Minimalistisk återvunnet plånboknär jag först såg Omega plånboken, jag trodde det var det häftigaste och bästa idén någonsin. Att vara en ung person och ser att jag inte har pengar att köpa en sådan vacker och slitstark plånbok, bestämde jag mig att göra min egen. Jag såg en instructable om hur man gör en plånbok av återvunna plastflaskor, och jag gillade idén. Jag ville slå samman de två idéerna och gör en lätt, prisvärd, återvunnet, minimalistisk plånbok.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Minimalistisk akryl plånbok.

Hur man gör en minimalistisk akryl plånbok på Techshop Chandler.Material-1/8 "akryl-Storlek #33 gummibandTillval-Kyrlon Fusion sprayfärg-Målare tejp-KartongSteg 1: Designa din plånbok. Börja med att mäta ut ett kreditkort (eller vad du vill gå in din...

Minimalistisk iPhone plånbok

jag är en minimalistisk. Jag har en mycket tunn och snygg korthållare som jag använder för en plånbok, men ibland även det är för mycket. Det finns några ok alternativ där ute för att bara nödvändigaste (Sedelklämma, etc.), men ingenting var helt rät...

Minimalistisks Magic plånbok

en ändring av den magiska plånboken att hålla kreditkort. Trimmade till den kala minimien--tjockleken på en kort plus gummiband,Kredit- och ID-kort kan inte 'vändas' i magisk plånbok mönster. Denna design erbjuder en elastisk exteriör för att hålla d...

Bullet hölje Studded läder manschett

I detta Instructable får du lära dig hur man gör en cool Bullet Studded läder manschett!Även om ett liknande projekt har gjorts, trodde jag jag skulle fortfarande göra det eftersom jag ville visa ett alternativt sätt att göra det utan att använda dyr...

En annan minimalistisk plånbok

Min gissning är att som en del av er, jag hoppade på tåget minimal plånbok ett antal år sedan när du plockar upp en credit-card-holder-plus-money-clip.Jag älskade sak men, ack, tiden hade tagit ut sin rätt på min älskade plånbok.Visst, jag kan helt e...

Minimalistisk lätt elastiskt tyg plånbok

kopia av en lätt minimalistisk elastiskt tyg plånbok som en vän till mig köpte.Steg 1: leveranser Nål och tråd, elastiskt tyg 75 mm bred, sax, kreditkort för storlekSteg 2: Åtgärd tyg Storlek tyg till kanterna på kortet. Skär så rak som möjligt.Steg...

Minimalistisk plånbok från kärlet plattor

Jag försökte göra en minimalistisk plånbok med andra instructables, men hade inte en laserskärare, cnc-maskin, plattan aluminium eller plåt akryl. Dessa är inte saker som vanliga människor har bara liggandes... OK, jag kan inte vara normalt, så det ä...

Minimalistisk plånbok med Sedelklämma

För att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma m...

Slim minimalistisk plånbok av Cindy

jag har varit ett fan av slim minimalistisk plånböcker från Sedelklämma till gummiband. Min flickvän Cindy skapade nyligen, en minimalistisk plånbok från olika strumpeband storlekar speciellt för mina behov. Tyvärr dokumenterats skapandeprocessen int...

Inledning: Minimalistisk plånbok

Efter en tidpunkt du att bli av med din fet plånbok (åtminstone i läkarundersökningavkänningen!). Jag fick dras mot plånböcker efter behandlingen upp https://www.kickstarter.com/stories/wallets webbplatsen kicken hade några lysande plånbok idéer och...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

Minimalistisk RFID-säkra metall plånbok bill vik

Ok det här är min plånbok jag är minimalistisk och hatar "Constanzi" oversize läder stil plånboken.Dess ganska enkel att göra och kostar mindre då 10 spänn totalt för att göra.Jag köpte ett rostfritt stål bill veck och en rostfri Visitkortshålla...

Minimalistisk 3D tryckt plånbok

Denna plånbok är modellerad efter ett par minimalistiska plånböcker har jag sett på kicken, och istället för att köpa en jag beslutat att göra en!Denna plånbok har tre stycken och kan rymma flera kort (jag brukar bära omkring 6 kort, men du kan bära...

Minimalistisk plånbok/kort innehavaren gjort från gamla byxor

jag har planer på att dumpa min fula tjocka läder plånbok för en tid. Som mest människor som lever i en modern tid, jag tänkte att jag behöver är bara en (hel) del kort att få igenom mitt dagliga liv.Efter lite forskande på marknaden, märkte jag att...

"Magni-fallet plånbok" (minimalistisk Design, Obs funktioner & RFID-skydd) - gjorde @TechShop

om:En dag efter jobbet, jag gick in i Daiso Japan på marknaden St, och såg kort hållare.Jag köpte den tänkande det skulle fungera som en plånbok ersättning.Jag fann snabbt att något behövde göras för att hålla kontanter.Snabbspola framåt:Jag gick med...

Återvunnet CapriSun plånbok

vi använde ett par tomma CapriSun påsar och lite silvertejp för att skapa CapriSun plånboken!Steg 1: Material som behövs... Två tomma CapriSun påsarSilvertejpSteg 2: Skär och rengöra Skär toppen av både påsar och rengör dem med vatten och tvål.Steg 3...

Super häftigt papper plånbok (super minimalistisk)

SUPER AWESOME papper plånbok gjort IN UNDER 2 minuter! INGET KLIPPA BEHÖVSSteg 1: vad du behöver behöver du 3 ark looseleaf anteckningsboken papper och en häftapparat.Steg 2: Vik papperet Step 1. Vik pappret på half(hotdog style)Steg 2. Vik "hotdog&q...

Anpassad iPhone plånbok Kit

Min vän matta och jag har verkligen fått till att göra läder plånbok kit. Vi började med Instructables för en tunn plånbok, sedan en tunn dubbla, och vi har precis avslutat en för en iPhone 6.Den är gjord av samma stora läder och tråd som de andra. D...