Min Sparkley TMNT (barn Mutant Ninja Turtle) kostym!Min lilla flicka är 16 månader gammal, och med serietidning kärleksfull, tecknad titta på, aldrig kommer att växa-upp föräldrar, kunde inte hon har bara det standard ganska söt prinsessa kostym för halloween i år. Jag gjorde hennes dräkt förra året och i år skulle vara annorlunda. Idén kläcktes från sin fars insisterande att hon har vapen tillsammans med min kärlek med glitter och exploderade därifrån.

Flera resor till JoAnn tyger, Använd tyg färg, glitter och akryl medier från Jerry's Artarama och min sparkley TMNT (barn Mutant Ninja Turtle) föddes! Jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gjorde att skapa det! Lilla Malte kunde inte komma över hur mycket hon skimrade och ofta visade sin uppskattning genom att försöka ta ut mitt öga med sin glitter ninja vapen. I efterhand hennes far kanske inte har så mycket att säga i nästa års kostym...

Relaterade Ämnen

Teenage Mutant Ninja Turtle kostym (barnets kostym)

en av våra favorit saker är Halloween, i år vår dotter ville vara en banan, då en specialförband dude och då och då och då. Det bästa med att vara ett barn är att du kan ändra dig så många gånger du vill med föga betydelse. Hon bestämde sig (hittills...

Teenage Mutant Ninja Turtle kostym

Det senaste året, gick min son till en födelsedagsfest där födelsedagsbarnet fick en Ninja Turtle skal som en gåva. Min son älskade det, och ville ha en! Jag visste att jag hade material hemma, och förmågan att göra ett skal till min son som såg lika...

Sköldpaddorna Teenage Mutant Ninja Turtle kostymer och masker

detta är en handledning om hela Ninja turtle samlingen. Jag gjorde skalen, öga masker, bröstet lappa, byxor, maskot huvudet och latex mask. Jag kommer inte få alltför mycket i latex mask i detta instructables men jag kommer att göra en separat en. Ja...

Teenage Mutant Ninja Turtles - Trifecta: Michelangelo TMNT fotsoldat och April O'Neil

alla tre kostymerna var skräddarsydd av min bror, fru och mig. Viktigaste mediet som "bundna" allt tillsammans var färgad silvertejp. Bara inte tid att skriva en fullständig ste-för-steg.Bild 1: Vi nu strid för dam i nöd - April O'Neil (Michelan...

Teenage Mutant Ninja Turtle (TMNT) paljetter prydnad

Paljetter ornament är verkligen kul att göra, och jag har velat göra Teenage Mutant Ninja Turtle paljetter ornament sedan förra året. Jag beslutade att ge då en gå. De är stora dekorationer för din julgran eller när som helst på året.Om någon av rikt...

Teenage Mutant Ninja Turtles skal DIY

I grund och botten detta är en handledning om hur man gör en sköldpadda skal och jag kom upp med mönster till gör den. Jag bestämde mig för att jag ville vara en Teenage Mutant Ninja Turtle för Halloween och behövde ett skal att gå med min kostym. Ja...

The Teenage Mutant Ninja Turtles Costume

The Teenage Mutant Ninja Turtles and Master Splinter home-made group costume. Detta projekt var för stor för att skapa en steg för steg instructable så jag la bara bilder i ordning från början till slut av avsnittet så att du kan se stegen för att sk...

Teenage Mutant Ninja Turtles

förra året avslutade jag min personliga favorit sköldpadda, Mikey. Det tog mig 1 år att slutföra kostym, men det kunde inte vara bara en sköldpadda. SÅ var det ett måste att jag slutföra sina tre kolleger. Efter 2 år från födelsen av idén att skapa n...

Lätt Ninja Turtle kostym!

jag gjorde denna kostym en stund sedan för superhjälte dag på min skola så jag kommer att åter göra stegen i en miniversion (med färg och andra redigering sofwares).Material:-Ninja turtle mössa.(Jag fick min på spencers men du kan hitta många online,...

Teenage Mutant Ninja Turtle: Raphael

Har du någonsin velat skapa en Ninja Turtle huvud? Tja, jag gjorde och det blev bra! Jag gjorde ett Ralfiel huvud och det är en av de häftigaste saker jag har gjort, även om det är min första gången att göra en 3D-modell. Nog om mig, kan nu komma til...

Teenage Mutant Ninja Turtle karaktär mästare Splinter kostym

detta är bara några bilder att visa min mästare Splinter kostym. Jag gjorde detta med papper mache huvud, lurviga brunt tyg och svart och vitt kände. Håret är bara lösa bitar jag fick på en loppmarknad för.25. Outfiten är ett enkelt svart och grå rep...

Arduino Teenage Mutant Ninja Turtles pumpa

Denna tutorial ska show dig hur man skapar en färgglad TMNT pumpa! Det kommer att fokusera på design och programmering av LED som lyser upp pumpan.Material:1 Arduino Uno med USB-kabel och 9 V smet Energialternativ3 150 ohm motstånd1 RGB LED4 jumper t...

Teenage Mutant Ninja Turtle virka marionett docka

detta är en 18 tum höga handdocka/docka, alla gjorda från virka. Jag använde G krok och rött hjärta garn. Mönstret kommer från Kathleen Early webbplats, garn konst: http://www.kathleenearly.com/ Klicka på "Mönster" på den vänstra ramen, sedan &q...

Teenage Mutant Ninja Turtle sekret kapseln DIY

http://www.youtube.com/watch?v=vKENCdxVFsMThis är en instruktions video om hur man gör en TGRI sekret kanister replika, från långfilmen. Detta är ett billigt, snabbt, roligt lätt sätt att göra en cool prop, dekorationer eller tillbehör till din Cospl...

Teenage mutant ninja turtles ritning

detta är en tmnt ritning av Raphael som jag drog några månader ago.i gjorde ingen spårning!...

Ninja Turtle Sai vapen

Jag gjorde min son en Ninja Turtle kostym för Halloween, (Raphael), komplett med rätt vapen. Dessa vapen är naturligtvis sais.För detta projekt använde jag följande produkter:EVA FoamStyren plastPVCLäderHittade bitarna från tidigare projektBrytknivLi...

Ninja Turtle luvtröja

Hej killar, detta är en Teenage Mutant Ninja Turtle luvtröja. Jag har gjort två videor för detta DIY, den första som kommer att förklara hur du kan förvandla din hoody och den andra en kommer att förklara hur man gör mönstret = D njuta!!!Steg 1:...

Hur man gör slem (Ninja Turtle sekret)

Steg 1: Titta på videon!Hej, titta på detta! Det finns en trasig kanister av muterade sekret läcker ner i kloakerna! Men oroa dig inte för denna klibbiga slem är giftfri, och det är så lätt för att göra, 3-åring kan göra det!Titta på denna video att...

Ninja turtle bilnyckel

hur skulle du vilja ha coolaste bilnycklarna någonsin? Glöm nyckelband iv fick du 1 bättre. Du kan men det chip som låser upp bilen inuti en leksak! Jag använde en ninja turtle leksakSteg 1: få leksakendu behöver en leksak som du gillar, tycker är hä...