Mini potatis kanon med sniper modbeslutat att göra en mini potatis kanon, men att det var en smärta så jag har beslutat att göra en sniper version av den. Här kommer jag visa dig hur man gör det.

(huvudproduktionsmodell design från M82 Barret)

saker du behöver:
Kniv
Pen [urholkad]
hälften en penna eller rosenvatten lagring [jag är inte säker på vad det kallas...]
plastbehållare [att bifoga ditt öga]
2 TAC
igniter
borr
Drill
Tape [helst elektriska]

några bilder är dåliga och detta är min 1: a instructable yay!

{Varning: detta är ganska farligt, skjuter inte på människor eller djur {om inte tillåts av din region}

Se Steg
Relaterade Ämnen

Baby potatis kanon med lite Kick.

Så, jag hade byggt en potatis kanon 7 år sedan. Jag stilla använda den, men jag trodde det skulle vara häftigt att bygga en kompakt en. Sedan, såg jag ett par mini eller micro kanoner innebar att skjuta luft mjuk pellets, på webben. Sedan tänkte jag...

Hur man bygger en mini potatis kanon

detta är min första Instructable så om det är lite oklart behaga låta mig veta.OK så detta är hur man gör en mini potatis launcherSteg 1: stuf att kommer du nead. vad du behöver:1. ca 4 ish inches av 3 1/4 id (inre diameter) PVC-rör.2. en grill ignit...

Mini potatis kanon

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en kortkort-Potato-kanon för mindre än 10 €. En potatis kanon är ett pistol-liknande vapen som skjuter potatis, snö eller andra små saker som används som ammunition. Om du inte anger någon ammuniti...

[Mycket lätt] Väte driv potatis kanon med scratch

I detta INSTRUCTABLE jag GONNA berätta du hur till göra en mycket lätt väte drivs potatis kanonSteg 1: Material som krävs för Vi behöverEn flaska2 naglarLim eller fogmassaLaddare eller batteri90 armbågeEtt Pvc-röroch några Random verktygSteg 2: Väte...

Mini Dart för din Mini potatis kanon

Tja jag gjorde pocket potatis kanon från narpas instructable och det bränder otroligt väl kan jag tillägga. Jag gjorde lägga till en jet lättare spark ingitor att det i stället för engångskamera bara för kompakthet. Jag sköt spitballs över mitt hus n...

Potatis kanon (med utbytbara fat)

din kommer att göra en potatis kanon och som har inneboende faror så inte var en retard och skjuta detta på någon / något djur / något du vill leva detta är mycket kraftfullaSteg 1: delar ok här är vad du behöverPVC primerPVC cementsuperlimsandpapper...

Min potatis kanon

detta är min vackert inredda 1,5 i fat potatis kanon, det rinner av hårspray och har en flint sparker i gaveln...

Hemgjord Mini potatis kanon

du kan göra en liten potatis kanon snarare än stora clunky potatis kanoner.Material: medicin flaska, borr, penna tube, hårspray, häftstift, sparker från en lättare, potatis.Steg 1: Ta medicin flaskan, borra ett hål i den icke cap.Steg 2: Stick pennan...

Hur man gör en mini potatis kanon

när jag sköt potatis gick det 20 fot.Om du behöver någon hjälp, lämna en kommentar.Steg 1: materialMaterial:Tomma piller flaskaMatcherPenHårsprayKniv eller borrOch viktigast av allt,En potatis eller ett äpple. Min första gången att göra en jag använd...

Min senaste potatis kanon mods!

Min senaste Mods till min potatis kanon. Om någon vill ha en instructable på någon av dessa bara ask. UPPDATERING: Jag la en grill tändare i utlösaren för gevär lager så att det kan vara axeln avfyrade....

Air drivs potatis kanon från 20lb propan tank

Bygga av min potatis kanon i video-form.Steg 1: Bygga lista Rör3/4" t passande x13/4" rätt vinkel x23/4" hane-hane kort x53/4" hane-hane lång x13/4" till 1/4" x13/4" kulventil3/4" sprinkler ventil1/4" hane-hane...

Hemgjord potatis kanon

hur man gör en potatis kanon med lätt att få material (bränder bara en liten bit av potatis, inte hela one)Steg 1: material You will need:-En spruta-En liten, ihåliga metallröret (en kan hittas i en Staples RE-VU penna)-En potatis-En 3cm bit chopstic...

Potatis kanon Test av min största kanon skytte 800g Ammo

- Bäst gratis videor är härDetta är jag och en kompis ut testa min största potatis kanon.burk fiskbullar passar perfekt in i pipan så det är vad vi använder som ammo...med vansinniga resultat! Dess ett monster av en potatis kanon :)fler videor och in...

Mini rosa potatis kanon

Steg för steg om hur man gör en mini rosa potatis kanon. Det är gulligt och det fungerar!Steg 1: Samla materialMedicin flaska, vattenflaska, igniter/sparker, penna tube, limpistol, färgglada hockey tejp, hårspraySteg 2: Borra hålBorra ett hål i den i...

Air drivs potatis kanon

jag var tvungen att bygga en potatis kanon för en vetenskap projekt och behövde en där jag kunde få en konsekvent lansering styrka. Typiska hårspray kanonen skulle inte vara lämpligt för ändamålet så jag konstruerade denna luftdrivna launcher som en...

Hur man gör en raket för din tryckluft/potatis kanon!

Detta instructable visar dig hur man gör en raket-liknande projektil för en 1 1/2" tryckluft eller potatis canon.Det kommer att göras med fjäderbelastade party poppers gjorde under namnet "Let's Party!" som finns på Party City eller liknand...

Steam-Powered potatis Pistol Zippo(tm) Mod

jag skulle vilja börja med att ge kredit till robbtoberfest och hans Steam Powered potatis Pistol 1.0 design som kan hittas här:Jag vill också börja med att åter iteration hans säkerhetsvarningar som enheten har risker vid brand, ånga, tryck, metall-...

Pocket potatis kanon

jag har angett detta i pocket sized tävlingen. Snälla rösta på mig. och prenumerera gärna!IT fungerar bättre än annan potatis KANONER (POCKET SIZED) skjuter längre!Det är sex inches lång, och en tum bred. Den drivs med propan och en elektrisk sparker...

Haubits potatis kanon

Vänligen rösta för detta Instructable i den Epilog Laser utmaning!Detta är en två del Instructable utformad för att demonstrera hur man konstruerar 1) en hybrid potatis kanon kan påskynda en projektil till överljudshastigheter och 2) en cannon fäste...