Mina målade/Modded Nerf vapenbestämde jag mig att sortera av mod några av mina nerf vapen på grund av ett krig som jag skulle ha i min skog. Jag spelar airsoft och jag hade ett par extra taktiska rails liggandes så jag heta limmade dem på. Jag också spray målade två av mina vapen både av ett dar, blå och silver tiger camo. Jag heta limmade rälsen på. Dessa är bara tre av mina vapen!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min Modded Nerf Recon CS-6

min modded Nerf recon, vad vill du tänka?Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4: Nya steg...

Förvandla en Nerf pistol till en airsoft pistol (fungerar med mini eller vanlig nerf vapen)

jag har alltid velat ha en airsoft pistol men aldrig ville spendera pengar på en. Jag beslutade att ta en av mina många nerf vapen och förvandla det till en airsoft pistol. Det är mycket lätt och billigt.Steg 1: material Nerf gunNerf dartPenSteg 2: S...

Min nerf vapen

alla mina nerf vapen...

Modded nerf Gun

detta är en modded nerf pistol. Det är en nitefinder, jag tog ut mer luft restrictors än andra människor och målade det svart, jag modded våren och jag omfatta en hel del av pilar i mitt paket. Jag har också skapat min egen ammo holder på framsidan.....

Hur du mod nerf vulcan

Ive gjort lite forskning och har grunda ute hur till mod nerf pistolen. Jag ingår också något annorlunda för batteriet att hålla det svalt och hindra motorn från smältande. Vissa andra människor är sannolikt bättre än mig på detta i detta fallet modd...

Hur till super mod Nerf Nite Finder

Hej alla nerf fans! I detta Instructable kommer du lära dig hur man "super mod" Nerf Nite Finder.UPPMÄRKSAMHET ***När du är klar modding pistolen kommer att skjuta mycket snabbt och trotsigt kunde ta någons öga ut. Var försiktig när du är i krig...

Hur man gör Stefans för din Nerf vapen, sätt #1

dag jag ska visa dig hur man gör Stefans för din Nerf Guns. Vi kommer att göra typ med BB: s / pellets.Steg 1: Vad du behöver vad du behöver:Skum Backer RodLimpistolPellets/BBSaxförst måste du skära FBR i 1_1/2 i. eller 1_3/4 tum band.Steg 2: Räta (f...

Min version av Huskers nerf papper armborst - föraren Slayve

detta är min version av Huskers nerf papper armborst. Jag kallar det Slayve föraren (anpassad stavning). Den har ett bestånd, en foregrip, färger och massor av ammunition lagringsutrymme. Om du vill ha en instructible fråga bara....

Hur till mod nerf dart

ok, detta är en instrucable som talar om hur till mod nerf dart.efter ca 175 kulor sparken måste du pulver dem igen.pulvret (du behöver) kommer att öka intervallet, och maktSteg 1: samla saker enkelt få pulver, servetter och en nerf dart(s)Steg 2: mo...

Min primära Nerf vapen

detta är huvudsakliga nerf gevär använder jag i strid. Våra nerf krig är alltid inomhus så modifierade vapen inte behövs. Detta nerf gun har en acog räckvidd (binokulärt), en ficklampa, en granatkastare (arbetar) och en laser/ficklampa optik. Detta k...

Min nerf vapen som har ändrats

alla dessa vapen har ändrats, på camo longshot finns det en olika fat än i min andra bildspel, gul longshot är mina bröder som jag modifierat den för honom.vapnen som finns i detta är 2 longshots, 1 recon, 1night finder och 1buzz bee shot gun.Om du v...

Min modded nerf dart:]

ok så jag lekte med min första nerf gun och jag ville visa varje kropp hur cool dart är så här de är!...

Söta Mod: Nerf Gun fat

detta Instructable på allvar kommer att öka din pistol prestanda. Om du gör det rätt. Allt du behöver är bara ett fåtal material och lite tid. Det finns några bättre fat mods där ute, men här är för dem med en liten budget. Och det fungerar ganska br...

Hur till Mod Nerf skiva

Steg 1: material Nerf skiva och svart sharpieSteg 2: Mod Färga den helt svart så det blev skit hela detSteg 3: U R klar du kan använda detta så att folk inte kan se där det gick i mörkret...

Hur till Mod NERF Zombie Strike Doublestrike Blaster vara handled-monterad

Jag är tillbaka! Tyvärr, ingen kombination låsa idag, men det bör vara nästa. Hursomhelst, min bror fick mig en NERF Zombie Strike Doublestrike blaster i julklapp, och jag bestämde mig att ändra den för att handled-monterad!Steg 1: Demontering och sk...

MIN RALLY bil MODS

min RALLYBIL men med MODS och andra saker läggas till. OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL, ÄR JAG GLAD ATT SWAP VÄN KODER. Följ mig....

Min konkurrent 4 Mods

The konkurrent IV av JonnyBGood är en stor knex pistol, så gå bygga det just nu. Jag ska vänta.... på allvar. Gör det.Gå. Nu.......Åh, Hej. Välkommen tillbaka.Jag trodde du glömde mig.Tja, hur som helst, är detta min mods till bössan. Njuta av.Steg 1...

Hur till mod nerf elit kulor

hoppas du njuta av det!Steg 1: Först måste du en nerf elit kula och en tummen please.Steg 2: Andra ta orange eller grön spets.Steg 3: Nu bör det se ut så här.Steg 4: Nu, få tummen tack Aline det precis som så...Steg 5: Nu sätta tummen tackel i kula.S...

Mini USB drive mod: nycklar

detta är en mod som kommer att ge dig en söt liten USB driva upp till 4 gigabyte! Detta är också riktigt små. Ha kul och hoppas ni gillar det!EDIT: USB-enhet kommer att fortfarande arbeta och hålla minnet när du är klar. Det finns ingen anledning att...