Miniatyr flytta gondoljag har alltid velat en cool mini gondol. Slutligen hittade jag en och det var $300! så jag gjorde en från delar hade jag liggande. Detta projekt med nya delar skulle bara kosta omkring $30, plus om du har ett lego tåg "controller" kan du styra hastighet och riktning mycket lätt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vackert lätt Photoshop miniatyr

Hej alla idag jag kommer att visa dig hur vi kan skapa en vacker och enkel miniatyrbild för en video eller artikel.Njut av-LouisSteg 1: MiniatyrstorlekFör det första vi gör en ny photoshop-bild och ändra alla dina inställningar till som ovanSteg 2: A...

Miniatyr hamnen med Lego kranar

Vi hade ett kul litet projekt med min vän när vi ombads att bygga en demo styrelse för besökare av Robocup Junior Finland 2014. Vi samlades alla Lego bitar vi kunde hitta så var typ av en "vad hände om jag hade alla Legos i världen" projekt.Tank...

Miniatyr autonoma luftskepp

Autonoma drönare och liknande har blivit ett hett ämne nyligen och har många aktiva samhällen arbetar för att öka möjligheterna till. Alla verkar ha flera rotorn drone dessa dagar, vilket lämnar andra flygplan. Jag tror det är dags att ta tillbaka hi...

Att göra Youtube miniatyrer

Hey Guys TechHead Tutorials här, jag kommer att visa dig hur man gör Youtube miniatyrer i dag! Jag hoppas att du njuta av och kom ihåg att gilla och prenumerera!Så om du någonsin undrat hur stor skapa du knölar miniatyrer för sina videor, heres hur!...

Franska Madeleines - miniatyr och traditionell

en av de många saker som jag har längtat efter att baka någon gång i mitt liv - Maries.Du behöver inte lyfta näsan i luften, eller höja din pinkie finger samtidigt uttaladem, men en härlig fransk behandla som denna förtjänar minst ett lyft av tungani...

Miniatyr ljus avföring

detta är en miniatyr tre legged pall för ett ljus eller en liten växt. Den här är tillverkad av lönn och valnöt och allt gjort på svarven och drill press. Det står 4" tall och är 5" i diameter.Du kan använda detta för ett antal saker, jag gillar...

Göra din egen miniatyr Electric Hub Motor

i-wheel electric drive motorer utgör en effektiv metod för att tillhandahålla propulsion fordon som annars inte var utformade för att ha drivande hjul.Det vill säga är de bra för EV hacking och omställning. De är kompakta och modulära, kräver inget s...

Pappers-miniatyr träd kjol

har din budget varit liten i år? Har du inte utrymmet för en full träd? Vill du bara lägga till vissa traditionella cheer i en bänkskiva eller andra litet utrymme?Att hitta små tyg träd kjolar kan vara en smärta, och de kanske eller kanske inte har d...

Miniatyr LED City

Denna miniatyr stad görs med redo gjort full cologne 3D tryckta byggnader, skrivs ut och transporteras av Shapeways. De kallas Ittyblox. Du hittar dem i denna webshop. De är utformade på ett sådant sätt att när du tänder dem från undersidan, några fö...

TROBOT: En miniatyr ledade Robot

The TROBOT är en miniatyr sex-axliga ledade robot, modellerad efter stora industri- & monteringslinje robotar. Prototypversionerna utvecklades för att vara gränssnitt med ABB: s Roboten Studion mjukvaran. Robot Studio var avsedd att programmera, simu...

Miniatyr roterande solsystemet

jag vet inte exakt var denna idé kom ifrån. Det började med en urholkad glödlampa som jag hade liggande och tänka att det skulle vara snyggt att sätta en miniatyr solsystemet modell inuti. Då trodde jag det skulle vara ännu bättre om det faktiskt fly...

Vattnig effekt för miniatyr baser

så du vill göra en sea monster miniatyr! Om du är någonting som jag, bara måla din miniatyrer baser svart och är klar med den. Bra för vattnig varelser bestämde jag mig att vara lite mer kreativ och spelarna i min kampanj uppskattade det! Här är hur...

Scratch-byggda modellflygplan (för miniatyr gaming)

inte för att jag har aldrig riktigt varit i spel med miniatyrer, men jag kom över reglerna till ett WW1-hundkamp spel som såg cool (http://www.eaglesmax.com/index.html). Jag testade det med min bror använder papper markörer och bestämde mig att ha sp...

Miniatyr julkrubba

jag såg dessa bedårande miniatyr Födelsekyrkan figurer i en butik. De såg ut som en perfekt present mer min mor, trodde jag skulle behöva bygga en liten stabil/boskap skjul för att gå med den. Jag använde några bitar av trä, grenar och mossa för att...

Miniatyr Bat Signal, Mk. Jag

befogenhet att kalla the Dark Knight inne om handflatta av din hand! OK, inte riktigt är klart men det fortfarande kul att låtsas.Detta är den monteringsanvisningar och krets konstruktion för Pocket Bat Signal Design jag postat tidigare till detta. O...

Solar Driv miniatyr Consol Energy Center

Som en del av den 13-17 juni 2016 ladda Labs professionell utveckling utbildningen vid Carlow University i Pittsburgh, PA. Vi var i uppdrag att med hjälp av en typ av förnybar resurs för att köra någon typ av projekt. I Pittsburgh gruppen beslutat vi...

Disney's skönheten och odjuret miniatyr Rose smycken fält

I denna tutorial, ska jag gå igenom stegen till att göra en miniatyr ljus-up version av the Beast magic rose från Disneys skönheten och odjuret som är också en dold smyckeskrin.Steg 1: Material som behövsMaterial som behövs för BB Rose smyckeskrin1 -...

Lätt att läsa miniatyrer

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en miniatyrbild med en titel som enkelt kan läsas på någon bakgrund. Vit text med en svart kontur kan läsas på valfri färg. Du behöver photoshop att följa med på detta instructable. Om du int...

Miniatyr på bakgården

Vad sägs om barnen när de är på bakgården. Här är en miniatyr trädgård att hålla deras feer kommer!!!Detta är ett fullfjädrat levande mini trädgård (18 "X 11" inches) med riktiga växter.Leveranser jag använt (men jag har gett leverans alternativ...