Mini-POV-hattenjag tog den schematiska och teorin om ett MiniPOV2 och anpassat den för att göra en hatt för Halloween. Det är i grunden samma krets som en MiniPOV2 men med några olika komponenter att göra det passa bättre hatten. Som vanligt, ta jag aldrig dig tid att dokumentet saker som jag bygger dem. Jag är bara alltför glada att få projektet byggt. Så är vad du se en tillbakablick av vad jag gjorde, och vissa förändringar i vad jag skulle göra igen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D POV Clock from a HDD

I detta Instructable kommer vi att omvandla en gammal hårddisk till en 3D persistens av Vision klocka.POV klockor använder en enkel metod för att Visa tid på ett riktigt snyggt sätt. En POV klocka snurrar en uppsättning av lysdioder riktigt snabbt, v...

POV projektor

med denna kan du projicera du POVS bild på en vägg, tak, eller ganska mycket något!Det kostade mig ingenting, det är inte mycket robust, men det gör vad det ska göra.Steg 1: material detta tar inte många saker att göra.1. en POV (min är Ladyada's Min...

ATtiny85 POV Display

Första gången jag såg en POV (Persistence Of Vision) display var på en show kallad FAQ på TV. POV visningen bestod av en oscillerande axel med 6 lysdioder monterade på slutet av axeln.Sedan dess har jag alltid velat göra en själv, jag försökte göra e...

Hur: POV dricka Cam

Mina vänner gifte sig nyligen och jag trodde jag ville dokumentera part kul på ett sätt mer roligt än bara fotografera det eller videoing den.Jag nyligen fick en liten åtgärd cam för min DJI phantom och ville använda detta på något sätt.Strapping kam...

Ihållande Vision (POV)-2 sätt att spela -

efter trött på att söka POV handledning som inte klart och komplicerad, jag hittade till slut det bästa en. I detta instructable jag kommer att återskapa en POV (persistens av Vision) trollstav inspirerad av amandaghassaei's ursprungliga design. När...

Enkla POV w/Ardweeny - Persistence of Vision

detta är i grunden en remake av ett tidigare POV projekt men jag skalas ner liteOriginalet är från detta instructableHär kommer att ges till en släkting som har beslutat att hon är en honung grävling. Hennes inspiration är från en populär YouTube vid...

Arduino + lysdioder + fläkt = POV "APPLÅDER" sign

Jag såg dessa POV (ihållande Vision) enheter på andra Instructables och tänkte jag skulle vilja göra en och jag har alltid velat ha min egen "APPLÅDER" skylt. Nästa förbättring kommer att göra det gå på när jag kommer in i rummet. :) Kanske har...

ATTiny85 5 LED POV

Jag har lekt med tanken på att göra en POV leksak för ett tag och jag fick äntligen runt för att göra det. Detta är ett derivat baserade på vishalpar's utmärkta ATTiny85 displayen instructable. De viktigaste skillnaderna med min POV är att den är mon...

Lätt gitarr hjälte synth

vissa människor mod gitarrer för att kunna spela gitarr synth toner. vissa människor betala stora pengar för en riktigt bra midi program. men jag gillar många andra billiga-Olofssons ute gillar inte att betala för saker och så jag ger dig min instruc...

Använda 15pin Sidewinder Gameport via parallell Port

Detta instructable visar dig hur du kan få din gamla 15-stifts MS Sidewinder att använda igen. Jag hade en av dessa ligger runt huset och mindes hur mycket jag älskar knapplayout imitera den klassiska Sega Saturn kontrollern; dock har jag ingen dator...

Frontmonterade GoPro Shoei GT-luft

Alla gör det, nu kan du också!Jag bär en Shoei GT-Air hjälm när jag rider. Det är trevligt, men montering en GoPro är svårt. Jag gillar inte utseende eller känslan av en kamera bihang av sidan eller toppen. Dra och vind vindkantring skapas. Det gör h...

GUI kontrollerade ledde matrisen

jag fick nyligen en Arduino Uno, och det blev snabbt min favorit leksak. Efter att lära sig grunderna i hur plattformen fungerar, blev jag intresserad gränssnitt Arduino med PC-datorer. Efter att ha sett ett stort antal LED matrix projekt på Instruct...

Hur man gör en luffare Clown kostym

Man kan säga, "Vad är en"Hobo Clown,"?" Tja...En luffare Clown är:en ledsen och älskvärda luffare.Alla älskar dem.Hej, var det en haiku. Hur som helst, hobo clowner, komiska karikatyrer av förtryckta luffare och hobos, var populärt i d...

Bygga en elektronisk polyhedral die

tärning är roliga. Polyhedral tärning används i D & D är ännu roligare, särskilt i stora nävar i olika storlekar. Men en handfull är inte alltid praktiskt.Ända sedan jag såg den dragon ben elektroniska die wand annonseras i de ryggen sidorna i Dragon...

Mekaniskt expanderande kartong lampa - detta sätt upp!

jag kommer att visa dig hur jag gick om design och göra en riktigt snygg lampa, en lampa som är liten och svag för stämningsbelysning, och lång och ljus för praktisk belysning. Den har en inre counterweighted scissor-lift mekanism och en genomskinlig...

Arduino LoRa Sensor med InAir9B Radio

Här kommer jag att beskriva steg för steg hur man gör arbeta LoRa sensor med LoRaWAN stack baserade på inAir9B modul och Arduino UNO (samma får tillämpas på Mega).Har inte hittat en komplett handledning någonstans på webben och bestämde sig för att g...

Mini LED POV

Hej! Idag. Jag ska visa dig hur man gör en mini LED POV som gör remsor av ljus i luften!Att göra detta kommer att kosta runt 5$. Det är bra för barn, men de behöver hjälp av en vuxen göra det.Låt oss börja!Steg 1: Verktyg Du behöver:Löda.Wire cutter....

Bygga en POV, Propeller klocka motor

under tiden Propeller klocka av Bob Blick är känd lugnt bra i DIY samhällen http://www.bobblick.com/techref/projects/propclock/propclock.html .Vissa människor gör galna saker http://www.ledcontrol.narod.ru/eng/index.htm .Ett problem att bygga en kloc...

Min dotters första Halloween kostym. 1997

Detta är min nu 17,5 år gamla dotterJag gjorde detta mönster själv och jag kan inte vänta att dela detta med dig..;)Steg 1: Eftersom detta var gjort så länge sedan jag har inga bilder av själva processen.SAKER SOM BEHÖVS(Jag skriver detta Instructabl...