Mini "mesh ball med stickor" hänge

Jag är i sociala medier:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjc...

Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/

Facebook: https://www.facebook.com/diywithmoon?ref=tn_tnmn&...

Pinterest: https://www.pinterest.com/diywithmoon/

Twitter: https://twitter.com/diywithmoon

Relaterade Ämnen

Funky Om Nom Nom hänge med godis örhänge

Hej Fellows,Jag brukade vara en gamer i Mario & Contra dagar. Jag har inte spelat mycket sedan dess och tills touch baserat rörlig gaming revolution. Och det kom ett spel så ont att det kan döda din tid utan att du ens veta om det.. Det kallas "S...

Hur man säkert akvarium Mesh lock med magneter

detta DIY-projekt är för dem som behöver att säkra deras mesh akvarium lock, men utan att alltid ångra eller titta på de fula låsning eller icke-låsande klipp!Detta är inte en DIY som sparar massor av pengar eftersom de icke-låsande klipp är bara någ...

Magic 8 Ball med hjälp Esp8266 och I2c LCD-skärm

Jag trodde det skulle vara lite roligt att göra en Magic 8 Ball med en Arduino och en i2c LCD-skärm, så här är några instruktioner på hur man gör detta.Steg 1: Saker du behöver Arduino av någon typ (jag använder en esp8266 men det finns ingen anledni...

Heart Shaped Mini ost hamburgare med pommes frites

jag hade gått till sängs och försökte tänka på vissa instructables jag kunde göra för ett par av tävlingen. Jag undrade om någon hade gjort några ätliga mini ost hamburgare. Jag fick upp gick online och sökte instructables se. Nope! Jag var så upphet...

Mini gul muffins med Jam glasyr

Vem älskar inte en tröstande MINI gul cupcake? Denna gång, med en twist!Steg 1: ingredienser-1-1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl-1/2 tsk bakpulver-1 tsk bakpulver-1/2 tsk salt-3/4 kopp vit, granulerad socker-2 ägg-1 tsk vaniljextrakt-1/2 dl raps-ell...

Mini morot muffins med kryddad Cream Cheese Frosting

fram till nyligen, jag liksom glömde att morotskaka existerade. Löjligt, jag vet, men morot var aldrig en smak som begärts av mina vänner och familj när jag gjorde dem cupcakes.Och sedan mina föräldrar beslutat att köpa en 10 pund påse morötter rätt...

Mini väderstation med Attiny85

I en nyligen instructable Indigod0g beskrivs en mini väderstation som fungerar ganska bra, med två Arduinos. Kanske inte alla vill offra 2 Arduinos för att få fukt och temperaturavläsningar och jag kommenterade att det bör vara möjligt att göra en li...

DIY hemgjord Mini trä svarv med Drill handverktyg

Hemgjord Mini trä svarv med Drill handverktyg mycket enkelt och billigt.Du kan visa steg för steg hur man gör en mini svarv med hjälp av en borrmaskin. Jag vänder ett par bitar och sedan göra ett litet verktyg som hanterar....

Hemgjord Mini svarv aluminiumlegering med Slide CNC linjär kullager Motion uthärda

Hemgjord Mini svarv aluminiumlegering med Slide CNC linjär kullager Motion uthärdaDelar och verktyg:Wood MDF 200 mm x 650 x 20 mm2st SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2st 500 mm 20 mm linjära skenor1 st 530 mm x 140 mm x 12 mm Aluminium le...

Hemgjord Mini svarv billigt med aluminiumlegering och linjära skenor bild CNC

Hemgjord Mini svarv billigt med aluminiumlegering och linjära skenor bild CNCmycket lätt och trevlig arbeteMaterial och verktyg:4 st SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2 st 480 mm 20 mm linjära skenor1 st 600 mm x 120 mm x 12 mm Aluminium l...

Inslagning en mini mag-lite med paracord

Wrap din mini mag-lite med en lätt paracord wrapSteg 1: material behöver du en•Knife eller sax•Lighter•den mini mag-lite•6.5 fötter paracordSteg 2: starta wrap göra en liten Knut på toppen sedan starta din första maskan. du tar den lång strängen och...

Plattas en platta på min bänk med en Router

Jag hade en mycket trevlig platta som jag ville göra till ett soffbord. Jag tillplattad denna platta direkt på min arbetsbänk! Jag är glad att säga att plattas en platta av trä med en router var ännu enklare att jag trodde det skulle vara! Inte bara...

Hur man skapar ett halsband med ett hänge

detta är min första Instructable, så jag tänkte att jag borde börja enkelt. I den här självstudiekursen kommer många av stegen har bilder för att förklara hur man återskapa detta halsband eller ett liknande det.Min framtida svärmor introducerade mig...

Enkel $20 Disco ball med färgskiftande ljus!

Detta är en riktigt enkel, cheep, projekt som jag gjort medan du väntar på nyårsafton. Effekten är riktigt cool med ljus av :DJag har velat använda dessa färg skiftande ledde jag såg ett tag tillbaka. De kommer att ändra färg på egen hand utan en mic...

Min Knex Pistol med Sear-system utlösa

här är min knex pistol. Jag gjorde det efter att bli uttråkad med att se samma gamla killerk ripoffs om och om igen. Det är enda skott med en sear-system utlösare. Om du använder rätt band, kan du få det att gå ca 30ft.Detta är min första Instructabl...

Mini drill press med dc-motor

Hej, här visar jag en ny version av min mini drill press, speciellt utformad för PCB, men kan vara användbart både för borrning och slipning eller polering m.m...De operativa principen är enkel, två guider diabilder (låda typ) hade lagt grunden för b...

Lördag natt feber Mini Disco Ball

saknar du 70-tal - du längtar efter den bloss, plattform stövlar och blanka livsstil som visas i Saturday Night Fever? Väl sedan länge inte längre eftersom med denna enkla instructable, jag kommer att förvandla ditt vardagsrum till en natt club, din...

Barbie / min scen klä med Obi [blå]

jag gjorde denna klänning i min mode design klass. Mycket lätt!Allt jag behövde göra var att göra ett grundläggande rör klä ut en 6 x 6 tum kvadrat med blå jersey matterial. [Handsydda]Efter att denna tub klänning, svepte jag sedan en ganska prickade...

Mini papper mapp med dolda fack

sluta! Kasta inte det gamla-använt papperet i papperskorgen!Bild 1:Vänster sida: Detta är den smalare versionen. Jag rekommenderar inte den här. Om du vill göra det bara gå rakt föröver.Höger sida: Regelbunden virson * tummen upp ********************...