Mini Cadillac kroppTack alla, som detta Instructable var en av de 1: a plats av upp! Tävlingen. Jag uppskattar stödet!

Detta Instructable täcker byggnaden av mini Cadillac karossen som jag kopplade till skotern jag rida med Krewe av den rullande Elvi. Vi är ca 120 killar som klär sig som Elvis och rida små, motoriserad skotrar i ett par av New Orleans Mardi Gras parader och andra evenemang under hela året, exempelvis The kör av tjurar. Varje ryttare är uppmuntras att pimp ut sin skoter. Jag bestämde mig för att denna Elvis vill rida en miniversion av hans episka rosa Cadillac.
Jag försökte ta ett stort antal bilder för att illustrera den process som jag genomförde. Jag inser nu att jag kan ha missat ett par passande stunder att fånga en teknik eller process som kan ha varit hjälpsam... ledsen. Om du har frågor om ett visst steg, gärna meddelande dina frågor till mig och jag ska försöka mitt bästa att besvara dem. Förstå att de flesta av vad jag gjorde för att göra detta var väldigt nytt för mig. Jag trodde helt enkelt ut processerna för början och om jag hade några frågor, jag ringde några hobby butiker eller järnhandeln i stan för lite råd. Jag är glad att det kom ut ganska nära vad jag hade förväntat mig. Jag hoppas du gillar vad jag gjorde här, och att kanske jag har inspirerat dig att göra en bygga egen. Denna teknik skulle arbeta på ett oändligt antal artiklar - inte bara mini bil organ.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Teardrop Trailer

jag ville bygga en liten (18-1/2 "x 39-1/2" x 19-1/2" kropp), skala Teardrop Trailer dra bakom lilla skala 1955 Cadillac skoter som jag gjorde för att rida i en New Orleans Mardi Gras parade. Jag är medlem av The rullande Elvi (ca 120 killa...

Mina pengar att spara vanor

Jag är en sparsam, "på en budget" typ av tjej. Här är några sätt har jag lyckats nypa pennies genom åren.Steg 1: Jag lärde mig att sy Jag kan inte berätta vad en värdefull färdighet sömnad har visade sig vara.Jag tog en $60 nybörjare sy klass på...

Ändra en Mini-B USB-kabel att driva ett bifogat GoPro Hero3 (med skelett bakdörren)

jag fick min GoPro Hero3 till jul, det är en fantastisk kamera. Men lämnar batteritiden något att önska. Visst, du kan köpa en massa extra batterier och byta ut dem med jämna mellanrum, men om du tar en tidsinställd - du verkligen vill inte flytta ka...

Mini test dummies

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en mini test dummy.Steg 1: material -3/16 tums borrspets-Lego Mini figur huvud-Lego Mini figur kropp-tång-2 1/8 tum neodymium magneter http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001KUOKPA/ref=dp_o...

Ikosaeder Form

Mitt mål var att göra en stor sfär med några platt plan att skapa en rund form som är nästan klar, med minsta bländning så jag kunde fotografera in i centrera av det. Fördelarna med en ikosaeder över en sann sfär är att du kan göra det med ett minimu...

Få en starkare brygd från din My Kcup

jag älskar min kaffebryggare från Keurig och om du är lik mig du förmodligen njuta experimentera med andra icke färdigförpackade kaffe blandningar som inte finns i KCup form. Det är där "My KCup" tillbehöret kommer in. För de obekanta gör det at...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Deathstroke Cosplay

Efter att ha avslutat den andra säsongen av TV-serien "Pil", visste jag att jag skulle behöva göra en Deathstroke kostym. Medan frestas av begreppet konst för orättvisa, fanns det för få tydliga bilder av det, så jag bosatte sig på Arkham urspru...

Elven archer

Gick till goodwill och hittade kläder som såg ut som de kunde rekonstrueras till en udde, stövlar och handskar...Steg 1: UddenJag dela upp stora sammetslena klänningen i hälften, avskurna armar och sydde upp ärmhålen. Jag vek omkring en tum på varje...

Sopbil kostym

När min son var fortfarande i Kinder... handlar en del av deras lektionen om "Gemenskapens Helper". Var och en av dem fick en roll. Först var jag frustrerad när jag fick veta att han tilldelades som en sophämtare. Jag vet att barnen hans ålder s...

Valp Fairy kostym vingar

om dess ett tillfälle för kostymer, varför inte göra din fuzzy varelse till en mytisk en med dessa faerie vingar? Med knappt någon kostnad och bara lite skicklighet kan du göra några vingar för en hund (eller något annat, verkligen) oavsett storlek.J...

LEGO Man kostym!

Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre mån...

Öka din verklighet med iTorch raspberry pi ficklampa projektorn

UPPDATERING: Den 3 maj - spela Minecraft på den nyare iTorch :)UPPDATERING: Ny iTorch 3D tryckta version! & & Äntligen lagt upp några filmer, hoppas du gillar dem. :)Inlägg av ITorch mediedelning.https://www.Facebook.com/Photo.php?v=29239404759309...

Halo 3 Scout hjälm

I detta Instructable, jag kommer att visa er hur jag gjorde en bärbar Halo 3 Scout hjälm. Detta är min första Instructable och min första Halo hjälm. Jag tänker inte säga att detta är bästa vägen att gå om att göra en av dessa dåliga pojkar, men det...

Kolossal Pirate kostym

Jag är en av de människor som går en liten bit över toppen för Halloween. Vi konstruerade en ganska utarbeta pirat inredning förra året. så behövde jag allvarligt uppgradera min kostym. Jag tänkte att konstruera styltor skulle ge några jätte-ness och...

Framtida soldat/Android dräkt från mestadels återvunna material

detta Instructable krönikor bygger på en Halloween-kostym för min 11 åriga son.Du kan redan äger de flesta av dessa material och verktyg. Jag gjorde. Nedan är vad jag använde, föregås av rubriker om de köptes, begagnade, etc.Köpt material:Plast solda...

Dumbledore kostym

för manteln, jag köpte några billiga grått kläde och spåras en mantel form runt min sons kropp som han lade på tyget. Jag skär ut och sydde på baksidan till framsidan, lägga trim längs framsidan och ärmar. Framsidan har en groda-typ knapplås att håll...

Hur man gör en Handheld laserpekare

det finns flera olika sätt att göra en hand höll Lasern Pekpinnen. I detta fall kommer vi att skapa en av ett organ som ficklampa.Nu kan dessa lasrar vara mycket farligt. Jag byggde en som är enda 5mw och kan inte bränna, men för om $5-$10 mer hittar...

Kort styrelsen segelflygplan

segelflygplan är roligt, små flygplan, som du är oftast gjorda av tunn frigolit eller trä. Kort styrelsen segelflygplan är å andra sidan lite mer stark än frigolit, men tyngre. Använda vanliga gamla skokartonger, våffla lådor och andra kartong lådor...