Mini papper mapp med dolda facksluta! Kasta inte det gamla-använt papperet i papperskorgen!

Bild 1:

Vänster sida: Detta är den smalare versionen. Jag rekommenderar inte den här. Om du vill göra det bara gå rakt föröver.

Höger sida: Regelbunden virson * tummen upp *
**********************************************************************************************************

Bild 2:

Den regelbundna version. Visar platser för mini bitar av papper, och det hemliga facket... shh...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord Fob med dolda fack

Hej Felllas,Jag älskar paracord nu och efter att ha gjort denna awesome nyckelring fob med dolda fack insåg jag att jag skulle ha försökt detta som min första paracord projekt ganska detta en, eftersom detta är mycket enklare.Du kommer inte tro mig o...

Hidden Treasure Box - inläggningar trä låda med dolda fack

detta fält har en inläggningar trä exteriör med en anpassad mermaid design, vadderat satin foder och hemliga fack i botten som hålls stängda magnetiskt och bara öppnas om du vet hur man gör. Jag tittade på en hel del historiska möbler för inspiration...

Foto ram med dolda fack

i detta Instructable jag vill visa dig hur man gör en dubbel användning fotoram.Det ser ut som en vanlig ram på framsidan, men innehåller ett hemligt utrymme i ryggen. Den kan användas att gömma saker eller helt enkelt ordna lite objekt eller minnen...

Multipurpose flytande uppställning med dolda fack

Jag ville ha denna hylla att tjäna mer än en syfte. För närvarande är det ovanför min arbetsbänk i verkstaden men det skulle också vara perfekt för någon liten utrymme över ett skrivbord.Jag tänker jag kanske flyttar den till mitt träningspass rum så...

Kaskad soffbord med dolda fack

Jag har precis flyttat från Maryland till Connecticut. Min hyresvärd och rumskompis i Maryland hade hela skjul full av verktyg, och tillåtna (och uppmuntras!) mig att göra full använda av hans stash. När jag beslutade att flytta, jag fick panik om fö...

Tidningsställ (med dolda fack)

Bygga svårighetsgrad: 1/5Bygga tid: 5 timmarKostnad: Ca $70Att vara en sann-blå aussie kille, hitta jag resor till toaletten tråkigt utan stimulering. Men jag tycker att förvara böcker och tidningar på golvet för att vara ett problem eftersom, som en...

Hur man gör en glidande bricka låda med dolda fack

Denna box har sneda hörn Snickeri som enkelt kan göras på tablesaw och förstärkt med splines. Insidan har en topp glidande bricka som flyttar till avslöja en lägre fack. När alla facken lyfts ut, avslöjas ett hemligt dolda utrymme för att dölja dina...

Mini Chalkboard suddgummi (med dolda krita lagring)

om du är den hem listig typ, jag bara vad att det finns något i ditt hus som du har täckt med svarta tavlan färg. Det finns massor av bra idéer att göra alla möjliga söta hem projekt med svarta tavlan yta. Men jag har ändå till se en lika inspirerand...

Dödskalle Ring med dolda fack

Detta är en snabb 3D tryckta ring som jag gjort med min son. Skalle del är gjord av 2 delar (låda och lock) så att du kan lagra lite artiklar i skallen för kul (eller kanske sticka en LED i där med en liten coin cellsbatteri för en glödande cool effe...

Bok med dolda fack (lätt)

lära sig att göra en bok med en hemlig gömma plats! Denna version är baserad på filmen "Det är ett underbart liv."Musik av www.pacdv.com/sounds/Varor och kostnaderna för material:Bok: Affärsföretagen av Tom Sawyer (klassiska inbunden från Barnes...

Geocache hänglås med dolda fack

jag ursprungligen gjorde detta att använda som en Geocache men du kan också använda det för att dölja något liten nog att passa inuti jag förmodar. Hängde låg på ett staket eller en cykel rack, det ser normala och de flesta människor ignorera det.Ste...

Dolda fack: "alternativ konst"

Hi guys, här en av mina poster för "dolda fack" tävling.Den bästa gömställen är naturligtvis de i vanligt webbplats. Detta är ett sätt du kan dölja objekt i ett "konstverk".Jag valde en snögubbe eftersom jag hade en hel del av vita spe...

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Dolda fack i ett mynt (med saker du redan har!)

En av de klassiska Spionverktyg är ihåliga mynt där vår hjälte (eller nemesis!) döljer vissa mikrofilm, micro SD-kort eller ett hemligt meddelande. I verkliga livet användes detta också av Sovjet, när de upptäcktes eftersom de var av misstag tillbrin...

En stol för min pappa {med namnet ingraverat.}

jag gjorde detta för min pappa som en gåva....

Dolda fack i vardagliga dörren

det finns två avgörande kännetecken som gör någon hemlig avdelning framgångsrika på att hålla din personliga tillhörigheter verkligt personlig. Först är att åtkomstpunkten facket måste gömmas ur sikte. Andra är att facket måste vara mycket lätt att k...

Multi dolda fack fotoram

Jag älskar dolda fack. Jag älskar också papper. Den här foto stomme har 3 dolda fack. En på vänster sida, till höger och en stor en på baksidan. Så finns gott om ställen att dölja något samtidigt hålla dina bilder satt på ditt skrivbord eller hängas...

Båt säng med hemliga fack

så min son fick för stor för krubba jag gjorde för honom ett par år sedan och jag började må dåligt för att göra honom sova på en madrass på golvet. Det påminde mig om typ av en scen från en film där de hittar det kidnappade barnet i ett rum med en g...

Bygga din egen dolda fack

https://www.youtube.com/watch?v=oj94JDAm8Jk&feature=youtu.beSteg 1: Att göra en egen dolda fack du behöver!I dagens instructables ska jag visa dig på nästa idén att göra ett gömställe hemma!Steg 2: Handgjorda mini gömmer sig med vin propp kan använda...