Miniatyr fällbara Pocket Katana (Galleri)
jag gjorde en I'ble på hur du gör din egen, här.

Vänligen ränta och rösta! Jag har också en blogg, här!

Några av dessa är katana jag gjorde i den "vänners kompatibla länkade ovan. Den med längre blad och kanji är version 2.0.

Relaterade Ämnen

Göra en miniatyr fällbara Pocket Katana (video)

jag har en blogg på www.makerweekend.com! 111!!!! Vänligen ränta och rösta här kompatibel!Någonsin velat ha en samarai svärd? Inte villiga att bli anklagad för att ha en konstig vapen besatthet? Då pocket katana är för dig! Slutligen en liten svärd s...

Hopfällbar Pocket armborst

fick jag uttråkad en dag i skolan så jag tog ut några pennor, sax och tejp och gjorde detta i ungefär en timme. Detta är första armborst jag sett som är hopfällbar.Steg 1: material För att bygga armborst, du behov-leveranser-•3 normala disponibel pen...

Ihopfällbar Pocket-Sized Cornhole spelet

Hej alla! Har du någonsin fått uttråkad mitt i klassen, eller kanske under ett möte? Det finns nu en lösning! Skåda! Med detta lätt bärbar vikbar cornhole spel, kan du ta roligt i cornhole med dig i fickan. Den kan vika in en resväska och vika tillba...

Fällbara Pocket katapult

beskrivning är i namnet.Material-tunn popsicle pinnar-tejp-rubberband-Varmlimma-liten sak som en kapsyl för ammo att passa in i-kort lådaSteg 1: Få behållaren Få en behållare från en kort låda [du kan vanligtvis få dem från en souvenir butik]Steg 2:...

Fällbara Pocket såg göra från Jig sågar blad

viks såg använder jig sågar blad, en pop niten med brickor och en remsa av nylon eller andra hård plast.Steg 1: Skär handtaget. Såg en kortplats för blad (Obs: slot går inte genom baksidan av handtaget)....

Ihopfällbar stol

detta är en modell eller miniatyr hopfällbar stol kan användas som en vägledning för att göra din egen hopfällbar stol, göra praktiska du kan skalbara dimensioner upp to10:1, plywood istället för papp och gångjärn.Se mer påSteg 1: jag gjorde denna mo...

Nyckelring fällbara lockpick (nu uppdaterad med spänning skiftnyckel)

omvandla en billigt nyckelring kniv till en lätt att bära fällbara pocket pickSteg 1: Lista • Du behöver en nyckel fällkniv, när jag får lite mer övning på Billigt $2 ettor som bilden ovan, jag kommer förmodligen titta efter låsning av SOG. Jag fick...

Göra en två blad fickkniv

göra en två fällbara Pocket kniv tillverkad av PVC & bågfil.Steg 1: Delar och verktyg som behövs För att göra en två fällbara Pocket kniv du behöver 1/2 "pop nit, 2 brickor och"tunnväggiga"klass 200 PVC. Dags att göra ca 1/2 timme. Verk...

Elektriska Mini motorcykel!

Detta instructable visar dig hur att designa, bygga och testa din egen mini motorcykel. Små elektriska fordon är ett bra sätt att lära sig teknik, fysik och många praktiska färdigheter. Vi ska börja med en gammal pocket motorcykel frame och sluta med...

7 saker att fixa eller göra med Oogoo

silikon täta hacka in i alla typer av nyttiga saker. Detta lim har de unika kvaliteterna av hålla sig bra till vissa saker och inte andra. Detta gör det lätt att kasta i många former. Om du lägger till majsstärkelse, den kan kasta eller bildade eller...

Hur man väljer rätt Survival Knife

detta är min guide för hur man väljer rätt överlevnad kniven. Detta är ingalunda en slutgiltig lista, eftersom det beror på din personliga smak och situationerna du är sannolikt att vara i, men jag hoppas att berätta några av de huvudsakliga funktion...

Kid hantverk - bad Spa te väskor och påsar

jag gjorde detta projekt med några av barnen jag arbetar med. Vår yngsta hantverkare för detta projekt var fyra år gammal, vår äldsta var nio. För säkerhet resonerar vi hade fyra år gamla användning en trubbig broderi nål och tråd, sömmar en 7 år gam...

FÖRKLÄDE för HOLDING

alla har en Väska för Holding dessa dagar, men ingen har ett Förkläde för Holding. Med dess flera räfflade fickor alltid hållas öppen att ta emot, dess olika mjuka fickor för att hålla saker nära och en glödande naturliga 20 dö för att rädda dig vid...

POCKET-LYRA, elektronisk, miniatyr

Göra en lyra liten nog att passa en ficka [pokit-lyra]. Enkla elektronik för stora ljudet... Låg kostnad för.Steg 1: Hur POKIT-LYRA TILLKOMReferens Pocket Ukulele utgiven Sept 21,2011 av Mistic. Det instrumentet hade 4 strängar byggs som en typisk Uk...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Nail Katana

Detta instructable kommer att visa dig hur man gör en fullt functionnal miniatyr blad samt en miniatyr balja - tidigare från en vanlig järn spik, och den senare från en remsa aluminium kan. Även om inte tekniskt en sann katana, trodde jag jag skulle...

DIY Pocket Protector

kanske jag har spenderat för mycket tid på Instructables huvudkontor, men jag vaknade i morse med en plötslig lust att göra mig en pocket beskyddare.När han ser hur cool min ficka beskyddare var, begärt alla andra på Instructables att jag gör några f...

En Wiccan Pocket altaret

jag ihop detta altare att ta med mig när jag reser eller att göra ett hem besök en sjuk medlem i våra ritual som har begärt healing. Det ingår i ett fall för glasögon.Jag tror en liten, mycket portabel altaret skulle vara bra att läsarna av många rel...

DIY bröllop Galleri del 1

Detta instructable är ett galleri med bröllop idéer. Jag kommer att dela hur man gör en tabell miljö med en smoking, skjorta, brudklänning, placeringskort, blomsterarrangemang, gåva gynnar och visar massor av bilder. Jag har också gjort en video på h...