Mini akut El backupdetta tillbaka upp hjälper du ladda din bärbara dator, telefon eller andra elektriska enheter i varje nödsituation.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Akut Survival Kit

Fire! Våra förfäder har hålla sig varm med det i över 400 000 år. De vackra gamla apa män kallas homo erectus hade definitivt vissa färdigheter. Dessa dagar allt du behöver göra är att hitta din lokala butik, köpa en tändare eller tändstickor och bam...

Hur du formaterar en Partition i Windows

Idag i den moderna världen, har lagringsenheter vuxit i lagringskapacitet, minskat i storlek och kraftigt minskade kostnader. Nästan alla lagringsmedier behandlar dessa saker kallas partitioner. En partition är i grunden en logisk uppdelning av det t...

OFF THE GRID

när jag bodde på gården; utöver normal hushållsapparater hade jag en vedeldad ugn för matlagning och uppvärmning, powered en PTO generator för när det var vindstilla och en väderkvarn för hydro och vatten när det var vind, men inte mycket i solenergi...

Vakna upp ljus 10 + watts LED

detta instructables är en extention av Sunrise väckarklockan av. Krediter för den ursprungliga idén och krets gå till medlemmen. Jag anpassat bara det till mina behov och material till hands. Den instructable i länken erbjuder väckningsservice ljus m...

Stargate Gong

Ka-whoosh sonic skimmer som leder dig till en transcendental stat. Tekniskt inte en gong men en Stargate-formade cymbal innehavare som du kan använda som en middag klocka. Kan också användas högtidligen i praktiken av antikens konst.Så få det på, ban...

Silphium Origami

Enkelhet, storlek, menande, symbolik och kreativitetom alla markerade grunden att jag riktade och kom slutligen till en avslutning på en av historier mest älskade må bra symbol Heart. Detta kan tyckas alltför enkelt för de flesta, samtidigt som den ä...

Hem övervakning

Funktioner· Övervaka spartanska 650 säkerhetssystem· Övervaka hem brandvarnare· Monitor overhead garage· Övervaka temperatur· Monitor för ändringar till nätverket· Skicka e-post och textmeddelanden på varningstillstånd· Fjärraktivering av brandvarnar...

Göra An Emergency Kit

göra din egen nödsituation kit behöver du sakerna ovan. Jag använde (i mitt fall) en gammal golfbag min pappa inte ville använda (kontrollera att du har tillåtelse av dina föräldrar att använda det först) och jag hade sånt lim och sax och papper och...

3ModeStove Mini - Camping / akut spis

Mode1: Wood Gas (12V fläkt tvingas TLUD)Som en fortsättning på min hobby att bränna saker i burkaruppstod detta projekt från min fascination för trä gasar TLUD (Top Lit Updraft) spisar. Jag gynnade fläkten tvingade alternativ (läge 1), som producerar...

$10 DIY 12v batteribank (akut Backup)

Om din camping, vandring, cykling eller tusentals andra utomhusaktiviteter chanserna är det kommer att bli en tid när din telefon eller annan enhet som en action kamera, tablet eller ens din USB powered ficklampa är döende och din miles eller till oc...

Solar Backup för HP mini

detta är en solar batteribackup för min HP mini 1032NR. Solpanelen är ganska liten så ladda är mindre än snabbt, jag inte har testat det ännu men jag antar att det kommer att ta i närheten av en vecka eller så. Det är allt OK, hela kostar mindre än $...

Mini altoids akut brand kit

detta instructables skulle hjälpa dig när du behöver brand eller en basSteg 1: saker du behöver * en låda med altoids* naglar* fosfor* applikatorer* magnet* ljus* nylon* aluminium* servetter* papper* mini stock* marknaden du* botemedel* svetsa buggar...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

Akut poster på en tumma driva Version 2.0

Några av er kommer ihåg "Emergency poster på ett Thumb Drive" Instructable jag publicerade i februari 2009. Jag fick en hel del kommentarer från många av dig och det verkligen rörde upp en hel del diskussion.Motivering- Det är väl dags att göra...

Min Bug ut väska / grå Man version

Hej alla. Jag ville bara dela med mig av min bug ut väska/survival pack, och dess fortsatta utveckling. Detta "vänners kompatibla betyder inte att förolämpa eller förnedra någon om vad de tycker är bäst, eller om jag tror att min är den bästa väskan...

$3 akut Solar Radio

För att hedra alla mina goda vänner stilla över i Japan har jag beslutat att skapa en Instructable för en $3 Emergency Solar Radio. Det är en stor sak om tsunamin, nuclear smälta ner eller zombie invasion. Plus att det är riktigt söt när den tas in i...

Camping / akut Toolbox

detta är ett mycket praktiskt "Fyll den och glömma det" camping box. Denna idé är bra om du är en ivrig husbil, eller om du behöver en nödsituation beredda survival kit. Jag blev sjuk och trött på att försöka packa ryggsäckar och redovisade gym...

Monkey fist akut armband

detta är min första vänners kompatibla, så jag hoppas ni gillar den. Jag har läst monkey fist Knut ibles och jag tänker inte på åter hashing monkey fist. Detta är ett sätt jag göra en akut armband med 550 para sladd. Jag hade svårt att räkna ut hur m...

Akuta tips för efterlevande nästan hur som helst

Jag älskar att se andra skapa och dela sina kunskaper, det är därför jag gillar Instructables så mycket. Hittills har jag varit ganska nöjda att kolla in andra projekt och vara förvånad över spänna av ämnen visas här.Att ha tjänade mitt land som en C...