen bueno :( Jag bestämde mig för jag var tvungen att ta hand om den. Jag tänkte att jag skulle göra...

Trä svärd och hur jag lärde mig att älska läder-arbete

Min 6-åriga brorson har varit på mitt fall i nära 10 månader att bygga honom ett trä svärd. Även om jag ser honom bara några månaders mellanrum, varje konversation börjar och slutar med, "Hur är min trä svärd kommer?" Jag äntligen fick min skit...

Hur jag gjorde min Threadcakes "Huva" 3D tårta

här är mitt steg för steg handledning om hur man gör min threadcake inträde.Glöm inte, jag tävlar återigen att representera Portland i New York på TLC hitlåt, The nästa stora Baker! Den sista platsen på showen bestäms enbart av röster så att få stöd...

BackCam eller hur jag lärde mig att sluta oroa och älskar att inte behöva slå mitt huvud

att hitta behovet för att kunna se direkt bakom mig också så framme med ut måste använda tid för att vända ganska ofta (något gamla Bat-dräkten kunde ha använt innan halsen uppgraderingen), jag ville skapa något som skulle låta mig se bakom mig och l...

Mini-kärnkraftverk - gör en uretan form att gjuta betong

Detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde en uretan 3 del mögel som jag brukade senare gjuten betong.Steg 1: materialJag kommer att dela upp processen i 2 steg.Uretan mögel:2 av slät-på PMC-746, 1.5 Quart Ställ3D-skrivare att skriva ut mo...

Keg-Kart, eller; Hur jag lärde mig att sluta ta saker på allvar och älskar dunkla projekt.

i början hade jag ingenting i åtanke men allmänna utformningen av manöverorganet riggen och hur det passar in i fatet, inga mått eller mätningar. Alla komponenter i detta projekt gjordes på plats och med utan föregående planering annat än av hur det...

Kul med en Arduino, eller hur jag lärde mig att älska myrobotlab programvara...

Hej alla! Jag är så glad över min använder myrobotlab programvara ( http://myrobotlab.org/ ) att jag faktiskt gjort en video om det första. Jag har varit intresserad av 3D-skrivare för en tid nu och kan knappt vänta med att ha min egen, för bara en a...

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Alan Walker - sjunga mig att sova - Piano handledning

Besök OnlinePianist - https://goo.gl/hGIdf6Vill du spela "Sjunga mig att sova" av Alan Walker på piano? Lätt - bara att följa denna tutorial!"Sjunga mig till sömn" (ibland förkortat SMTS) släpptes i maj 2016. Det var Alan Walkers först...