Mini Vodka flaskor hållare med lysdioderHej alla!

I detta instructable jag ska visa dig en hållare som jag gjorde som födelsedagspresent till min bästa vän.

Eftersom han älskar och samlar Absolut Vodka köpte jag honom sex mini flaskor av olika smaker. Jag köpte dem på nätet och de kom utan en ruta så jag beslutat att göra en enkel men trevlig displayalternativ skrot bitar av plywood och några ljusa orange lysdioder (hans favorit färg).

Följ denna guide för att se hur jag gjorde den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En Man, en Dremel och en DREAMel - hur man gör fantastiska POI LED leksaker med återvunnen plast Drink flaskor / behållare

Hej där!,Detta instructable är avsedd att visa den genomsnittliga hushållsnära amerikanska hur att förbereda, montera och använda dina egna anpassade Poi LED leksaker - 75% som alla de material som krävs görs från din genomsnittliga dagliga husgeråd!...

Julgran - Mini med lysdioder & USB

jag köpte en 6" julgran år sedan med planer att lysa upp det med lysdioder som drevs av USB från min laptop. Tja, jag hittade trädet och beslutat att göra det hända.Resultaten är trevligt. Den har 4 olika färger och 8 lysdioder totalt. Det är lite sv...

Ultimata kände armband med lysdioder

Låt oss göra en filt armband med lysdioder!Jag göra filt och jag gillar också att spela med elektronik, så jag bestämde mig att sätta ihop dem och göra något som är trendiga och nördigt på samma gång. I detta Instructable använde jag kände att jag gj...

Simon Says med lysdioder och ljud

Hej och Välkommen tillbaka till Instructables!Många av oss har alla spelat Simon Says där oundvikligen befinner du dig hopping runt på ett ben medan du gör elefanten ljud och du undrar för sig själv varför det någonsin var en bra idé att säga "Ja, ja...

Med AC med lysdioder (Del3) - The BIG ljus

i med AC med lysdioder, del 1 och del 2, vi tittade på olika sätt att anpassa växelström till lysdioder utan vanliga konvertering till ren DC först.Här, i del 3 kombinerar vi vad vi lärt oss innan att utforma ett LED ljus som drivs direkt från AC mai...

Robot kostym med lysdioder

anledningarna till varför jag ville göra en robot som passar är komplexa. För att göra en lång historia kort, jag ville ha en kostym som jag kunde använda för att underhålla mina jämnåriga medan de omsorgsfullt förberedda för slutprov. Men jag ville...

3D tryckt M8 dricka hållare med magnetiska flasköppnare och stativ

Sommaren kommer, gör dig redo att hindra dina drinkar från att få omkull!Jag behövde en drink hållare som är stark, stabil, kompakt (måste passa i min strandväska) och mångsidig. Efter googla runt utan att hitta något att uppfylla mina behov bestämde...

Coin hållare med fjäderbelastade Cover

En av glädjeämnen att arbeta downtown är att du får betala för parkering. Jag betalar för varje dag eftersom jag har tillräckligt offsite möten att en Månadsbiljett gör finansiella vettigt. Detta innebär att jag håller en hel del håll i min bil. Prob...

En soluppgång och solnedgång lampa med lysdioder

du vet det, på vintern är det svårt att få upp, eftersom det är mörkt ute och din kropp bara inte kommer att vakna upp mitt i natten. Så kan du köpa en väckarklocka som väcker dig med ljus. Dessa enheter är inte så dyrt som för några år sedan, men de...

Arduino - Ultrasonic Sensor med lysdioder och Summer

Hi guys detta är min första tutorial, jag har precis börjat för några månader sedan lära sig elektronik (tidigare jag har bara visste hur man programmerar i C och Python). När jag avslutat projektet (tog mig ca 5 timmar eller något) har jag beslutat...

Mini SD kort hållare

hålla dina bilder säkert! Gör en mini SD kort hållare som håller ditt SD-kort från damm, faller och andra dåliga saker.Steg 1: Öppna upp en kamera jag öppnade upp en digital kamera som inte fungerade. Vidrör inte kondensatorn. Jag blev chockad av det...

Hur man gör ett hjärta med lysdioder

Hej där,Detta mitt första försök att lägga till något till platsen, det kanske inte är bra, men nästa då det blir bättre :)Min fru frågade mig en gång att göra något för henne med hjälp av lysdioder kommer jag antar att jag gjort rätt för henne :)pro...

Hemgjord Mini Grinder bälte hjul med DIY huvuden spindel med gamla Motor handborr

Hemgjord Mini Grinder bälte hjul med DIY huvuden spindel med gamla motorn handborrHemgjord Mini Grinder bälte hjulet ram här:Och mer material:1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st montering L fäste montera 42 serie Stepper Motor hållare för...

Göra din egen kokosnöt bikini BH med lysdioder

Sommarlovet är på väg, och du vill ha en bikini BH, helt naturliga material och miljövänliga, men det är unikt.För under $10 kan du, för, göra din egen kokosnöt bh med lysdioder. Gör din sommar semester bli bäst!Steg 1: Lista För detta projekt behöve...

Hur man bygger en enkel och grundläggande dubbla tomat behållare med vatten behållaren

Wow! En massa ord för att säga två fem gallon färg hinkar sätta ihop så att du har en säkerhetskopia vatten behållaren i botten. Tomater växer riktigt bra i behållare men du kan inte låta dem torka ut även för en dag. Jag rekommenderar en 5 gallon hi...

Potentiometer värden visas med lysdioder

jag är en nybörjare med Arduino och har börjat att göra stormsteg med mina projekt. Detta är en del av ett annat projekt där jag använder en potentiometer till kontroll fast pwm signaler för en stor elektrisk magnetventil som driver en hydrolic hjul....

Att välja The Resistor till använda med lysdioder

denna fråga får varje dag i svar och Forum: vad motstånd använder jag med min lysdioder? Så jag har satt ihop flera olika sätt för att räkna ut.Kan få rätt till det:Varje steg gör samma sak. Steg 1 är den enklaste och vi gå neråt därifrån.Ingen mater...

Med AC med lysdioder (del 2) - och göra denna behändiga räknaren ljus.

i med hjälp av AC med lysdioder (Del1) tittade vi på ett enkelt sätt att köra lysdioder med en transformator ansluten till AC Mains.Här, kommer att vi titta på att få våra lysdioder att arbeta utan en transformator och bygga en enkel lampa som är int...

Med AC med lysdioder (del 4) - The ny teknik

några av vägspärrarna allmänt godkännande av LED i hemmet har varit relativt höga kostnader per lumen och de komplicerade och klumpig konvertering kraftsystem.Under de senaste månaderna lovar ett antal nya utvecklingar att föra oss ett steg närmare e...