Mini Sculpey Jedi Master YodaYoda: "för att göra din egen mini sculpey Jedi master Yoda med detta instructable du måste lära dig. Herh herh herh."

Har du någonsin tänkt till dig själv, om jag bara hade en Yoda storleken på en tandpetare mitt liv skulle vara komplett? Idag är väl unge instructables Jedi din lyckliga dag! Med detta instructable jag guidar dig (och Yoda kan också) till att skapa denna kraft-tastic lilla killen för ditt hem, skrivbord, skola, klass och andra random roliga.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Sculpey Batman (grå & blå)

hälsningar Karl instructable missbrukare!Har du någonsin känt som att ha en liten caped crusader bevakning ditt skrivbord, kylskåp, arbetsplats eller andra områden? Behöver något sitter runt för att få ett samtal igång? Är du eller någon du känner en...

Amigurumi Master Yoda

så här är min senaste virka projekt – en liten master Yoda! Jag gjorde kroppen, armar och öron med salvia grön bomullsgarn. Den under tröjan och mantel gjordes från brunt och grädde akryl garn att ge en liten struktur skillnad, jag gillade hur det så...

Master Yoda

här är några bilder av en sculpy av Yoda jag gjorde. Jag hade inte nog att göra en steg för steg....

Roande död fisk Sculpey skulptur

Hej instructablevillias! Dagens instructable visar dig hur man gör en underhållande död fisk sculpey skulptur. Kul för ditt skrivbord, hem, gåva och mer! Låt oss komma igång!Steg 1: Material som behövs Material:Sculpey®Vit: S302 001Svart: S302 042Eme...

Super Mario Brothers med torra ben Dungeon "Snö" världen

Välkommen kära instructable Lovin ' användare!Idag kommer du lära dig hur du skapar din egen Super Mario Brothers med torra ben Dungeon "Snö" Globe! Jag vet vad ni tänker, vänta poofrabbit inte du bara göra Super Mario Brothers guldmynt "Sn...

Disney Infinity ljus FX batteri Mod

Disney Infinity som ett spel är inte riktigt min grej. Tiny Yoda med en ljus-up sabel är dock definitivt min sortens saker! Så, jag plockade upp en Disney Infinity ljus FX Yoda hoppas att mod siffran vara batteridrivna. Strömkällan standard är en ind...

Master(Ing) Yoda räkor Chips

jag älskar att experimentera med matlagning och göra det roligt. Jag är också en enorm Star Wars Geek så när jag var ute för thailändsk mat och de serverade oss en skål av dessa multi-färgade räkor chips jag såg en grön en och sa "Wow som ser ut som...

Yoda Papercraft lätt (2 D)

Instructable att göra Yoda jag lär dig!Detta är en mycket enkel papercraft 2D-projekt för alla åldrar. Detta instructable vägleder dig att göra din egen master Yoda!Steg 1: Material som behövs Material som behövs:SaxHålslagVitt limMässing fästelement...

Jedi Nagai Sentinel: DIY Star Wars Cosplay

Välkommen alla och till min snabb "Gör det själv" Star Wars Cosplay tutorial!Som en ivrig Star Wars fan var jag övertygad om att fylla en Jedi dräkt/Cosplay före frisläppandet av den Star Wars: The Force vaknar film. Eftersom jag ville skapa en...

Min PCB Making

Så beslutat denna lata gamla Geek (logg) att börja göra min egen PCB (utskrivavet gå runt stiger ombord). Det finns en hel del bra Instructables att göra detta men jag kunde inte hitta något att göra hela processen hur jag ville. Som några av er kans...

Tutorial: Hur man gör döda Master handskar! Läskiga ~

Hey en annan video mot fullbordandet av min döda Master dräkt xD kommer att utstationering vingarna eller scythe nästa!!! Som kan ta mycket längre tid ändå... Förhoppningsvis kommer att den färdiga produkten se fantastiska xDHur man gör oragami klor:...

Sy en Jedi eller Harry Potter dräkt eller kappa

detta instructable kräver en symaskin och kunskapen om med hjälp av en. Om du inte uppfyller dessa krav, bästa hitta någon som gör.HistoriaNågon bad mig göra en Harry Potter skola mantel. Det var storlek för ett barn. Vi kunde bara har köpt en för $3...

LEGO Jedi Starfighter

Hi det. Jag är ny på ' ibles, men jag hoppas inte bo en främling länge. Kolla in min profil om du vill veta lite mer om mig. Anywho, tillbaka till den "kompatibel på handen... få det? Till hands... NVM.Detta är min LEGO jedi starfighter, det tog mig...

Bärbar PVC Conduit antenn Mast

bygga denna bärbara antenn mast för användning i tillfälliga eller akuta kommunikationer. Möjliga applikationer inkluderar inrätta tillfälliga wifi för en händelse eller som del av en bärbar larmkommunikation station för amatör Radio Emergency Servic...

Göra en Yoda skrivbord prydnad

jag förvandla en Star Wars godis dispenser till en salvia skrivbord prydnad. Master Yoda visdom ska inte kasseras så lätt...Veden är claro valnöt med en torka på poly finish....

Vuxen Star Wars part

min man är alltid häftigt för mig, så jag använda sina födelsedagar för att visa honom hur fantastisk han är, i gengäld. Han är en Star Wars mutter och alltid har varit, så jag ville göra sin födelsedag minnesvärd sista November.Sammanfattningsvis gj...

Magic 8 öl 8 dubbelsidig Die

för min 8 år på jobbet, jag ville göra Magic 8 Ball som dör, som skulle flyta i öl. Problemet är att dö är inte billiga och jag behövde 50 + av dem. Jag gick igenom flera idéer. Den levererade planen var helt enkelt en bit papper med mönster på den....

Skum svärd rekvisita

Jag älskar svärd. De har bara så mycket stil och karaktär. För att fall ett citat från Jedi Master Obi-Wan Kenobi, är de en "eleganta vapen för den mer civiliserade tidsåldern". Eller åtminstone det är hur jag gillar att tänka på dem ändå.Proble...

Nixie rör klocka No.2

I februari 2015 jag byggde en massiv Steampunk lampa med en IN-12A Nixie rör klocka för min dotters födelsedag (fotografi elektronik avsnitt och nu en Instructable!) och sedan dess jag ville göra en annan Nixie klockan men i en helt annan stil.Jag vi...