Mini IC för modulen för atmel2051detta är en enkel layout för en atmel 2051 eller 4051 IC, detta är bara en modul som har återställningsknappen på samma ic.

tanken med denna modul är för att lära sig 2051 progrmming, jag vet att der är tränare moduler ut der, (jag menar jag har 2), men under min utbildning, jag gillar paratiicing med servon motor eller andra saker, så jag föredrar en modul dats anpassningsbara, istället för att använda en bröd boared, som senare måste du ta bort, och rearange och stuf...

Så denna modul är grunden kretsen för IC 2051

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino Mini-Shields

Detta är en uppsättning av enkel, liten formfaktor, mini-sköldar som jag skapade nästan av en slump. När jag gjorde mer och mer av dem, insåg jag att de kan vara riktigt användbara. Det som började som ett sätt att använda vissa reservdelar, förvandl...

LEGO NXT Laser gravör

Efter att ha sett några laser gravörer på Instructables och deras intrikata resultat bestämde jag det skulle vara värt att bygga min egen maskin för att göra några trä skyltar och konstverk. Jag bestämde mig också jag ville att det skulle vara lätt a...

Dansa anmälan nätverk

ända sedan skolan hör jag regelbundet vänner säger "Jag är ledsen jag inte tog mer elektronik / programmering / web dev klasser och verkligen lära sig att använda den." I de 3 åren jag har varit i skolan, jag känner att jag har lärt mig mer prak...

Bluetooth kontrollerad Arduino RC bil

detta projekt är något som jag började för min Microcontroller klass. Vi var i uppdrag att plocka antingen Arduino eller Raspberry pi och sedan få MCU styra en RC bil eller göra något fancy med en RC bil; Sedan när vi bestämt vad vi ska göra skulle v...

Enkla atmosfäriska satellit

det finns många enkla och bra Raspberry pi projekt där ute, men få är lika imponerande som orden "atmosfäriska satellit". Det låter svårt, vetenskapliga, förvirrande. Men faktiskt, det kan vara mycket lätt. För under 100 pounds, kan du ta foton...

Mobil robot kontrollerad med bluetooth

Denna gång gick jag om att bygga en liten mobil robot som kan styras med min Android-telefoner bluetooth. Roboten använder en Bolutek BC04 bluetooth-modul som kopplats ihop till en Arduino UNO.Steg 1: BC04 Bluetooth-modulenModulen BC04 kan vara koppl...

WiFly RN-XV modul - Wireless Arduino styrelsen Tutorial - Intro

har du någonsin velat göra din arduino har trådlös förmåga? Ville ansluta din robot till din trådlösa router för åtkomst via det lokala nätverket? Följ denna lilla tutorial jag har satt ihop och du kommer vara på väg på nolltid!Vad du behöver:-Arduin...

CNC maskin kontroll uppgradering på en Budget

Har du en gammal hobby malning maskin sitter sysslolös på grund av låg prestanda eller ens en ny maskin som inte kom med en handkontroll? Eller vill du bara din maskin att köra snabbare eller styra den med en stationär Macintosh? Med detta instructab...

Arduino Robot V2 (snabb) också röst kontrollerat

Detta är min andra version av min arduino robot efter "Bygga din första robot". Min andra versionen är något komplicerat förhållande till min första en men erbjuder bättre funktioner. I detta instructable kommer jag för att visa dig hur man bygg...

Smart avstånd mäta Tape v2

Efter att publicera upp v1 med mitt projekt begärde många människor en mer detaljerad instructable. Så jag bestämde mig att börja med en ny med lite uppgraderingar till min tidigare instructable.Vad är det här?Väl dess ganska enkel det är bara en ers...

Smart avstånd mäta Tape v1

Efter en månad av tentor beslutat jag äntligen att komma med ett nytt projekt. Jag hittade gamla kretsar som ännu inte byggts. Och beslutat att börja bygga, väl mitt projekt är ganska enkel. Jag byggde detta upp förra helgen morgonen med en kopp te i...

Hur man skapar en öl flaska LED VU-Meter

skapa din egen öl flaska LED enhet volymmätaren!Detta instructable visar dig hur du skapar en LED ölflaska VU-Meter. En volymmätaren enhet är en enhet som används för att visa en relativ volym av ljudsignaler. I princip blir ljudet omvandlas till ele...

Hur man överför min sensordata till cloud server eller IoT WIZ550SR modulen

Jag vet WIZ550web lösning för övervakning. Nyligen kommer WIZ550SR modul att tillkännages genom WIZnet.Så genomfört jag en firmware för WIZ550SR av WIZ550web SW ändring eftersom jag kan hantera en ursprungskod enkelt.Du kan veta status för utrustning...

LCD-UI modulen

till LCD-Användargränssnittet modul är en 8 x 2 bakgrundsbelyst LCD med en mini-joystick, en extra "stora röda knappen" och en bicolor LED för ytterligare feedback. Det är ett enkelt sätt att lägga till interaktivitet i projektet. LCD är HD44780...

Altoids Mini Motion Tracker

Uppdatera November 29: extra basstation mod instruktioner!Alla som var i grundskolan under de 2000-talet förmodligen kände någon som hade en av dessa SpyGear tracker system. I själva verket, om du hade en, var du förmodligen den coolaste killen i sex...

BAYMAX: Min första Python projekt

Jag har haft detta på / av-förhållande med lärande att koden i flera år (ok kanske tio år). Jag har dabbled i detta och att plocka upp några Java script här, HTML, klipper av VBA och praktiska kunskaper om alla manor industriell logik kontroller. Det...

ESP8266 Wi fi modulen förklara och anslutning

Hej.Jag är Matej och i detta instructable jag ska visa dig hur du använder modulen ESP8266 Wi-fi. Jag vet att det finns en hel del videor och forum tala om hur du använder denna enhet, men ingen av dem var colorfull eller lätt enaugh att förstå. Jag...

Mini Bluetooth resväska (återvunnet vatten högtalare)

För några månader sedan, kom jag över många uppsättningar av hoppande vatten högtalare som hade läckt ut alla eller de flesta av vätskan. Jag kunde fylla på och försegla ett par uppsättningar men många skadades bortom reparation. Jag trodde dessa hög...

Mini XY Laser gravör

Som en av de mest praktiska kit i Makeblock plattform, XY Plotter fungerar som en ritning robot i sin ursprungliga form och en laser gravör efter tillägger en add-on pack. Makeblock XY Plotter har varit mycket hyllad i olika utställningar, till exemp...