Min speciella Chao Pan Rice(made from left overs)lätt att förbereda Chao Pan ris till frukost. Allt du behöver är 2 msk av matolja, lök, vitlök, lämnade över ris, stekt skinka hackad, stekt hotdog hackad (om önskat), ägg, ostronsås, salt och krydda efter smak. Första, sautee lök och vitlök. Sedan Lägg ihop ris, stekt skinka, stekt korv och rör om 5mins. Sedan lägga ägget och rör om igen sedan tillsätt ostronsås, salt och krydda efter smak.

Relaterade Ämnen

Dust Cyclone made from a Traffic Cone

This is my first try at a Dust Cyclone separator A La' a home made dust deputy. Liksom många före mig jag tittat på damm ersättaren och tänkte att jag kunde ha en spricka på att bygga en själv.Inget särskilt knepigt eller större färdigheter som krävs...

A simple lamp made from laminated wood

Hi everybody!I min utbildning att bli licensierade trä/metall butiken lärare fick jag bygga många saker. Ett av uppdragen var att experimentera med laminerade böjt trä. Vi bör göra en rund del, en del gjorda av en solid bit med skära skåror, och förs...

Awesome Night-Light Castle/ Taj Mahal Made From Old Fabric

Detta är en super lätt men tidskrävande uppgift, som du kan göra en supercool nattlampa eller lampa nyans för alla rum. Det finns många olika sätt att göra detta men bäst skulle vara med trasa och sy den i fläckar runt strukturen på lampskärmen. Om d...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Achille le grand (a lamp made from fire extinguishers)

As some of you already know, I love turning objects into something they are not. Med mig, en skruvmejsel blir en gaffel, en basket blir en väska, en burk blir citron juicepress, en jerrycan blir en talare, gamla godis förvandlas till coola smycken oc...

Toy Steam Boat made from Recyclable Material

What you need:6 - 8oz burkar8ft av kopparrör1 - såg som kan skära koppar1-stora kan (som en energidryck kan)1-två liters plastflaska1 - betydelsen av duck tape1 - exacto kniv1-runda pinne ungefär två inches i diameter.1) skär helhet i din stora energ...

Old Camera Style Lamp made from scrap, Fullmetal

Hello,Here´s en annan lampa i´ve tillverkad av skrot och carpartsDet blev utseendet på en Vintage filmcamera wich jag verkligen gillar, på grund av det smutsiga krossat glaset med gravyr det ser mycket mer används och ursprungliga vintage.Thats inte...

Graefin 10 a small dinghy made from cardboard

Hej gjorde jag en liten segling jolle med ovanliga material. Jag använde en gammal plan från thJag gillar att använda saker som "ramlar av lastbilen" eller behöver ingen. Jag har hittat några ark från 10mm papp med en honeycomb liknande struktur...

Mini Pecan biter

Vill du göra något snabbt och enkelt för semestern eller kanske en familjefest? Eller kanske du vill ha bara en snabb efterrätt att tillfredsställa din cravings. Ja, är detta den perfekta lilla receptet som passar dina behov. Dessa små, lagom storlek...

Skapelser från min dungeon av El

här är några av mina senaste projekt jag har gjort och hittade bilder på mig datorn.I ingen speciell ordning finns:Brian maj replika treble booster. (gjord för en vän).Peizo buffert/mixer för akustisk gitarr.Fuzz face klon i en böna kan (bröder julkl...

Mini Buck Rogers Thunderfighter

en annan sena 70-eran Starship - Buck Rogers' Thunderfighter från den 25: e-talet..Thunderfighter eller helt enkelt Starfighter är den viktigaste strike fighter jorden försvar direktoratet mot drakoniska riket. En variant av detta är Quad fighter, si...

Hackat Pan och Tilt kamera montera

så min syster lyckades bryta en pan och tilt kamerafäste och naturligtvis trodde pappa kan fixa detta.Efter att ha suttit på min pappas verkstad var bänken ett tag han hade en gå på det och kunde inte räkna ut hur man fixar det så det över på mig som...

Alastor Mad Eye Moody kostym med Anamatronic öga

I år min son ville vara Alastor "Mad Eye" Moody från Harry Potter för Halloween. Eftersom de inte säljer en kommersiell kostym för detta (och det är funner att göra våra egna), beslutade vi att lägga den tillsammans med en glidande bionic eye. D...

Hur man gör en Polymer lera Mini bok

Detta är ett lätt belästa hantverk för en mini polymer clay bok. Du kan göra en liten bok med omslag från någon av dina favoritböcker som är nära ditt hjärta eller göra dem för en bokmal vän. Du kan göra dem någon önskad storlek och de kan vara en ny...

Hur: Baka Mini pumpa kakor

Synopsis: Dessa mini pumpa kakor smakar fantastiskt och kommer att göra din THANKSGIVING oförglömlig!Prenumerera: https://www.youtube.com/channel/UCxiXyVlCf0fPKCeq...KANAL: https://www.youtube.com/channel/UCxiXyVlCf0fPKCeq...TWITTER: https://twitter....

Hörselkåpan hatt (tillverkad av en gammal tröja)

vad du får när du tar en wooly, urvuxna tröja och rulla upp på olika sätt? En hörselkåpan hatt! Inga fler hattar som inte täcker dina öron! Ingen mer öronmuffar över kort hattar! Hörselkåpor är byggda med hörselkåpan hatten! Du behöver inte oroa dig...

Hur man gör Mini tårtor

miniatyr tårtor alltid ser bedårande och imponerande – men är de som mycket svårare än vanliga tårtor att göra? I vissa fall kan de vara ännu enklare - Läs vidare för några olika metoder för beredning.1. använda miniatyr tårta kastruller – detta är v...

Ceviche de Tiquicia (Costa Ricas Ceviche)

reste jag till Costa Rica mitt första år på college och jag blev kär i landet och dess mat. När mina klasskamrater i studien utomlands program var ute i barerna och de turistiga platserna jag lära sig att vara användbar i köket. Min värdfamilj, lärde...

Göra en råttfälla Mine

i detta Instructable jag wll att visa dig hur man gör en råttfälla gruvan med en tripwire. Denna lilla skönhet kastar en massa airsoft pellets eller andra små artikel med hög hastighet mot din olyckliga offer (som ska lära din lillebror att stanna ut...