Miniatyr fågelbur prydnad!

Detta är en video jag gjorde på begäran av en av mina tittare, och det Detaljer processen för att skapa en liten dekorativ "fågelbur" ur ~ 1 mm koppar tråd. Du kan använda större eller mindre grejer, men jag tror 1mm är perfekt. Du kan hitta det här i tvinnad kablar och bara strip isoleringen cut och dra bitar ut. Dessa små fågelburar kan användas för örhängen, ornament på träd, eller bara för att hänga från ett halsband eller presidiet. Bra för en St. Alla hjärtans dag gåva för den speciellt någon.

Relaterade Ämnen

Ögat-spy Christmas Ornament

behöver du:Klar plast ornamentMiniatyr objekt (titta i tåg butiker och doll house leverans delar av hobbybutiker) {visas: Santa hatt, krans, pepparkaksgubbe, glödlampa, snöflingor, polkagrisar, kardinal, båge, bell, pom-pom}smal trä pluggenBuffalo sn...

Minecraft snö Golem prydnad

För 3D tryckt prydnad Design Challenge gjorde jag en Minecraft snö golem prydnad. Snow golems är i princip Minecraft s motsvarar en snögubbe, utom snö golems är sätt roligare därför att de är "levande" (nästan sett)--de vandrar runt, lämnar snö...

3D tryckt miniatyr motor (nedre delen)

Idag ska vi titta på en snabb Instructable om hur man kan skriva ut och sätta ihop din egen miniatyr encylindrig motor. Denna modell längst är lätt att skriva ut och sätta ihop, tar ca 3 timmar för att bygga från början till slut, och gör en awesome...

DIY kaffe prydnad!

Hej alla! Jag hoppas detta ger lite semester hurra till ditt träd! Jag älskar kaffe och jag älskar DIY, så jag satte två tillsammans. Läs vidare för instruktioner eller titta på min video till en visuell.Min man var snäll nog att skapa oss en gratis...

Gör en snö Diorama glas prydnad

INTRO: Varje år varje medlem vår familj ger varandra en ny jul prydnad. I år ville jag prova att ge något lite mer personligt än typiska köpta ornament. Efter bläddra igenom flera sidor på Pinterest blev jag inspirerad att göra denna lilla snö dioram...

Göra en hacka LED prydnad.

Göra en LED prydnad där du kan blanda olika färger och typer av lysdioder när som helst beroende på vad du vill. För en riktigt bra effekt försök att använda billiga färgen ändrar lysdioderna på ebay. Detta projekt kan köras på ett batteri eller från...

Göra en miniatyr bok (för berlocker, smycken, nyckelringar, etc.)

Min familj drar namn för julklappar, med regeln är att varje gåva är att vara handgjorda, och kan göras för mindre än $10. I år jag drog min yngsta dotter, som (som mina andra två döttrar) är ett brinnande Harry Potter fan-- och jag gjorde henne en m...

Glödande död stjärna jul prydnad

Vad säger "Christmas" mer än ett roligt, głowy, miniatyr supervapen planetariska förstörelse? Hänga den i julgranen som en prydnad som ska hålla andra ornament på deras bästa beteende, eller använda det som en rolig dekorativ påminnelse av tekni...

En "Enkel" multi-material 3D tryckt prydnad med Proto-pasta, TinkerCAD och Printrbot enkla metallen

' Tis säsongen för beslutsfattande och 3D-utskrifter är ett bra sätt att fira! Utforska gränslandet mellan konst och hantverk med denna enkla men teknik-kritisk metod för att göra multi-material utskrifter från en enda hot slutet system. Design till...

3D utskrivbara julgran prydnad

Detta är en lätt 3D utskrivbara julgran prydnad.Steg 1: Ladda ner filenHär är det!Steg 2: Skriva ut filenJag använde Maker bot Replicator 2 med PLA glödtråden....

3D prydnad

Detta prydnad skapades i Solidworks.Steg 1: Steg 1: skapa amerikanska flagganSkiss amerikanska flaggan och extruderad stjärnor och ränder.Steg 2: Steg 2: skiss på baksidanSkiss julgran och snögubbe på baksidan av flaggan. Sedan skriva "Happy Holidays...

3D trä prydnad w / altoid kan fall

enkelt att göra prydnad kräver endast trä, en laserskärare, ett par program och en bra fantasi. Denna process är inte begränsad till bara design används som ett exempel, liksom trä begränsningar används (. 115).Allt används i processen är som följer-...

Bacon prydnad

detta är en handledning om hur man gör en bedårande bacon prydnad! Det gör en färdig pjäs om 5 x 2 med 3, 5″ knytband hänga den.MaterialRöd filtFärg 2 filt (vit, Beige eller rosa)Röd trådTråd som matchar färg 2Tråd (ca 18″ per dekoration)Band (8 per...

Pärlmix Buster trädgård prydnad

använda upp alla de lämnade över pärlor som du vet inte vad jag ska göra med (även wonky de!) och lägga till lite färg i din trädgård med denna roliga och enkelt projekt ~Steg 1: material Här är vad du behöver:-tråd galgar-sortiment av färgglada pärl...

Vackert lätt Photoshop miniatyr

Hej alla idag jag kommer att visa dig hur vi kan skapa en vacker och enkel miniatyrbild för en video eller artikel.Njut av-LouisSteg 1: MiniatyrstorlekFör det första vi gör en ny photoshop-bild och ändra alla dina inställningar till som ovanSteg 2: A...

Lätt att läsa miniatyrer

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en miniatyrbild med en titel som enkelt kan läsas på någon bakgrund. Vit text med en svart kontur kan läsas på valfri färg. Du behöver photoshop att följa med på detta instructable. Om du int...

Duct Tape prydnad/dekoration

som jag sätter upp min julgran, jag insåg att det var alldeles för kala. Jag är min normala billigt själv, behövs för att skapa ett billigt och roligt sätt att dekorera mitt träd. Och så gjorde jag. Jag presentera för er, Duct Tape prydnad. Fina med...

Brownie mix gåva burk med prydnad

brownie mix burken är ett gammalt begrepp men jag satte en ny vinkling på det och tänkte varför inte dela min idé. Med gåva burk och prydnad ger du två presenter i ett paket och det gör för och bedårande gåva som inte behöver insvept.Steg 1: Komma ig...

Miniatyr på bakgården

Vad sägs om barnen när de är på bakgården. Här är en miniatyr trädgård att hålla deras feer kommer!!!Detta är ett fullfjädrat levande mini trädgård (18 "X 11" inches) med riktiga växter.Leveranser jag använt (men jag har gett leverans alternativ...