Min mest flexibla gymnastikSe Steg
Relaterade Ämnen

Min mest beundransvärda familjemedlem

denna verksamhet riktar sig till 5: e klass studenter att integrera konst verksamhet med en beskrivande skrift lektion. Eleverna kommer att skriva ett beskrivande stycke om en familjemedlem som de beundrar, och sedan en klasskamrat kommer att använda...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

Hur man knyter min mest användbara Cobra Stitch form: The Bunny Loop

detta är hur man knyter den snart att vara berömda bunny loop. ; ) Detta är min design. Det är i grunden en serie av justerbar loopar som du kan använda att lash/fästa saker tillsammans. Lätt att göra och extremt mångsidig....

Detaljerad monterings anvisning av Rostock Mini Kossel 3D Delta skrivare

Om du gillar detta Instructables, snälla hjälp mig genom att klicka på "Rösta!" längst upp till höger. Du kan också "Favorit" mig... Tack så mycket!Denna Manual är baserat på den utmärkta manuella släppt av www.think3dprint3d.com, anpa...

Mini korallrev Ring - polymerlera

Detta är en handledning för en färgglad mini korallrev ring - perfekt för sommaren!Material:En stor boll av sand färgade polymerleraSmå bitar av färgglada lera - skrot lera är perfekt! Eftersom det finns en hel del fina detaljer, kommer du vill använ...

AK-47, M4 carbine, hagelgevär och min nya mag-desighn

jag vet det är inte en Instructable men jag bara visar er bilder på mina mest hög kvalitet vapen. AK-47 är den jag tog isär för mg på kedjan pistol, MG bildspel. Jag ge lite beröm till s0lekill3r för hagelgevär broms åtgärden grejen(För att betygsätt...

Flexibla 3D utskrift

För kursen teknik för Concept Design (TfCD) vid TU Delft visat vi en ny teknik genom en prototyp.Utgångspunkten för våra Instructable var idén om utskrift hårda och mjuka material i en utskrift med en billig 3D-skrivare. Det är möjligt med en mycket...

LEGO minitåg transformator

detta är den absolut min mest komplexa mini transformator. Om du gillar att bygga och leka med det, låt mig veta, som jag tycker om glädje av mina händer.Steg 1: motor Steg 2: Kol bil Steg 3: Personbilar Steg 4: omforma There you have it! hoppas du n...

Steampunk glasögon görs med hjälp av min tidiga handledning

tänkte att jag skulle slänga upp några bilder på de två sista glasögon som jag gjorde.Jag hoppas att få lite leverantör utrymme och kanske köra några workshops och demonstrationer på Steam världsutställningen i Dearborn, MI i år så jag är ramp upp pr...

Min bästa fäste legender kartor

mitt namn är {TUS} SAURON på Stronghold legender, jag har gjort ett par hundra anpassade kartor för spelet och detta är en presentation av de bästa.1-5: kung Race 2: inspirerad av {LOD} Classic original kung ras, detta är min all time bästa karta. Ko...

Min Makin grejer Space

bra arbetsutrymme krävs för att göra bra projekt. Detta är mitt. Förhoppningsvis ger detta andra några idéer för sina egna utrymmen.Steg 1: Fritt utrymme Först jag var tvungen att rensa ut en tillräcklig mängd utrymme i garaget. Sedan monterade jag e...

(En annan inte så Mini) Millennium Falcon Popsicle Stick modell

Åh vad en skillnad en lång helg gör!Hej alla, detta nästa projekt detaljerna stegen för att göra den snabbaste hunk av skräp i galaxen - en Millennium Falcon mini popsicle stick modell.Tillverkas av Corellian Engineering, blev ljus fraktbåten det mes...

Den mest awesome mejsel racket någonsin

Hej mitt namn är Patrick från Patricks verkstad och idag jag ska visa dig hur jag gjorde min mest awesome mejsel rack någonsin, låt oss komma igångSteg 1: först måste några trä jag använder en skrot pjäs jag har på handen den mäter 1 "x 3" och d...

Den mest professionella privatdetektiver

Människor hyra privata utredare för en mängd aktiviteter inklusive makars övervakning, allmän övervakning, corporate utredningar, bakgrundskontroller, saknade personer, och andra. Orsaken människor hyra privatutredare för dessa arbeten är att de är i...

Avancerad borstlös Power Systems för små elektriska skotrar

avhandling: det är möjligt att konstruera en mycket kraftfull, effektiv och lightweight personlig rörlighet enhet med hobby-grade utrustning för under $400. Detta belopp kan vara drastiskt mindre beroende på de särskilda behoven i byggare. Detta är m...

Lägga till diod-klippning snedvridning till en gitarrförstärkare

här är ett relativt enkelt sätt att lägga till några "bita" i din gamla gitarrförstärkare.Förstärkaren överväxel och snedvridning uppnås vanligen med signal klippning--trycka vinst tills signaltopparna huggs av. "Riktiga" tube overdriv...

3D Laser skär LED Star

När jag var barn, hade min familj en klassiska julgran topper i form av en 3D-stjärna av perforerad metall med klar plast poäng. Någonstans längs vägen, jag fik befria för den och nu jag beklagar det, eftersom det var vackert.Geometriskt, var det en...

Äpple pussel #7 med bonus!

Detta är den sista delen i min serie 7 delar på äta ett äpple en ay i en vecka,Jag kommer att sammanställa denna serie i en samling som du hittar här.Detta är förmodligen den mest flexibla Instructable gjorde på det sätt som du kan göra det i någon f...

Animerade akvarell karta för Cycle Tour/tävlingen videor

IntroduktionJag alltid registrera GPS spår av min cykel expeditioner, samt ofta inspelning videos, så när jag går någonstans intressanta jag vilja kombinera två när jag kommer tillbaka hem. Efter att ha kommit över Ståndares vackra akvarell kartor, v...