Mini bärbar Stereo BoomboxDetta är mitt nya projekt. Dess en bärbar mini boombox drivs av två lm386 chip och par 8ohms 3watts speaker.hope du gillar det .du behöver två högtalare, själv bygga Lm386 förstärkare, tråd, batteri klipp och adapter och bit kartong.

Se Steg
Relaterade Ämnen

2.0 Bärbar Bluetooth Boombox

Detta instructable är på att bygga en 2.0 bärbar bluetooth Boombox.För detta bygga jag anskaffas delar lokalt samt från Kina.Jag har gett två basport längst ned i detta bygga. Högtalaren drivs av en 12V 7Ah förseglat bly syra batteri och har Bluetoot...

Mini bärbara 5V med USB-A-port

Mini bärbara 5 Volt med USB-A-port är idealisk för Arduino och fler elektroniska projekt som behöver 5 volt för att arbeta. Detta projekt är monterad på en rund PCB på 16mm i diameter med en insats av 9 Volt och produktion av 5V via en USB-A-port.Ste...

Min bärbara arbetsstationen

Detta är min bärbar arbetsstation för små elektronik hobby byggnad. Jag kommer att inkludera en 12 Volt strömförsörjning från SLA-batterier, en Dremel(knockoff), lödning järn, uppladdningsbart batteri, cigarettändaruttag, spänning display vägg vårta...

Bärbar sol Boombox/laddare

Hejså detta är min första instructable, några tips för att göra det tydligare eller fastställa dessa instruktioner är välkomna. Jag studera maskinlära och inte för djupt in i elektronik men försökte mitt bästa. Om du har några förbättringar, Känn dig...

Min bärbara elektroniska komponent Tacklebox(PECT for short)

detta är min bärbara elektroniska komponent Tacklebox.Jag kan ta det vart jag än går. (Jag förmodligen föra det på min nästa semester)Här är hur jag gjorde den.Steg 1: Delar som behövs jag har faktiskt talja-box i julklapp, men du kan nog få en på en...

Hur man gör mini bärbar högtalare

Gör Mini bärbar högtalare för billigt!Du kan driva upp bärbara högtalarna med usb Plug! Dess behov 3-5Volts!Och du kan använda denna högtalare överallt!Kan göra det!Steg 1: Hur man gör det!Du behöver:-lödkolv-tråd-2 högtalare 3 watt (du kan få gratis...

Spjällådan Radio/bärbar Radio / Boombox

Hej allaDetta är min första instructable!Jag sluta brukar med massor av saker jag köper över året. Högtalare, radio förstärkare du namn den, jag har det.Så vad gör du om du har alla det bstuff liggandes?Gör en bärbar radio för din verkstad! Eftersom...

Min tub! Stereo sub woofer högtalare för iPod- och mp3 andra versionen (med batterier och USB-laddare)

min kvartalet insikt är en komplicerad mer av prejudikat men det är inte null för svårt att inse.Formulera av två self powered fall stereo till batterier återuppladdningsbart med möjlighet att ladda iPod-via en tagna USB matas från samma batterier.De...

12V mini, bärbar, mobil strömkälla:

Att hitta en tillräckligt liten för att dölja, ännu strömkälla kraftfull nog att mata din lysdioder är inte lätt.Denna tutorial ska show dig hur man bygger ditt eget 12V strömkälla för din DIY projekterar.Ingen chock, ingen lödning, inget lim!Under m...

DIY Mini Bärbar Fan

detta är ett enkelt att snabbt sätt att göra en batteridriven fläktSteg 1: Vad du behöver-En on/off knapp-ett 9 volts batteri klipp (om du inte har en kolla in min instructable på hur man gör en genom att gå till min sida och titta under min instruct...

Mini Bärbar Fan

sommaren kommer mycket snart och det betyder att de varma dagarna är vanliga. Sommaren är bra men den intensiva hettan är ibland ett problem.Att njuta av sommaren har jag beslutat att bygga min egen bärbar fan.Detta instructable är mycket lätt och pe...

Hur man gör en bärbar bluetooth boombox

Detta blir en tutorial på hur jag byggde min Bluetooth boombox, detta behöver inte vara så komplicerat som min boombox, eller om du är avancerad jag elektronik, du kan göra det bättre än min. Det är ganska lätt att bygga, måste du bara veta grundlägg...

12 volt bärbar stereo

Dessa 12 volt stereo kylare är ganska cool och lätt att göra. Jag kör detta på ett 12 volts system använder en förstärkare för att driva högtalarna. Jag la en switch på utsidan av kylaren också. Dessa är bra för camping, tailgating och på bakgården....

Kartong bärbar stereo

denna stereo inte är mycket kraftfull men fungerar bra med mp3s & kanske IpodsSteg 1: material~ Lilla kartong~ super lim~ gamla uppsättning hörlurarVERKTYG~ kniv eller saxSteg 2: Steg 1 Med den lilla rutan ta en sida & avbröt det att matcha ritnin...

Mini bärbara ipod-laddare

jag har en jailbreakad ipod touch 3g, så om det tar slut makt måste jag åter jailbreak det, jag använder min ipod mycket i skolan så jag gjorde denna lilla laddareSteg 1: verktyg verktyg:liten platt huvud skruvmejsel (att ta 9v batteri isär)lödkolvli...

Att göra spisar av konservburkar (liknar min bärbara BBQ)

så när du vill heta kalkonbröst, eller kokt korv, beställa upp!, du kan få att när du vill! Ja, jag menar när du vill! Så ta min enkla steg till din förvåning!Steg 1: material um... du behöver...En plåtburk med en 4" diameter,del 1 fyrkantig fot av a...

Min bärbara ipod laddare eller någon grej

jag gjorde detta och det kan debitera gadget som har en USB-kontakt...

Hur man gör en mini bärbar penna pistol/launcher

det är mycket enkelt att göra. Först måste du ta en penna isär. De enda delarna du behöver från det är röret och bläckpatronen. Skär röret i halv eller vilken storlek du önskar. Snitt gummi band så i stället för en loop, det är en lång strand skär gu...

BÄRBAR MINI LAB i en ryggsäck

Jag är en by pojke, arbetar som ingenjör utanför min egen stat. Varje år jag glida hem till två eller tre gånger, från hassle och jäktet i stadslivet så att jag kan koppla av och njuta av i den naturliga skönheten i min by och fars gård. Under min vi...