Mini Soda kan alkohol spisSå vad vi har här är en lätt att göra spis mini alkohol aka öre spis. Detta användbara camping verktyg är små, mångsidig och lätt att använda. Den kan köras på någon typ av alkohol, men du kanske vill sticka med denaturerad alkohol, etanol eller HEET (metanol). Det finns ingen anledning att gå till affären för detta projekt som allt du behöver finns i ditt hus. Dessa är super lätt att göra, jag har slutfört 4 av dem och brutit 1 samtidigt som det. Hoppas du har kul med detta!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steg för steg göra Soda kan alkohol spis!

jag ska visa dig hur man gör en stor liten bärbar spis från grejer du har förmodligen om runt ditt hus! Det är perfekt för camping, backpacking och strömavbrottLär dig hur man gör det "ultimata alkohol spis" från aluminium läsk kan!Detta är en h...

Soda kan överlevnad spis

Om zombie apokalyps någonsin händer vi i för lite kul (eller inte beroende på hur du mässan!). Men detta är säkert: överlevnad blir inte lätt. De flesta människor tror att zombies, vandrare, biters, oavsett om man kallar dem kommer att vara den svåra...

Lätt Soda kan Camping spis

soda kan Stormkök. Det har gjort hundratals gånger men detta är min ta. För sann backpackers är det lättaste kaminen du kan få, och fungerar bra för en weekendresa solo eller med en vän. Jag gillar det för uppvärmning sprejburkar av soppa och chili j...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - ChainTab kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - specialitet kategori (avancerat)

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabMail kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabScale kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) kedja/skala Mail - PopScale (avancerat)

Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisida och en om sidan talar om hur min Soda kan ringbrynjor kom till stånd. För referens alla mina vävar är original och jag har endast sett 1-2-format...

Mini projekt #15: Mini alkohol spis

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka jag vill dela med dig en bra design för en mycket liten alkohol spis som jag nyligen hittade i en tyska tidskriften överlevnad. Jag gjorde penny kaminer tidigare men var aldrig riktigt nöjd med resultatet til...

Johans favorit alkohol spis: en-kan Sideburner

Johans favorit alkohol spis: en-kan Sideburner (ingen grytunderlägg)Denna spis använder bara man kan och behöver ingen kruka stå.Designen överför mycket värme i potten och inte runt den.På längre burkar, du har gott om material kvar från mitten av ka...

Min alkohol spis

jag skulle göra en alkohol spis, en skorsten vedspis att vara exakt. Men sedan var det ett problem med toppen av burken. Det var tänkt för att vara ett smalt hål högst upp, men det var inte en. Konservöppnare var trasig så det var en råkopia på locke...

Soda kan spis aka Penny Stove

detta är en instructable om hur man gör en enkel men effektiv liten och bärbar alkohol spis. Dess stora för camping, nödsituationer, eller bara på kul.Steg 1: Samla material Måste sax, en sharpie eller andra permanenta märkpenna, två aluminiumburkar,...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...

Aluminium alkohol spis

Hej alla!I den här guiden ska jag visa dig hur man gör en lätt alkohol spis från aluminium burk/flaska.Jag vet... Du förmodligen tänker "ännu en annan alkohol spis? Egentligen??"Tja... Jag vet att internet är fullt av tutorials, video och bilder...

10 minuters Pop-kan Penny spis

Hälften av min senaste instructable förslag till utplånat rättvis sig själv medan du arbetar på den. Istället för att gråta över spilld megabyte, har jag beslutat att instructify en annan snabbprojekt från förra veckan.Full information: Jag vet fakti...

Förbättrad Soda kan kaminen

Traditionella spisen tar lång tid att värma innan det bygger press att göra en fin brännare ring. Den kapillära versionen av kaminen värmer upp och producerar en ring av eld inom några sekunder. På bilden den till vänster är en vanlig en och den till...

Altoid Tin alkohol spis

du har sett dessa aluminium kan kaminer som körs på alkohol, och de är ganska tjusig. Jag har sett dem och planerade med en över min köpta propan/butan blandning fueled spis. Dock är en Altoid missbrukare, bestämde jag mig att göra en av dussintals A...

Soda kan hänge med wire snörning

i ett par veckor kommer jag att göra en del workshops på min dotters junior high school. Jag vill ha en lätt, roligt projekt/teknik som flickor och pojkar skulle gilla... Skolan är mycket gemenskap och service inriktade, så ett återvunnet/re-återanvä...

Aluminium flaska alkohol spis

En alkohol spis tillverkad av aluminiumflaskorDet finns massor av aluminium kan spis designer ute. Här är olika i att det inte görs från aluminiumburkar utan från aluminium flaskor (aluminium ölflaskor vara specifik) efter bygga några kaminer kan sjä...