Min rosa monsterSaryns första Halloween. Barakka och Saryn som på rosa monster.
Relaterade Ämnen

Mini rosa potatis kanon

Steg för steg om hur man gör en mini rosa potatis kanon. Det är gulligt och det fungerar!Steg 1: Samla materialMedicin flaska, vattenflaska, igniter/sparker, penna tube, limpistol, färgglada hockey tejp, hårspraySteg 2: Borra hålBorra ett hål i den i...

Min sjungande monster

jag kommer att berätta hur man får obegränsad mynt på min sjungande monsterSteg 1: Få i AppSteg 2: Chang din tid 2 dagar i förväg Gå till dina inställningar allmänt sedan datum och tid och om det sätts på automatiskt inaktivera somSteg 3: Gå tillbaka...

Alla hjärtans dag Mini rosa Cupcakes

Om det är alla hjärtans dag eller någon speciell dag - dessa "Ros" dekorationer för mini cupcakes är lätt och roligt att göra. Dekorera ett gäng och göra en hel bukett.Steg 1:"Rosen" görs genom att rulla en längd av strawberry "Fr...

Mini Origami Monster

Rätt om du läser detta då du förmodligen intresserad av hur jag gjorde ovanstående bilden origami monster.Den inspiration som ledde till att göra den här killen är typ av en rolig historia. Tja, är det roligt i min värld. Det kan inte vara roligt att...

Hur får Diamonds i min sjungande monster!

Hej alla! Jag vet detta är egentligen inte min typ av "ämne" sak, men jag gör det för att hjälpa nya spelare. Om du någonsin köpt en monster ägg i MSM, då vet du du kan påskynda inkubering med diamanter. Problemet: du har förmodligen inte diaman...

Mini rosa cupcake

söt, enkel, snabb och delish!LIVSMEDEL-cupcake-frosting-red starburst (eller anyother godis du kan platta ut och mögel)-gröna gum drop (eller ditt val)-sockerVERKTYG-skärbräda-liten kniv-rullande stiftROSOR-mikrovågsugn 1-2 starburst för 10-15 SEK (s...

Min rosa klänning

Jag dokument inte steg för steg i den här klänningen, men det är toppen av ett mönster och en annan botten som motsvarade den klänningen jag drömt. Blanda mönster kan vara roligt och du kan skapa unika och en av en slag ser!Denna klänning är gjord av...

Min sjungande monster Glitch

Steg 1: Steg 1 Öppna upp app och scratch biljett, men slå inte samlaSteg 2:Steg 3: Stänger app och bort från hem barSteg 4: Du får en andra chansSteg 5:...

Animatronic ögongloben Monster

jag började med en ögongloben hänger på min dörr. Jag ville fortsätta temat ögongloben och beslutat att göra en animatronic ögongloben monster. Detta monster skulle ha en mänsklig kropp, men skulle ha en gigantisk ögongloben som ett huvud. Det var ga...

Chili Ristra Monster

för chili tävling jag beslutat att göra en chili ristra. Men jag ville sätta en twist på det så jag beslöt att göra en chili ristra monster med lite mer karaktär. Denna korsning mellan en Muppet, kusin It och en chili ristra kan konstrueras på mindre...

Merv Math Monster och vänner

Hej!Detta är min lurviga monster marionetter. De är grov runt kanterna... Men barnen älskar dem!Här är:Merv Math Monster (blå) och vänner Alphonse (grön) och Rebecca (lila)!Som barn älskade jag Sesame Street och jag tycker om att sprida glädjen i doc...

Louie: En Amigurumi Monster

en massa människor verkar rädd att prova amigurumi och jag ville göra något ganska naivt men som fortfarande hade hyfsad effekt och kan få andra entusiastiska över denna typ av virka arbete.Ange Louie, samma namn som jag gav till min monster.Han är b...

Lavendel-Rose Isis Duo - kärlek attraktion lugnande magiska avkoppling Anti-kliar aromaterapi Ritual bad

om du gå till min Etsy shop - Heliga Oaks alkemi att beställa denna produkt - kommer du att få 1 flaska min förtrollade lavendelolja & 1 tunt rosa av Isis påse.Min ros av Isis dospåse säljer för $6,00 US dollar och är en upplyftande blandning av röd...

Robot Monster utrymmehjälm

jag har alltid älskat B-film klassiska "Robot Monster". Inte bara var agerar sub par, men den ursprunglige monstret var bara en kille i billigt gorilla kostym bär utrymmehjälm. Eftersom jag redan hade en billig gorilla kostym, tänkte jag jag sku...

Hur man gör Pearl Drop örhängen med rosa pärlor och gyllene trådar

Många av er kanske fancy rosa pärlor. Så idag skulle jag vilja göra ett par rosa pearl drop örhängen som är fulla av kvinnlighet och elegans. Nedan visas steg om hur man gör pearl drop örhängen.Steg 1: Nödvändigheter för pink pearl drop örhängen:0,5...

Jeweled mosaik Faberge stil ägg, min Version -

Hej- och tack för ditt besök min instructable om hur man mosaik en Faberge stil ägg.Som ni kan se från min gruppfoton, gjort jag nyligen flera Faberge stil ägg som en mosaik utmaning projektet med vintage trasiga strass smycken, antika och vintage kn...

Monster fisk grotta av skiffer plattor

så, jag har varit ett fan av denna webbplats för ungefär ett år nu. Jag tänkte det var dags att gå upp och bidra med något... Detta är mitt akvarium fisk leksak dekoration grottan monster kille sak.Saker du behöver:1. en plastbehållare2. skiffer plat...

Hängande Monster Plushie

Detta är en snabb och lätt att göra monster plushie med en hängande rem, det är bra för att använda upp skrot bitar av päls tyg och jag har utformat dem att se bra hand eller sys på en maskin.Instruktionerna är lagt ut steg för steg, men läser dem al...

Snow strumpa Monster

detta är min strumpa monster leker i snön.Den är tillverkad av en enda strumpa, ett par knappar och några härlig fyllning.Oh ja, tungan är från en annan strumpa jag förstört tidigare.De är riktigt kul och lätt att göra, normalt tar mig en timme eller...